Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
zeka
huviline
Registreerunud 12.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.06 23:06
|
|
|
aga kas C3'l 88a juba uus armatuur on vaja teha sama moodi?
|
|
|
|
Kirsa
huviline
Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Q 20v
|
postitati 06.02.06 23:57
|
|
|
Ma vahetasin ise 89a libelink 200-l salongiradikat. Kui sul on kliimaga c3, siis ehk käib samamoodi ja võin öelda et vähem tuleb lammutada kui kaaku
piltidelt näha.
Kapotialuse võtsin ma korralikult puhtaks, kojamehed eest, kapott eest. Salongist tuli siis lahti võtta jalgade juurest ja keskkonsooli küljed.
Aramtuuri ei pidanud puutuma.
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
postitati 13.02.06 17:58
|
|
|
kui tüütav töö on see b3-l armatuuri ära võtmine ? Kui keegi kunagi b3-l midagi sarnast teeb, siis võix ka tööst pildid üles panna
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
uunox
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD
|
postitati 18.02.06 15:28
|
|
|
vahetasin enda C4-l ka radikat ning lõpuks tuli välja, et salongi oleks võinud peaaegu puutumata jätta - kindalaegas ehk ja juhi jalgade juurest see
riiul vaid ära võtta. Kogu kupatus on ainult ühe vitsa ja liimi/silikooni vms otsas kinni. Seestpoolt peab ainult nii palju ruumi olema, et saaks
soojenduse torud lahti lasta ja pärast tagasi panna.
Ehk siis mina vahetasin nii:
1. akupealne plastik maha
2. kojamehed maha
3. aku maha
4. kojameeste juures klaasi äärest plastik maha - ettevaatust, sellel on lihtne kõrvad küljest ära murda
5. voolikud lahti
6. trossid küljest - et neid pärast kasti küljest ära saada, läheb tükk tegemist (tagasi panemine on veel hullem)
7. vits lahti
8. seest torud küljest
9. loksuta ja sikuta ettevaatlikult
10.peaks käes olema
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 18.02.06 15:50
|
|
|
Minu kliimaga varjandil oli veel 2 kruvi ka seespool. Sellised kõrvad. Ja juhul, kui on vaja vahetada ka solongi vent, siis pärast teha kummiosad
kokku seebiga. Saab palju lihtsamalt kokku asja. Ja tegelikult oleks mõtekas selle mootori harjad ära vahetada, kui juba kogu see kupatus laiali on.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Groggy
huviline
Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.6
|
postitati 16.10.08 15:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
Minu kliimaga varjandil oli veel 2 kruvi ka seespool. Sellised kõrvad. Ja juhul, kui on vaja vahetada ka solongi vent, siis pärast teha kummiosad
kokku seebiga. Saab palju lihtsamalt kokku asja. Ja tegelikult oleks mõtekas selle mootori harjad ära vahetada, kui juba kogu see kupatus laiali on.
|
Kas sa kiskusid ka kogu armatuuri puhtaks või piisas ka seest nende taskute äravõtmisest.Kas yldse kliimaga variandil on sama rada pidi see vahetusvõi
on midagi huvitavat veel
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 16.10.08 17:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Groggy
Kas sa kiskusid ka kogu armatuuri puhtaks või piisas ka seest nende taskute äravõtmisest.Kas yldse kliimaga variandil on sama rada pidi see vahetusvõi
on midagi huvitavat veel |
2. kojamehed maha
3. aku maha(kliima puhul see istme all ja las olla seal)
4. kojameeste juures klaasi äärest plastik maha - ettevaatust, sellel on lihtne kõrvad küljest ära murda
5. voolikud lahti
6. vits lahti
7. seest torud küljest
8. loksuta ja sikuta ettevaatlikult nati välja(5-10cm)
9.ja seest kaks pistikut lahti
10.peaks käes olema
|
|
|
|
Groggy
huviline
Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.08 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westa
on midagi huvitavat veel |
2. kojamehed maha
3. aku maha(kliima puhul see istme all ja las olla seal)
5. voolikud lahti
6. vits lahti
7. seest torud küljest
8. loksuta ja sikuta ettevaatlikult nati välja(5-10cm)
9.ja seest kaks pistikut lahti
10.peaks käes olema |
üks asi jäi ikka lahtiseks kas seest piisab ainult kindalaeka ja roolialuse sahtli äravõtmisest, et seest poolt ligi päseda? Kuidas yldse kindalaegas
ära tuleb?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 17.10.08 17:23
|
|
|
üks asi jäi ikka lahtiseks kas seest piisab ainult kindalaeka ja roolialuse sahtli äravõtmisest, et seest poolt ligi päseda? Kuidas yldse kindalaegas
ära tuleb? |
Kaks varianti, kas võtad splindid hoobade ja kindalaeka ühenduste eest ära ja tõmbad liigendid kindalaekast eemale või keerad kogu kinnitustega lahti
(vasakpoolseid on kehvem kätte saada kuna ruumi seal eriti pole keerata).
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Groggy
huviline
Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.08 14:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
|
Mul on nyyd jama selle mootoriga ei tõõta käima pannes aga kui kapoti all paned rusikagapaugu vastu seda musta kobakat siis kukub puhuma aga mõnikord
liiga vaikselt, ja nii iga kord kui masina välja suretad. Igatahes kysimus selline ,et mul on see teema selge kuda see must kobakas kätte saada aga
tahaks teada kuda see mootor välja tuleb? On võimalus teine mootor asemele panna.
|
|
|
LauriP
huviline
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 Avant
|
postitati 08.01.09 19:22
|
|
|
Mul on sama jama,nüüd ütles täitsa üles,et mootorit kätte saada tuleb mootori pistiku juures olev splint lahti lasta ja mootor tuleb sissepoole välja.
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8tq
|
postitati 26.12.10 08:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LauriP
Mul on sama jama,nüüd ütles täitsa üles,et mootorit kätte saada tuleb mootori pistiku juures olev splint lahti lasta ja mootor tuleb sissepoole välja.
|
Et mootor kätte saada, pole vaja kogu ahju maha võtta, nagu ma aru saan?
Madis
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 26.12.10 13:00
|
|
|
Kliimaga variandil ahi maha ikka, ilma kliimata on selline 10 minuti töö.
|
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.10 14:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Kliimaga variandil ahi maha ikka, ilma kliimata on selline 10 minuti töö. |
Oi kurja. Just lasin ära vahetada soojendusradika ja ütlesin, et vent jamab, et vaata kas vahetada harjad või üldse läbi. Mees ütles, et harjad väga
head ja muud ei teinudki. Nüüd vent ikka jamab. Maksta jle mitusada krooni, et see laiali kiskuda. Saaks ka ise hakkam, aga lihtsalt pole aega.
Madis
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 26.12.10 14:30
|
|
|
Minul on vist ainult ühel mootoril harjad enne otsa saanud kui mootori kollektor.Salongifiltriga autodel kannatab ehk harju ka vahetada, kui on
korralikult hooldatud enne muidugi autot.Ilma salongifiltrita mudelitel on reeglina ikka mootori ankur nii tüma, et mingist harjavahetusest pole
juttugi enam.
|
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.10 23:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Minul on vist ainult ühel mootoril harjad enne otsa saanud kui mootori kollektor.Salongifiltriga autodel kannatab ehk harju ka vahetada, kui on
korralikult hooldatud enne muidugi autot.Ilma salongifiltrita mudelitel on reeglina ikka mootori ankur nii tüma, et mingist harjavahetusest pole
juttugi enam. |
Ahi maha, ehk pean siis lammutama natukene ka armatuuri ja soojendusradika lahti tegema?
Madis
|
|
|
Meelis558
huviline
Registreerunud 14.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: 100 C4 2.6 Q '93
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 13.07.11 14:39
|
|
|
Kliimata variandil on vendika vahetamine nohu. Kliimaga variandil lammutasin kliimasüsteemi kapoti alt eest ära kuna see ei tööta nagunii ega saagi
enam kunagi töötama. Siis pääsesin vendikale kenasti ligi. Alguses pakkusin seda tööd ka paarile teenindusele aga kuna keegi polnud nõus nii tegema
nagu ma ütlesin vaid jahuti terve armatuuri maha kiskumisest ja tervest 8 tunnisest tööpäevast siis kadus isu ausalt öeldes ära.
XZN M16
|
|
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0
|
postitati 13.03.12 22:07
|
|
|
Nii, mul jäi asi nüüd natuke segaseks. Autoks on 100 c4 konditsioneeriga varjant (lumehelbe märk tuhatoosi kõrval).
Hetkel selline tunne nagu salongi filtrit poleks, kuid nagu aru sain siis kõigil polegi.
Küsimus selline et mille järgi kindlaks teha kas olemas või mitte, pole nagu silma hakanud kohta kus ta pesitseda võiks. Plastikud pole maha katkunud
et sisse poole kiigata.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 27.03.12 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri-L
Nii, mul jäi asi nüüd natuke segaseks. Autoks on 100 c4 konditsioneeriga varjant (lumehelbe märk tuhatoosi kõrval).
Hetkel selline tunne nagu salongi filtrit poleks, kuid nagu aru sain siis kõigil polegi.
Küsimus selline et mille järgi kindlaks teha kas olemas või mitte, pole nagu silma hakanud kohta kus ta pesitseda võiks. Plastikud pole maha katkunud
et sisse poole kiigata. |
Esiklaasi aluse pleki võtad ära koos kojameeste vartega. Kui vaatad seda musta kopsikut paremal nurgas siis selle peal peab olema kruvidega kinnitatud
kitsas kaan, kui seda pole siis pole ka salongi filtrit.
Enda autol ka pole filtrit, kuigi kont. on olemas.
|
|
|