Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:Mure antenniga (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2428)
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 09.10.05 11:44 Tsiteeri
K:Mure antenniga

Niisis avastasin et autol pole antenni ja on siis mingi jurakas ainult peegli taga esiklaasil seespool midagi ta teeba aga kui oled linnast 1 km välja sõitnud on ka kõik?
Mida teha?
Antenni võimendi on sellest kasu?
Mingit aukku ma küll selle pärast tegema ei hakka ma arvan.
Et keegi äkki on proovinud antenni võimendi efektiivsust?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
PRAKTIK
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 1,9TDI 96kw 2004

postitati 09.10.05 12:00 Tsiteeri

Ma arvan ikka et antenn on tagaklaasi peale joonistatud nagu soojenduski (paar ülemist triipu vict) ja võim on sul ka juba olemas. Asub juhipoolses katusetoes polstri all.... :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 09.10.05 12:57 Tsiteeri

äkki sul antennivõim ei tööta (kaitse vms.)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.05 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
äkki sul antennivõim ei tööta (kaitse vms.)?

see see poin ongi et juhe mis tuleb tuleb ainult sealt karbikesest mis on esiklaasi küljes..

Aga kuidas seda muidu kontrollida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Urmo1
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro 2,8

postitati 09.10.05 17:10 Tsiteeri

Pane uus antenn!. Mina panin PE uksepiilari sisse, plastliistu alla. Midagi ei saa aru. Poes mingi 60 eeku ehk maksab. Raadiot on nüüd pealinnast saarde ja tagasigi. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.10.05 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmo1
Pane uus antenn!. Mina panin PE uksepiilari sisse, plastliistu alla. Midagi ei saa aru. Poes mingi 60 eeku ehk maksab. Raadiot on nüüd pealinnast saarde ja tagasigi. :)

Pole mina veel kerepleki all ühtki antenni toimima saanud.

Syo: oled sa ikka kindel, et sul tagaklaasis antenni pole? Vaata, kas 3 ülemist triipu on eraldi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmo1
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro 2,8

postitati 09.10.05 17:45 Tsiteeri

Ma võin seda maailmaimet demonstreerida! Väga hästi töötab kusjuures! Loogiline oleks jah et kereplekk varjab midagi ära aga ei.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.05 17:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: Urmo1

Pole mina veel kerepleki all ühtki antenni toimima saanud.

Syo: oled sa ikka kindel, et sul tagaklaasis antenni pole? Vaata, kas 3 ülemist triipu on eraldi?

ei päris kindel ei ole pean seda uurima natuke äkki on juhe antenni võimul tagant ära vms..

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.05 14:12 Tsiteeri

nii siis otsisime siin üks päev seda antenni võimu taga aga mida pole seda pole..

kellegil veel mõtteid mida teha?

sahin ajab meeltult närvi...

marko1982
huviline

Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.05 15:04 Tsiteeri

Pioneer ile pidi antenn olema sisse ehitatud,ja ega mu 80 nel ka antenni pole,mingi juhe nagu oli ja sellega siis mängibki,või siis selle sisse ehitatud antenniga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.11.05 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
nii siis otsisime siin üks päev seda antenni võimu taga aga mida pole seda pole..

kellegil veel mõtteid mida teha?

sahin ajab meeltult närvi...

Puuri katuse tagaosasse auk ja paigalda tavaline ilma võimuta GTI-style antenn. Maksab ~100 eeku ja töötab igati korralikult. Paremini, kui võimuga orig. klaasiantenn.

Tsitaat:
Algselt postitas: marko1982
Pioneer ile pidi antenn olema sisse ehitatud,ja ega mu 80 nel ka antenni pole,mingi juhe nagu oli ja sellega siis mängibki,või siis selle sisse ehitatud antenniga

No mida veel? Silindrisse integreeritud bensiinipaak?

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 17.11.05 15:16 Tsiteeri

mul ka see elektrooniline antenn ei taha kuidagi töötada linnasat väljas, see asub ka mul esiklaasi küljes aga seal need traadid ää tõmmatud vms ... ka pihta ei saa asjale

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
staertow
huviline

Registreerunud 30.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 Sportback Caractere

postitati 22.11.05 23:01 Tsiteeri

oeh,mul ka mingi jama antenniga..käisin tuttava juures teeninduses, öeldi et kuskilt seest oksüdeerinud-osta uus.võimendiga.Läksin siis otsima, poodides kehitavad õlgu, sellist asja meil pole.kihvt.Ostsin siis tavalise, tuli välja et see ka ei sobi..prooviti mingit Seati oma veel sokutada, see ka ei läind.Saatsin siis päringuid siia-sinna lammutusse ja asjadesse, midagi.Mida ette võtta?

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.06 20:15 Tsiteeri

Minge kuhugi firmasse mis audio müügi ja paigaldusega tegeleb.
Ongi kõik :P

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 09.01.06 19:22 Tsiteeri

Mis siin ikka teha, poodi ja tavaline antenn!
Vead uue juhtme, kui vana ülesse ei leia, auku ei ole ka katusele raske teha, et sinna antenn külge kruvida. Kui midagi väikest tahad, siis topi bmw uim :D :P

Endal tagaklaasis ja pole veel tõrkunud asi.

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]