djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: SAAB
|
|
Umbes aasta tagasi, kui liitusin AC foorumiga, sain kohemaid pragada selle eest, et kasutasin avatarina pilti Audist, mis ei kuulunud mulle. Nüüd olen
siin foorumiavarustes surfates kohanud mitmeid avatare, millel selgelt ei ole kasutaja omanduses olev Audi, isegi profiilis märgitud ja avataril olev
auto ei lähe kokku. Mis juhtunud on, kas kumm on lõdvaks lastud ja lastakse teha seda, mis igaühel pähe tuleb?
Oleks kahju küll, kui AC foorumi kõrge moraal alla hakkaks käima.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
Küsimus on vast pigem copyright'is, s.t. kas ilusa Audi pildi autor või omanik on andnud Sulle loa seda kasutada. Või kas Sa viitad allikale, kust
pilt on pärit. Keegi ei hakkaks ju muidu lubama või keelama missugune pilt Sulle avatarina kõige rohkem meeldib ega kontrollima kas Sa ikka sõidad
selle autoga ...
See on kõigest minu personaalne arvamus ;-)
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: djstallion
Umbes aasta tagasi, kui liitusin AC foorumiga, sain kohemaid pragada selle eest, et kasutasin avatarina pilti Audist, mis ei kuulunud mulle. Nüüd olen
siin foorumiavarustes surfates kohanud mitmeid avatare, millel selgelt ei ole kasutaja omanduses olev Audi, isegi profiilis märgitud ja avataril olev
auto ei lähe kokku. Mis juhtunud on, kas kumm on lõdvaks lastud ja lastakse teha seda, mis igaühel pähe tuleb?
Oleks kahju küll, kui AC foorumi kõrge moraal alla hakkaks käima.
|
"Kumm ei ole lõdvaks lastud" - lihtsalt asju millega tegeleda on palju ja see järjepidev U2U-de saatmine hakkab ka ära tüütama. Tõenäoliselt peaks
avatari kasutamise üldse ära keelama, saaks probleemi väga lihtsalt lahendatud. Kahjuks ei vaevu inimesed reegleid lugema ja veel vähem neid täitma.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Ärge võtke seda avatari asja omale nii südamesse. Teema autor jätab natuke lapse mulje - "mina ei saanud kommi, nüüd teised saavad. miks nii?". Kah
teema mille pärast vaielda..
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Sisuliselt on sul õigus, kuid jääb siiski ka küsimus - miks peaks ennast võõraste sulgedega ehtima? Kui sul on "80 kuubik", mis on väljalskeaastat
arvesse võttes siiski hea auto, siis ei oleks just väga sobilik oma avatariks panna näiteks 2005a. S8. Pigem tunne uhkust selle üle, mis sul on.
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Ärge võtke seda avatari asja omale nii südamesse. Teema autor jätab natuke lapse mulje - "mina ei saanud kommi, nüüd teised saavad. miks nii?". Kah
teema mille pärast vaielda.. | Maku, asi ei ole vähimalgi määral kadeduses, küsimus oli esitatud puhtalt huvi pärast. See, et mina
"kommi" ei saanud, oli toodud lihtsalt näitena. Keegi ei ole midagi südamesse võtnud, ärge tõlgendage asju valesti.
Indro, sinu vastus oli igati ammendav.
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Tsitaat: |
Oleks kahju küll, kui AC foorumi kõrge moraal alla hakkaks käima
|
See on küll löök allapoole vööd :S Mis on foorumi moraalil ühist faktiga, et inimesed reegleid ei loe?? Meil on kasutajaid pea 4000 ning et suuta viia
kokku nende autod ning avatarid, on nats liig. Aktiivsemate liikmete omi veel suudaks aga üldiselt aktiivsed liikmed teavad ka jälgida reegleid.
Teada on, et administraatori töö on tänamatu aga see oli praegu valus...
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Tsitaat: |
Oleks kahju küll, kui AC foorumi kõrge moraal alla hakkaks käima
|
See on küll löök allapoole vööd :S Mis on foorumi moraalil ühist faktiga, et inimesed reegleid ei loe?? Meil on kasutajaid pea 4000 ning et suuta viia
kokku nende autod ning avatarid, on nats liig. Aktiivsemate liikmete omi veel suudaks aga üldiselt aktiivsed liikmed teavad ka jälgida reegleid.
Teada on, et administraatori töö on tänamatu aga see oli praegu valus... | ICE, vabandused minu poolt, ma ei mõelnud seda üldsegi nii,
ilmselt oli sõnastus puusse... Ma tean, et adminni töö on tänamatu ja üldjoontes olete sellega suurepäraselt toime tulnud. Loodan, et seal allpool
vööd väga valus ei olnud
PS. Poleks arvanudki, et sellest teemast selline poleemika tõuseb, lihtsalt viimasel ajal on mitmeid sarnaseid juhtumeid silma paistnud.
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
|
Tahtsin ka just kirjutada pea samasugust juttu nagu ICE juba kribas, kuid vahepeal olid paljud ette jõudnud.
Üldiselt on nii, et kui miskit ei meeldi, siis peaks olema motoks "seal kus näed häda, mine ja aita". Foorumis on ~4000 kasutajat kelledele kõigile
reeglite järgi käitumine on üle jõu käiv. Paljusid teemasid lugedes on kirjapilt nii rõve, et süda läheb pahaks. Kui moded peaksid igale sellisele
matsile saatma teate, et paranda oma text, sisu, pealkiri, avatar jne ... siis vist peaks meist pooled olema moded. Viimasel ajal on modesid juurde
"vist" tekkinud ja minumeelest ei ole moraal küll kuhugi langenud. Laus lollused ja nõmedused on kustutatud. Mõtetutele teemadele ja teema
arendustele on lukk peale keeratud. Nii, et mina sooviks rohkem jõudu modedele ja kasutajatel natukene erutust varjata kui nad uue posti teevad
foorumisse. Mõnede puhul jääb mulje, et peaasi, et saaks miskit kirjutada olenemata teksti sisust ja vigadest ja foorumi alateemadest
Ja ärge unustage ... kõikidel on lisaks AC foorumi modereerimisele ka veel lisaks oma isiklik elu, töö ja üritused mida nad korraldavad. Ja mitte
halvasti
.............
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Ahh tead sügis käes, haigus kallal ning tuju null. Ühesõnaga said kõik vist aru asjast. Reeglid kõigile ühed, loomulikult. Aga seda jälgida on väga
raske... Kutsuks siis kasutajaid ülesse saatma nende kasutajate kontolink, kelle avatar väga puusse on- on meil lihtsam!
Need kasutajanimed võib postitada siia.
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
K: Milleks neid avatare üldse vaja on?
Imo võiks need olemata olla...
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
|
Kade meel sul:Loe nüüd hoolega
5. Avatar.
Foorumi avatari, st. pildi, mida kuvatakse kasutaja iga postituse juures nime all, suurus ei tohi ületada 150 x 150 pikslit. Avataril on
soovitatav näidata pilti oma autost või siis endast. Võõra auto või selle fragmendi demonstreerimine oma avataril on kategooriliselt keelatud
ja võib korduva staff’i sellekohaste märkuste eiramise puhul viia kasutaja blokeerimiseni. “Võõras auto ” nende reeglite mõistes on auto, mis ei ole
Foorumi kasutaja kasutuses. Samuti on keelatud animeeritud avatarid. Lubatud on avatarina kasutada autost joonistatud pilti, tingimusel, et pildil on
sama margi ja mudeli auto, mida omab/kasutab konkreetne Foorumi kasutaja.
minu auto pilt ei yleta neid norme. Pilt vabavarana internetist alla laetud.(ARES)
ma siiski võytsin oma avataari alla kui usun et lisan selle sest sellel pole mitte midagi sellist mis reeglitega kokku ei sobi
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: allud
Kade meel sul:Loe nüüd hoolega
5. Avatar.
Foorumi avatari, st. pildi, mida kuvatakse kasutaja iga postituse juures nime all, suurus ei tohi ületada 150 x 150 pikslit. Avataril on
soovitatav näidata pilti oma autost või siis endast. Võõra auto või selle fragmendi demonstreerimine oma avataril on kategooriliselt keelatud
ja võib korduva staff’i sellekohaste märkuste eiramise puhul viia kasutaja blokeerimiseni. “Võõras auto ” nende reeglite mõistes on auto, mis
ei ole Foorumi kasutaja kasutuses. Samuti on keelatud animeeritud avatarid. Lubatud on avatarina kasutada autost joonistatud pilti,
tingimusel, et pildil on sama margi ja mudeli auto, mida omab/kasutab konkreetne Foorumi kasutaja.
minu auto pilt ei yleta neid norme. Pilt vabavarana internetist alla laetud.(ARES)
ma siiski võytsin oma avataari alla kui usun et lisan selle sest sellel pole mitte midagi sellist mis reeglitega kokku ei sobi |
Netist tõmmatud pildil kujutatud auto ei ole kuidagi ju sinu kasutuses või sinu isiklik auto?
|
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janek
Foorumis on ~4000 kasutajat kelledele kõigile reeglite järgi käitumine on üle jõu käiv. |
ranz ... pole mõtet vaielda inimesega kes ei taha aru saada asjadest vaid hakkab kohe nokkima ja norima. Nii palju siis suhtumisest. Peaasi, et saaks
ikka omamoodi kuidagi miskit teha
.............
|
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tõsiselt nukraks teeb selline suhtumine...
Ei, mul ei ole kade meel, aga eirata foorumi reegleid ja sellele vastu ka veel vaielda - see on NÕME
|
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer
|
|
Sorry ei ole reegleid korralikult lugenud muudan pildi esimesel võimalusel ära.
Asi selles, et sai eelmine auto maha müüdud ja uus tellitud. Seniks aga viskasin selle üles kuni uue pildid tehtud.
Krt, kus mõnele läheb ikka hinge see värk.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Mis seal ikka, edaspidi selles suhtes 0-tolerants.
Tegin uue teema (idee HV foorumist), kuhu ootame edaspidi viiteid rikkumistele. Nii
saate kõik foorumi parema ja õiglasema toimimise nimel kaasa aidata. Ärge palun võtke seda pealekaebamisena.
|
|
|