joonar
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 530d
|
|
Õhufiltri vahetus!
Kui oskaks,vahetaks ise-aga ehk on keegi,kes aitaks Tallinnas ära vahetada selle filtri.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
|
iga suvaline autoteenindus teeb selle ära.Sellise asja pärast uut teemat algatada on aga küll eriti mõttetu tegu.
|
|
|
joonar
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
iga suvaline autoteenindus teeb selle ära.Sellise asja pärast uut teemat algatada on aga küll eriti mõttetu tegu. |
Ma ei usu,et teema mõtetu on,sest iga suvaline autoteenindus on üpris hõivatud,et nii väikest tööd ette võtta
ja miks mitte maksta selle töö eest kellelegi audiclubist,kui on viitsijaid ja tegijaid.
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
|
Ei taha kul solvata aga kas oled audi alles ostnud või.See õhufiltri vahetamine on nüüd kõige väiksem asi mida teha.Nagu öeldakse et tunne oma
kodumaad nii võiks ka oma autot tunda.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: joonar
iga suvaline autoteenindus teeb selle ära.Sellise asja pärast uut teemat algatada on aga küll eriti mõttetu tegu. |
Ma ei usu,et teema mõtetu on,sest iga suvaline autoteenindus on üpris hõivatud,et nii väikest tööd ette võtta
ja miks mitte maksta selle töö eest kellelegi audiclubist,kui on viitsijaid ja tegijaid. | Ja mis sa arvad palju selline töö maksta
võiks?
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Pakun et max 25 krooni.Sest see kerge 5 minuti töö.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.05 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Po18
Pakun et max 25 krooni.Sest see kerge 5 minuti töö. | osta selle eest omale midagi ilusat parem ja õpi ise filtrit vahetama.kui juhtub
et auto juures jääb veel midagi arusaamatuks(näiteks kuidas tankida või kustkaudu kummi pumbata )siis küsi julgelt.kuna seegi 5 minuti töö max.siis
üle 25 eegi ära paku.muidu läheb priiskamiseks.
EDIT: ei pannud autorit tähele..mõeldud siiski teema algatajale.
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Hardo hästi paned olen sinuga nõus.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
Hardo hästi paned olen sinuga nõus. | Vastused peavadki olema teemakohased..irww.Varsti leiutab ta veel midagi huvitavat,hetkel auto
juures küsimusi kirja panemas.
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
Pakun et max 25 krooni.Sest see kerge 5 minuti töö. |
Oleneb muidugi autost, ma enda omal küll 5 mintsaga vist hakkama ei saa, esimene kord läx vist tubli pool tundi ära
|
|
|
|
joonar
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Eelmine kord kui filtreid vahetati läks sellel vahetajal kahjuks tund ainult õhufiltri vahetamise peale ja ta lubas,et enam elu sees ta audi
õhufiltrit ei vaheta.Teil paistab see asi tõesti nalja tegevat,et keegi ei saa hakkama tyhise filtri vahetamisega.Aga Hardo,kui sa nii kõva mees oled
filtri vahetamisel,siis tule ja näita ette kuidas seda teha ja ehk mööda minnes siis tõesti õpetad tankima ja kummi pumpama ka
|
|
|
Snooker
huviline
Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: B8 facelift
|
|
Rääkige inimesele ära kus ta otsima peab
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
B3 ja B4 2,3 10V motol ei ole see asi tõesti nii lihtne, et lased klambrid lahti ja tehtud ongi asi. Tuleb omajagu ka lammutada, et ilusti asjale ligi
pääseda.
Seega põrkajad tehke asi enne läbi kui pilduma hakkate No offence
Margus
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
|
Sama pilt on A90 kapotialusest, kevadel sai vahetatud õhufilter.Olen mina neid lammutanud ja remontinud ja sellel isendil on seda väga jama teha,
päris palju tuleb seal lammutada et see filter vahetatud saaks- aga raskused ongi selleks et neid võita
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Hardo hästi paned olen sinuga nõus. | Vastused peavadki olema teemakohased..irww.Varsti leiutab ta veel midagi huvitavat,hetkel auto
juures küsimusi kirja panemas. |
Kulla lapsed. Kui teil on igav siis proovige selle ajaga midagi asjalikku teha mitte ärge läbustage siin.
Mina küll ei saa aru miks iga kodanik peaks ise auto õhufiltrit vahetama ja tõesti on selliste väiksemate tööde teha laskmine tõsiseks probleemiks.
Näit. õlivahetuse kohta olen ka jupp aega linnas otsinud ja lõpuks ikka ise vahetanud.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Iseenesest on ta nii jah, et mõnel masinal on selle vahetamine nii lihtne, et ei ole mõtet hakata selle vahetamiseks teenendusse minema... samas on
masinaig milledel seda on ilge keberniit vahetada (just toosama 2,3nt) ja seal iga niisama tegelane sellega hakkama ei saagi.
|
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kle omasin audi 200 turbot ja nüüd on audi 100 2.2. nii et tean väga hästi palju seal lammutamist on et sinna korralikult ligi saada aga krt mina olen
kõikke ise proovinud ja teinud ning teada saanud.Nii ka ikka ei saa et kle kuidas ratast vahetada?Midagi peaks ju ikka teadma.
Segways.webs.com
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
Pakun et max 25 krooni.Sest see kerge 5 minuti töö.
Kle omasin audi 200 turbot ja nüüd on audi 100 2.2. nii et tean väga hästi palju seal lammutamist on et sinna korralikult ligi saada aga krt mina olen
kõikke ise proovinud ja teinud ning teada saanud.Nii ka ikka ei saa et kle kuidas ratast vahetada?Midagi peaks ju ikka teadma. |
Kuna sa tead kuidas asi käib ja oled varem teinud siis teeme nii, et sa vahetad mu autol järgmine kord 5 minutiga selle filtri ära ja mina annan sulle
25EEK
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Muig @ 5min ning B3/B4 2.3 R5 õhufiltrivahetus - kiired poisid
|
|
|
Anz27
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 (B3) + VW
|
|
Küsija suu pihta ju ei lööda, andke mehed parem paar asjalikku vihjet lühidalt inimesele parem.
Selleks ju foorum ongi.
Kelle jaoks lihtne asi, kelle jaoks mitte, subjektiivne. Kui oskad siis iga asi on lihtne, kui mitte, siis keeruline
Päikest
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
Imelikud inimesed olete. Enne kui tatti pritsima hakkate vaadake ja uurige mis mootoriga autoga tegu on 5 minuti mehed.
|
|
|
joonar
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
kõikke ise proovinud ja teinud ning teada saanud.Nii ka ikka ei saa et kle kuidas ratast vahetada?Midagi peaks ju ikka teadma. |
Tubli poiss,selle eest peaksid sa küll moosisaia saama
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
1. Kakud lahti kummivooliku, mis tuleb õhukulumõõtja pealt ja suundub drosselklappideni ( sisselaskekollektorisse ), ühesõnaga suur toru, mis on
pritsepea ja sisselaskekollektori vahel.
2. Teed lahti õhufiltri kopsikuklambrid.
3. Eemaldad esitule tagant õhusuunaja õhufiltri kopsikusse.
4. Vaatad üle, et miskid voolikud ei takista kopsiku eemaldamist
5. Jõuga sikutad õhufilti kopsiku üles koos pritdepeaga ja üritad vana õhufiltri vahelt välja kiirelt tõmmata.
6. Üritad punktis 5 kirjeldatud korrata ( eelnevalt puhates ) ning uus/värske õhufilter sisse.
7. Paigaldad kõik eemaldatud/lahti kruvitud detailid lahtivõtmisele vastupidises järjekorras.
PS!
Kerge see filtrivahetus ei ole!
|
|
|
joonar
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
1. Kakud lahti kummivooliku, mis tuleb õhukulumõõtja pealt ja suundub drosselklappideni ( sisselaskekollektorisse ), ühesõnaga suur toru, mis on
pritsepea ja sisselaskekollektori vahel.
2. Teed lahti õhufiltri kopsikuklambrid.
3. Eemaldad esitule tagant õhusuunaja õhufiltri kopsikusse.
4. Vaatad üle, et miskid voolikud ei takista kopsiku eemaldamist
5. Jõuga sikutad õhufilti kopsiku üles koos pritdepeaga ja üritad vana õhufiltri vahelt välja kiirelt tõmmata.
6. Üritad punktis 5 kirjeldatud korrata ( eelnevalt puhates ) ning uus/värske õhufilter sisse.
7. Paigaldad kõik eemaldatud/lahti kruvitud detailid lahtivõtmisele vastupidises järjekorras.
PS!
Kerge see filtrivahetus ei ole! |
Tänud-eks homme proovin asja ära.
|
|
|