Lehekülgi: 1 2 |
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.03 23:03
|
|
|
Millisest jaamast ostad sina diislit? Kogemused?
Teadupärast on diiselmootorid väga tundlikud ebakvaliteetse kütuse suhtes. Seega võiks jagada oma kogemusi erinevate tanklate kütuse kvaliteedi
suhtes.
Õnneks on suurematel [Statoil, Neste, Uno-X, Alexela, Lukoil] tanklad üle Eesti ning kogemusi tõenäoliselt kõigil rikkalikult. Loomulikult ei tohiks
ära unustada ka väiksemaid, kuid võibolla hoopis tublimaid [Favora, Dio, Olerex, Krooning jne]
Ning kui vanaema juures maal on naabrimehel samuti väärt kütus, siis võiks ka selle kasutamise kogemusest rääkida.
|
|
|
jaup
huviline
Registreerunud 12.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B7 2.0 TFSI aut
|
postitati 16.06.03 05:06
|
|
|
Olen ise suht värske diisli omanik aga siiani tankinud alexelas ja paar korda 5+ -is. Aegajalt lasen törtsu õli ka paagi kõrist sisse ning sõit
jätkub. Üks tuttav lubas ka diisliga varustada ning tema pidi kütet saama uno x- st.
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.03 06:20
|
|
|
ainult statoil, kuigi tööl lasevad kõik autod neste omaga ja pole neil mingi 5 aasta jooksul midagi juhtunud, milles kütus süüdi oleks.
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.03 09:41
|
|
|
Suuremate tanklatega pole probleeme tõesti väga olnud. Siin on räägitud, et Nestega on probleeme. Mis laadsed need probleemid on?
Küll aga on mäletan bensiinimootoriga auto aegadest kogemusi Favoraga. Kui reeglina mahtus paaki ca 45 liitrit, siis samalt seisult Favorasse minnes
mahtus alati paar-kolm liitrit rohkem. Arvasin esimestel kordadel, et olen tavapärasest rohkem kütust kulutanud ning paak tühjem. Järgmistel kordadel
kontrollisin ennast ning tõepoolest suutis Favora minu auto paaki mõned liitrid rohkem kütust suruda. Seega suurelt välja lubatud 40 sendine
allahindlus liitrilt pöördus hoopis kulukamaks projektiks.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 16.06.03 12:35
|
|
|
Olen sammuti tankinud nii Nestest kui ka Statoilist ja siia maani pole probleeme olnud. pthui pthui pthui 3 korda üle vasaku õla
Nüüdsest kasutan ainult Statoili diislit kuna sai leping sõlmitud
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 19.06.03 03:52
|
|
|
a ma tangin dio diislit, sest ise müün seda . olen tankinud pisteliselt
siin-seal ja siiani pole probleeme olnud, lisandit kasutan ainult sügisel, et vältida suvekütuse ootamatut külmumist.
|
|
|
sam
huviline
Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: audi- A6 2,8 142kw
|
postitati 29.06.03 17:48
|
|
|
oskab keegi head, halba öelda 5+ tankla diisli kohta või eelistada siiski STATOIL-i
|
|
|
itsiim
huviline
Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw
|
postitati 28.11.06 21:40
|
|
|
Ise sõidan Uno-X -i küttega ja pole probleeme olnud. Aga kord ostsin võru vilja favorast ja peale seda hakkas auto külmalt kuidagi kahtlaselt köhima
ja oli väga uimane.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.06 22:28
|
|
|
Tuttava kogemus Nestega-tankis autol paagi täis(MB 2003.a.) Ülemiste Nestes ja parkis auto keskuse ette.Peale poeskäiku auto käima enam ei läinud.
Veeti siis esindusse ja sealt öeldi peale 2h uurimist et see küte isegi ei meenuta diislit? Nali läks maksma 2000eek.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 30.11.06 04:47
|
|
|
Statoil, arvan et normaalne küte. Plus saab kõhu täidet ja kakaod. Ning alati on olnud siiani hea teenindus.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.06 05:24
|
|
|
Sain mõned päevad sõita Saksamaa diisliga ja mul oli selline tunne, et keegi on vahepeal masina ära chippinud. Masin käitus hoopis teistmoodi.
Muidu kasutan põhiliselt Neste ja Statoili diislit, ei saa mina küll aru, et seal mingi vahe oleks. Üks jama kõik võrreldes Saksa diisliga!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 30.11.06 06:04
|
|
|
kuna leping nestega siis reeglina neste küttega...aga njuahh,aegajalt ka statoili kütet vaja võtta ja igakord kahetsen ,et neste omaga üldse
sõidan...vahe on täiesti tuntav
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 30.11.06 06:48
|
|
|
Neste,Lukoil,Olerex--siiani negatiivsed kogemused.Eriti Neste,kus keemilised näitajad on korras aga kütus on lihtsalt prahine.Katsetada on jäänud veel
Statoil.
PS;Katsetused on läinud nii mõnigi raha maksma
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 30.11.06 10:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sqad100avant
kuna leping nestega siis reeglina neste küttega...aga njuahh,aegajalt ka statoili kütet vaja võtta ja igakord kahetsen ,et neste omaga üldse
sõidan...vahe on täiesti tuntav |
Kumma A8 sisse Sul diisel käib?
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 30.11.06 11:55
|
|
|
Seltsimehed ajavad segamini kas tangitakse diislit või bensiini
|
|
|
|
wuzz
huviline
Registreerunud 21.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI 2000
|
postitati 02.12.06 00:28
|
|
|
statoil. välismaal see tankla, mis parasjagu ette jääb kui paak tühjeneb. välismaa kütusega pole siiamaani vahet tundnud.
kas kellelgi taimeõliga tankimisega on kogemusi juba? suu jäi üsna lahti kui poolas mingid tegelased poe juures plastpudelist kollast taimeõli paaki
valasid üsna mitu pudelit ja sõitis ka ilusti minema.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant
|
postitati 03.12.06 17:13
|
|
|
Ise olen siiamaani pannud Alexelast. Olerexis väideti eelmine aasta et talvine on aga huiat oli, järg hommikul sai auto teendindusse veetud puhurite
alla.
Bio-diisli kohta ka komenteerida oskate? Ma olen kuulnud et puhas si** pidi olema? Mingid kahtlased kõbinad jms pidid mootorisse tulema.
Siin keegi võrldes saksa kütusega, ma võrdleksin soome omaga. Soomes on ikka teisest klassist küte. Tunduvalt paremini liigub masin.
Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 04.12.06 16:10
|
|
|
Mina olen alati nestest võtnud ja pole mingit probleemi olnud
|
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 04.12.06 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: slk270
Suuremate tanklatega pole probleeme tõesti väga olnud. Siin on räägitud, et Nestega on probleeme. Mis laadsed need probleemid on?
Küll aga on mäletan bensiinimootoriga auto aegadest kogemusi Favoraga. Kui reeglina mahtus paaki ca 45 liitrit, siis samalt seisult Favorasse minnes
mahtus alati paar-kolm liitrit rohkem. Arvasin esimestel kordadel, et olen tavapärasest rohkem kütust kulutanud ning paak tühjem. Järgmistel kordadel
kontrollisin ennast ning tõepoolest suutis Favora minu auto paaki mõned liitrid rohkem kütust suruda. Seega suurelt välja lubatud 40 sendine
allahindlus liitrilt pöördus hoopis kulukamaks projektiks. |
Mis moodi sa aru saad kas sul on nüüd paar liitrit vähem või rohkem enam-vähem tühjas paagis? Olen ka varem kuulnud, et mõnest tanklast saab
tegelikult rohkem/vähem kui numbrid näitavad. Aga kuidas te seda mõõdate??? Ega paaki ju kuivale ei sõida
Ise tangin Nestes nii bensiini kui ka diislit. Mõni kord ka Uno-X. Automaattankla on see, mis eelistused paika paneb.
|
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.06 20:04
|
|
|
Tore, et siin keegi 3½ aastat vana teema üles on kaevanud.
Tsitaat: | Algselt postitas: VIP
Mis moodi sa aru saad kas sul on nüüd paar liitrit vähem või rohkem enam-vähem tühjas paagis? Aga kuidas te seda mõõdate??? Ega paaki ju kuivale ei
sõida
|
Aga ma kirjeldaksin seda lühidalt - kogemused ja analüüs.
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 05.12.06 06:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: Sqad100avant
sõidan...vahe on täiesti tuntav |
Kumma A8 sisse Sul diisel käib? |
mul on mõni auto veel
|
|
|
|
margus61
huviline
Registreerunud 22.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.06 07:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: VIP
Ise tangin Nestes nii bensiini kui ka diislit. ... Automaattankla on see, mis eelistused paika paneb. |
Sama siin. Automaattanklas ei saa öine operaator Tolik, Vasja või Gea lasta potti tonnikest mingit vasakul keedetud solki, et küll ära seguneb
korralikuma küttega ja kuidagi kaubaks läheb. Nestest olen 13 aastat tankinud kahte igapäevaautosse peaasjalikult diislit ja harva bensiini. Kütuse
kvaliteedist põhjustatud probleeme pole seni täheldanud. Tõsi, määrivat lisandit olen diislile pea alati juurde pannud.
Mitte et kiidaks Neste kütet. Statoili diisel pidi nagu parem olema. Häda on selles, et ei leia kuidagi lahendust, kuidas saada Statoilist selline
firmakaart, millega kütte Neste automaattankla hinnaga kätte saaks. Paremate kaartidega saavad veel 25 senti odavamalt kätte, kui Neste, ehk siis
Neste -25 senti kampaaniahinnaga saavad iga kell. Kaks korda olen Statoili klienditeenindusest pärinud nende hinnapoliitika kohta. Vastus on selline
parajalt mittemidagiütlevas käändes, et hakka aga kliendiks ja ju siis midagi äkki näha on, kui on. Hea koolivend võttis Ühisliisinguga auto ja selle
käigus "määriti" ka Statoili firmakaart kaela, millega kohe -50 senti saab. Aga ma ei hakka ju sellepärast autot mingi liisinguga ostma...
Vahel võtan 123-st, kui tee peale jääb. Seal peaks nagu ka Statoili küte olema.
Ju ma olen tuim inimene, aga Neste, Statoili, Soome ja veidi ka Norra kütte vahel pole erinevusi tunnetanud. Aeg-ajalt olen proovinud teist mahla ja
kui üritada konservatiivseks jääda, siis mina vahest aru ei saa. Iga aasta sõidan ka Soome kütte peal pikema reisi Helsingist üle Utsjoki Norrasse
suur vagun taga. No ei märka erinevust ei minekus ega kulus, kuigi paljud ütlevad, et Soome ja eriti Saksa diisliga on hoopis teine tera.
Aga kui Statoilist saab veesegust solki, arvan et see ei ole kütuse madalast kvaliteedist tingitud, vaid on tanklaoperaatori või tsisternipüti juhi
viga. Kondensvee hingeeluga pole kuigi tuttav, aga küllap on sel juhul midagi mittenõuetekohaselt toimetatud.
|
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 05.12.06 19:17
|
|
|
Ei tahaks küll Statolile reklaami teha aga selle 8 aasta jooksul mis me firma on nende küttega sõitnud (95% diisel) ei ole küll mitte ükski
toitesüsteemi probleem meid kimbutanud.
Loodetavasti ei sõnunud ära. Küll aga sai üks kõrgsurvepump otsa millele anti Lõuna-Eesti võsavilemi tankla rüübet mekkida (tankija veel kiitis, et
küll on ikka hea ja odav rüübe siin Võrumaa metsade vahel)
|
|
|
QBA
huviline
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 quattro tdi ja A6 C7 allroad Bitdi
|
postitati 05.12.06 21:30
|
|
|
olen diislit võtnud enamasti uno-x ist aga ka olerexist peale sõbra prohmakat nestega ei taha enam sealt tal nimelt ummistas filtri ja ei töötanud
enam ka peale filtri vahetust aga kui vahetasime kütuse välja siis sai kõik korda
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |