Mootor koos uuesti
See siis ainus roostekahjustus tagumistes koobastes, koopa servadel on pindmist roostet pisut
Nii ma olen teda järjest puhastand, kõik kere liited üle keevitand ja mingi aerosooli selgalasknud et haljas metall rooste ei läheks uuesti.
Siin siis läheb asi teisele ringile, vahetasin tüki põhja välja ja poolraami pealne tundus hea olema aga kui keevitama hakkasin siis kadus eest ära
nagu naks.
Läksin riiga neid evosid peale korjama, sell ajal kui treilat lahti pakisin tekkis äkki see vanake märkamatult sinna käisin päris tagant vaatamas oli
ikka õige asi
Alates 2010 aastast olen saand neid autosid lähedalt näha kuulata ja näpuotsaga puutuda(et noh olen ka nagu katsund), nimelt satusin 2010 BTT
motorsporti mis tänaseks tegeleb Soome Historicu meeste sõidukite transpordi, vajadusel hoolduse ja kõige muuga mis ühe ralli juurde kuulub. Ise ka
siis vastavalt vajadusele nii autojuht mehaniik kui ka pealtvaataja autojuht ennekõike. Minujaoks on see tegelt parim puhkuse vorm.
Siin siis see 90TQ mis seisnud 2008a aasta talvest, nüüd on ta minu
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|