Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Mis õli käib roolivõimus? (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 9025)
LaSa
huviline

Registreerunud 13.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: ex C4Q 2.8

postitati 01.06.06 22:24 Tsiteeri

LHM+ on vist vedelam aine kui tavaline LHM - vähemalt purki loksutades tundus nii. aga purgipeal kirjas, et sobib süsteemidesse, kuhu on lubatud LHM ja LHM+ valada..

any comments?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.08 19:19 Tsiteeri

tõstaks siis vana teemat jällegi.Auto: Audi 100 S4 2,2aut.
mul lekkis ka roolivõimust õli - leke peatatud ja vaatasin, et puhta punane õli voolas sealt välja ja astusin tanklasse võtsin riiulist sellise toote ja valasin normi sisse. siiamaani veidi alla max ja anumasse vaadates täiesti selge (selline, nagu ma sellest pudelist sinna valasin), ilmselt sellest, et läks ka seda omajagu, ühest liitrist ei piisanud.
ja küsimus, siis selles, et kas on ilmselgelt tegu vale õliga või pean leidma pumba pealt roheliseks või punaseks värvitud sildi, nagu mõned eelpool väidavad? mis siis kui seda ei ole?

õli lekkeid ei ole kuskil mujal märganud, kui ainult selle amortisaatori peal, mis rooli keskele lükkab roolilati peal kuid ka seal on näha vaid üsna väike tumedam koht, nagu oleks märg.

mida arvata, kas mu mitte-lekkiva roolilati rõõm tõotab üürkeseks jääda, kui õli rohelise vastu ei vaheta?
PS. selle lekke ja õli lisamise teema oli umbes 7000 km tagasi ja siiamaani õli puhas ja rool kerge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]