Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Mis muu.
Kui lund ei ole, siis fwd-st kallim auto, mille silla remondi ja kütuse peale on rohkem raha kulunud kui fwd puhul, ei õigustaks end ju- on ostetud
mõlema silla veoga, aga ei saa seda kuidagi ära kasutada. Nagu tuulde visatud raha oleks sel juhul ju, ajaks närvi küll.
|
Parem teelpüsivus, juhitavus, rehvide ühtlane kulumine, need on vist sinu jaoks suht võõrad ma kujutan ette? Ausalt tunnistan, et veel aasta tagasi ei kujutanud ette ka, mis asi on pidev nelivedu. Foorumit lugedes jäi
kohati mulje, et minu tollane audi( 90 20V esivedu) polnudki audi. Nüüd quattro omanik miskit pool aastat ja usu mind palju parem on. Nagu tv antenni
välja vahetamine digiboxi vastu, palju parem pilt on Kui võimalus, proovi,
rendi kasvõi mõneks ajaks ja siis ütle oma arvamus uuesti. Oih, ei saa ju, see quattro võtab ju nii palju bensiini Minu paha. Eks pead siis oma saatusega leppima.
Terv. Kivitare
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Teel püsivuse ja juhitavusega probleeme pole olnud, st pole kordagi teelt välja sõitnud, ootamatusse libisemisse sattunud vms. Nagu eespool mainisin,
võibolla on see suuremalt jaolt 100 suure kere ning mootori esisillast eespoolse asetuse tõttu, mistõttu esisilla pidamine on väga hea. Ei välista
võimalust, et mõne uuema ja kergema mudeli puhul võib see oluliselt halvem olla, näiteks tutikas töö-Opel oma nõrgema mootoriga kaapis igal pool 100x
rohkem, isegi kui ei tahtnud.
Eks see küttekulu on selles mõttes suhteline, et kuigi sama auto (minu puhul 100) kuluks quattro korral rohkem kütust, siis võibolla jällegi mõni uuem
ja ökonoomsem mudel quattrona võtaks vähem (või mitte rohkem) kui mu praegune.
Ega mul midagi quattro vastu pole, kes teab, äkki kunagi proovin isegi ära, aga tõesti seda "quattrorõõmude" teemat veidi lugedes jäi mulje, et
quattrost on rõõmu ainult talvel suure lumega ja lund just oodatakse sel põhjusel, et (justkui muul ajal veidi mõttetuna tunduv?) nelivedu ennast
õigustaks, muidu nagu oleks ilmaasjata ostetud ja raha kulutatud vms.
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
gekko vs frontie
Vaadake vahelduseks teema pealkirja ka. Kui quattro ei meeldi, siis olge õnnelikud oma fwd-ga ja tundke kaasa nendele, kel täisvereline Audi.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
Vaadake vahelduseks teema pealkirja ka. Kui quattro ei meeldi, siis olge õnnelikud oma fwd-ga ja tundke kaasa nendele, kel täisvereline Audi.
|
Jah...aga, ei ole see pooleveoline Audi ka ses mõttes pooletoobine. Samuti täisvereline
Aga oi kui ilusat laia lund sajab Tartus praegu...sajaks hommikuni, siis oleks vb lootust kuhugi lõbutsema minna
|
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Ega mul midagi quattro vastu pole, kes teab, äkki kunagi proovin isegi ära, aga tõesti seda "quattrorõõmude" teemat veidi lugedes jäi mulje, et
quattrost on rõõmu ainult talvel suure lumega ja lund just oodatakse sel põhjusel, et (justkui muul ajal veidi mõttetuna tunduv?) nelivedu ennast
õigustaks, muidu nagu oleks ilmaasjata ostetud ja raha kulutatud vms.
|
Asi on selles, et paljudel quattro-meestel pole võimalust oma auto võimeid mujal kui lumisel asfaldil täies ulatuses realiseerida. Aga, kes juba
proovinud on, see teab, et kruusa ja sopa peal on quattroga umbes-täpselt 35x rohkem fun-i kui monomähkijaga.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: twistY
Asi on selles, et paljudel quattro-meestel pole võimalust oma auto võimeid mujal kui lumisel asfaldil täies ulatuses realiseerida. Aga, kes juba
proovinud on, see teab, et kruusa ja sopa peal on quattroga umbes-täpselt 35x rohkem fun-i kui monomähkijaga. |
Sekundeerin
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
gekko vs frontie
Tundub et need FWD mehed on vist kergelt idijoodid.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
gekko vs frontie
Äkki aitab juba üksteise sitaga pildumisest.
Mida päev edasi, seda enam tekib tunne, et mõned on lastesõimest liiga vara lahti lastud.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Asi on selles, et paljudel quattro-meestel pole võimalust oma auto võimeid mujal kui lumisel asfaldil täies ulatuses realiseerida
|
No vot siis jääbki ju selline tunne, et ilma lumeta nelivedu justkui ei õigustaks ennast ja oleks nagu raha "ilmaasjata" kulutatud, terve aasta
kütuse peale rohkem raha kulutatud jne ja tra kui nüüd veel talvel ka ei saa auto võimeid täies ulatuses realiserida, siis ikka võtab närvi mustaks
küll?
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Tundub et need FWD mehed on vist kergelt idijoodid. |
Ja quattro teeb mehest keenjuse? Kas sa alles sel sügisel läksid lasteaeda või juba teist aastat oled seal?
|
|
|
Rene999
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.8Q
|
|
gekko vs frontie
Ei saa mitte vait olla. Räägin oma seisukohast. Quattro rooli keerates 3-ndat aastat õige pea, ei tahaks mitte enam 2wd autot. Suvel pole tõesti seda
4wd kuhugi nii palju rakendada ja kütuse kulu pole midagi nii palju suurem, kui FWD autol. Tagasilla hooldus on vast mahukam aga see kompenseerib
sõidumõnu talvel, lumes.
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
|
gekko vs frontie
Asi on selles, et paljudel quattro-meestel pole võimalust oma auto võimeid mujal kui lumisel asfaldil täies ulatuses realiseerida
|
No vot siis jääbki ju selline tunne, et ilma lumeta nelivedu justkui ei õigustaks ennast ja oleks nagu raha "ilmaasjata" kulutatud, terve aasta
kütuse peale rohkem raha kulutatud jne ja tra kui nüüd veel talvel ka ei saa auto võimeid täies ulatuses realiserida, siis ikka võtab närvi mustaks
küll?
Ja quattro teeb mehest keenjuse? Kas sa alles sel sügisel läksid lasteaeda või juba teist aastat oled seal? |
Hehee, päris naljakas arutelu on ikkagi välja kukkunud. Asi on lihtne: Kui sa ei proovi, siis sa ka ei tea.
Mis puutub närvidesse, siis minul võtaks närvi mustaks see, kui ma näiteks Tartus tööle sõites poole Jakobi mäe pealt enam liikuma ei saa. Samuti
mustaks närve ka see, kui pean muretsema, kas ma maal elades ka kindla peale poes piima järel saaks käidud. Eelnevat kirja pannes tuleb väga selgelt
meelde november 2008, kus argipäeval kell 12 oli linn justkui välja surnud. Liikus ainult see, kes liikuda sai. Teadupärast narvirakud ei taastu.
Seepärast tunnen ma rõõmu, et sõidan autoga, millel läbitavus on kordades parem kui edeveolisel. Ja seda siis kasvõi selle paari päeva nimel aastas.
Ja jumal teab, mis see aasta veel toob. Äkki järjekordse uputuse? Just sadas ju meeletu vihm alla. Äkki tuleb kohe-varsti 2 nädalat lauslund? See
eesti ilm on ju teadagi milline. Ja nohh kui nüüd päris aus olla, siis on põhiline ikka see, et quattro+lumi=FUN. Ja ega see pritsimine siin enne vist
ära ei lõppegi, kui see lauslumi alla tuleb ükskord. Siis peaks jutt jälle ühepoolseks kujunema. Loodan, et ilmataat vähemalt jõulude ajal end tagasi
ei hoia.
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
gekko vs frontie
Quattro on kindlasti tore asi, aga väga terstosterooni täis. Mõnel inimesel pole teda lihtsalt vaja, sest sõit käib vaid linnas ja liiter otsa
kütusekulule aastaläbi pole väga mõistlik. Elaks üle muidugi aga milleks? Ja äärmustest ei räägi küll, ent kes üheveoga sõitmisega hakkama ei saa, see
on lihtsalt s*tt mees. Et quattro on ainus võimalik viis autoga liikuda, see on sama äärmuslik, kui öelda, et automaatkast on pededele, õige mees
vahetab ise käiku ja omab täielikku kontrolli oma auto üle. Naljakas lugeda lihtsalt, et alla quattro pole üleüldse tegu audiga ja ennem sõidaks
bussiga kui fwd-ga, sest sellega jääb ju nagunii puhtal asfaldil ka kinni ja üleüldse on see põhimõtteliselt juhitamatu.
MEESTE asjad on: õlu, viski, naised, raju muusika, sport (selle vaatamine õigemini), saun, püssid, matkamine, QUATTRO.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
|
gekko vs frontie
Oman ka quattro audit nii et vist on lubatud paar sõna sekka ütelda.
Viimased kaks autot olid BMW-d. Tagasillaga peaks veel raskem olema siblada kui esisillaga. Samas need need 6 aastat. Tegelikult palju palju rohkem
aastaid, näiteks nii 4 serrat jne. ka tagasillaga, ei saaks ütelda et ma
autosõitu poleks nautinud. Samas tõesti pean tõdema et Audi quattro roolis olla kui teed on tuisanud ja plõgased jne on väga mõnus ja turvaline ka.
Turvaline on muidugi suhteline mõiste. Keegi teine võib sulle otsa sõita, ise lähed oma quattro roolis ülbeks jne. Aga kui säilitad külma verd siis on
tunduvalt lihtsam küll. Samas ausalt üteldes on tagasillaga ka palju funni. Kui just ei ole nabani lund. Aga libeda peal on tagasillaga samuti väga
lõbus. Vähemalt mina arvan nii.
Miks siin teemas nii palju mürki on on ehk vihjed nagu esisillaga audi on jama, mille rahulikuma meelega esisilla mehed itsitades alla neelavad ja
tulisemad esisilla audi omanikud siis siia välja ütlevad. Sellest siis hakkab keerama
BMW foorumis on teema lihtsalt talverõõmud. Miks siin eraldi quattro ?
Tervitades, Margusja
|
|
|
digimarket
huviline
Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d
|
|
gekko vs frontie
Aga üldiselt tehke omale teema "esivedu vs quattro" kui te ei suuda ära otsustada kumb on parem.
Las siia teemasse jäävad ikkagi pealkirja kohased postid.
|
|
|
|
raizxc
huviline
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Olen seda teemat siin juba pikemat aega jälginud ja nüüdseks läinud päris sõjaks esiveoliste ja neliveoliste Audi omanike vahel. Või siis lihtsalt
erinevate mõttelaadide vahel.
Arvan isiklikult ka, et quattro päästab nii mitmegi lumise kohaltmineku FAILI, mis esi- või tagaveolisega oleks ilmtingimata olnud. Teeb porise,
lumise tee läbimise märkimisväärselt kergemaks. Hoiab kindlamalt teel- seda muidugi kogenenud juhi kaasabil. Ja eks ole veel positiivseid külgi, mis
hetkel mainimata jäid.
Pooldan igati quattrot, kuid see teema jääb pigem mõtetuks kõvatamiseks, kus noored "kuked" pläkutavad, kuidas kuskil linna parklas külge ja ketsi
lastud sai. Ülikõva, eks? Läheb natuke illegaalseks ja "natuke" rullnoklikuks?
Minu meelest Audi klubi suhteliselt hea/kõrge mainega klubi ja just sellised linnavahel "driftivad" klubi embleemide/sümboolikaga liikmed tõmbavad
seda alla. Kahju.
Kes vastu tahab vaielda, siis mõelge enne, kui midagi kirjutate. Kui mõned aastad tagasi nö rullnokad oma 3nda seeria Bmw-dega väga aktuaalsed olid,
ei olnud nende endi jaoks ka midagi imelikku. Enda arust olid kõik jube vinged, testosterooni täis mehed. Nüüd tundub, et siin kohati sama lugu.
Hoiame siis ikka klubi ja Audi (quattro) mainet kõrgel!
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
gekko vs frontie
Quattroga on lume peal kõvasti rohkem kontroll kui tagasillaga ja kruusapeal on lihtne tagasilda ka risti ajada ja külg ees kurve läbida, aga
quattroga saab neid kurve läbida palju kiirema hooga ja see teebki selle palju lõbusamaks. Samas quattro jaoks peab autol olema piisavalt jõudu, et
nelja ratast koguaeg all ringi ajada kurvis, asfalti peal veel vähem. Mul 195 kw ja sellega saab kruusa peal ka väga hõlbsasti lõbutseda ja isegi
kuiva asfalti peal on võimalik ringe lasta . Samas on lume peal rehvide ja
kõikida muude osade kulumine palju väiksem ja harjutada on lihtsam.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: digimarket
Aga üldiselt tehke omale teema "esivedu vs quattro" kui te ei suuda ära otsustada kumb on parem.
|
Selles pole küsimustki ja tunnistavad seda ju ka minumeelest fwd mehed, ka mina, kellel mul momendil fwd on. Küsimus on pigem selles, et quattro
meeste jutust järeldub, et fwd kõlbab vaid parkimiseks ja isegi kui sõit käib 99% linnas puhtal teel, siis jääb fwd-ga niikuinii kohe kinni jne.
Justkui fwd audi polekski audi. Ma leian, et igale ühele oma ja just see, mis paslik on ning kui vaja pole otseselt quattrot, siis võib ju ka fwd-ga
kulgeda, mis siis et libedal ajal oleks quattroga lõbusam. B6 kerega sedaan, automaatkast ja fwd ja 2.0, need mehed on siis kindlalt peded eksole ja
söövad caesari salatit ja joovad martiinit ja kuulavad bossat ja ooperit ja ei oska puid lõhkuda samas kui õige quattro mees joob lähkrist viskit ja
sööb vaid ribi ja kuulab heavy.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
gekko vs frontie
Aga fakt on see, et maal on Quattro asendamatu, peres olnud quattro (peale pausi nüüd jälle quattro) just selle pärast, et kuna on nooremaid vendi,
siis elu sees ei tea mis õnnetusi juhtuda võib tuisusel talvel või mudasel kevadel\sügisel, samamoodi oli ka siis kui oli oodata alles nooremat
venda, samuti ei teadnud millal sõit on. Ja kuna teate meie teede lahtilükkamis olusid, siis ei saanud kiirabile loota, neil ju esveolised+ võõras
koht, võtab 10x rohkem aega kui ise kasvõi vastu minna neile. Eelmise quattroga (pregusega pole veel juhuseid olnud) sai peaaegu alati kõik sõidud
tehtud, samas vahepeal oli esiveoline audi ja sellega sai talvel ikka kinni olla+ mudane hoov, kust ei saanud liikumagi ja sellepärast ongi quattro
asendamatu, siin ei ole tegu ainult tegu funiga, vaid praktilisusega. Aga muidugi, kui auto korras on siis on mõnikord päris huvitav natuke
"hullata".
|
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
...B6 kerega sedaan, automaatkast ja fwd ja 2.0, need mehed on siis kindlalt peded eksole ja söövad caesari salatit ja joovad martiinit ja kuulavad
bossat ja ooperit ja ei oska puid lõhkuda samas kui õige quattro mees joob lähkrist viskit ja sööb vaid ribi ja kuulab heavy. |
Selle hooaja üks parimaid kilde, hea töö!
Aga selles suhtes, et kui inimesel pole elus midagi (väärtuslikku) peale autot, siis loomulikult tuleb ta sellega foorumisse kelkima ja oma õigust
taga ajama; tundub igati loogiline. Andestagem kõiki neid.
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
gekko vs frontie
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort...
B6 kerega sedaan, automaatkast ja fwd ja 2.0, need mehed on siis kindlalt peded eksole ja söövad caesari salatit ja joovad martiinit ja kuulavad
bossat ja ooperit ja ei oska puid lõhkuda samas kui õige quattro mees joob lähkrist viskit ja sööb vaid ribi ja kuulab heavy. |
100% nõus sinuga ainult, et ma ei kuula heavy.
Hetkel jääb mulje, et ainukesed fwd mehed, kes kommenteerivad on need, kes pole kunagi omanud quattrot. See, et oled proovinud Q on üks asi aga see,
et sa oled temaga vähemalt aastakese sõitnud on teine asi.
Ise olen vist 2005 aastast saadik nelikveolisega sõitnud ning vahepeal ka korraks muud proovinud, kuid tee mis tahad ei ole täitsa minu maitse see
kohapeal ukerdamine. Minu sõidud on umbes 90% linnas ning isegi siin on vahest vaja quattrot.
Lisaks minu meelest "tänu" üle esisilla rippuvale mootorile ei ole esiveolisel audil juhitavust aga võibolla ma lihsalt ei oska sõita.
Üldiselt see sappi pritsimine on väga mõttetu. Loodame, et tulevad valged jõulud, sest natukene imelik on see sügisene ilm keset detsembrit juba.
Mis vahet on VW'il ja esiveolisel Audil?
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
gekko vs frontie
Lugedes seda kraaklemist on mul häbi kuuluda Audiklubisse !
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
gekko vs frontie
Rahu nüüd kotkad, mul vanaema näiteks ütleb, et kudumine on kõige parem meelelahutus. Samas mõned arvavad, et kabe on ka sport. No jäägu neile see
rõõm. FWD mehed on õnnelikud, et nende auto on ökom (väidetavalt terve liitri sajale km-le, aga mida sa seal lumehanges ühte ratast ikka keerutad,
muidugi kütet ei kulu ju) ja odavam hooldada (no mida sa sellest harjavarrest ikka hooldad?), palju õnne neile.
Ja jätame siiski teema pealkirjaga vastavusse, mis te nendest üheveolistes siin quattrorõõmude teemas ikka kiidate? See on sama mis jalkasõpradele
selgitada, et markide kogumine on tegelikult palju lahedam.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Kurb ja äärmuslik on sellist võrdlust tuua, kuid ka see kutsa saab oma
igapäevaste asjaajamistega ilusti vaid esikäppade abil hakkama. Elurõõmsaltki veel sealjuures.
Nelja rattaga auto puhul on veoskeem täiuslik, kui need rattad kõik ka veavad. Juhitavus-manööverdusvõime oleks täiuslik, kui kõik neli oleksid ka
roolitavad. Tühine osa autodest on nelikroolimisega. Enamik meist ei oskaks seda hetkel isegi väärtustada, kuna oleme harjunud, et vaid esirattad
keeravad ja nii saab ju ilusti hakkama. On alati saanud. Kui on vaja kitsas kohas ümber pöörata, saab ju mitu korda edasi-tagasi ukerdada. Kui on vaja
möödasõitu teha, võib ju vabalt lasta reastumise hetkel vastutuulel natuke aega rohkem auto ühte külge paitada. Äärmuslikus olukorras, kus me ei
mahugi enam autot ümber pöörama, mõtleme me, et võimatu, mitte ei vannu, et pidime nüüd selle vaid esisillaroolimisega auto ostma. Enamik meist ei ole
nelikroolimisega autoga kunagi sõitnud. Paljud ei ole sellest isegi kuulnud. Nii loomulik tundub meile, et tagarattad roolimisele kaasa ei aita. Mina
olen kunagi sõitnud 4WS
Prelude'iga. Kitsas kohas ukerdades sõidab taguots alt ära nagu tõstukil. Uskumatu tunne. Aga siiski saan ma pärast seda igapäevaselt ka ilma
hakkama.
Mõned meist ajavad rohkem, mõned vähem täiust taga. Kes on mõnda aega sõitnud uue autoga, kolib väga vastumeelselt vanema mudeli peale tagasi. Kes on
sõitnud suure ja mugavaga, ei tahaks enam mingit väikest seljakotti. Kes on sõitnud neliveolisega, ei hooli enam esiveolisest, isegi kui neliveolist
tuleb pisut kallim hooldada ja kui ta kümnendiku võrra rohkem kütust tarbib. Vähemalt selle võrra rohkem tarbib kütust ju näiteks ka suurem ja raskem
A6 võrrelduna väiksema-kergema A3-ga. Enamjaolt üksinda sõites võiks paljud praegused A6-mehed ju A3-ga sõita? Siiski tundub enesestmõistetav, et
mugavama ja vaiksema autoga sõitmine kaalub selle liitri võrra suurema kulu üles. Rääkimata mainekusest. Siiski saab oma asjad ilusti ka A3-ga aetud.
Või eelmisest vanema autoga. Või esiveolisega, isegi kui varem on quattroga sõidetud. Seda enam, kui seda kunagi isegi proovitud ei ole.
Esivedu on kompromiss. Kuna sellega saab enamjaolt hakkama, võib auto ehitada oluliselt lihtsama ja kergemana. Ja odavamana. Ja näe, kütustki säästab
mõnevõrra. Oma olemuselt on ta aga siiski puudulik.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
|