Lehekülgi: 1 2 3 4 |
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 18.03.14 23:54
|
|
|
Väga kena auto, kahjuks rikub esimene numbrimärk esiosa täieliku iluduse.
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.14 17:53
|
|
|
No kui võiks sõita üldse ilma esimese numbrimärgita, siis paneks RS´i iluvõre
|
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 06.05.14 08:46
|
|
|
Nägin ka kleepsudega ja esimene küsimus mis peas tekkis oli MIKS???
Aga kui nüüd läinud siis väga hea.
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 06.05.14 10:59
|
|
|
Mingi kleepsutuuningu fänn üldiselt ei ole aga selline lahendus sobib sellele küll.
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 06.05.14 19:43
|
|
|
Nissi mõisa ees tehtud pilt? Jäin mõtlema kus ma seda autot kohanud olin. Meenus et hiljuti ühel nädalavahetusel Nissi Kiriku parklas, kuji mööda
korduvalt sõitsin. Kena Audi, neid kleepse ei mäleta kui auto aknast möödudes vaatasin. Pole neil häda midagi.
Laivis auto tundus kuidas tunduvalt kena.
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 07.05.14 07:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
Mingi kleepsutuuningu fänn üldiselt ei ole aga selline lahendus sobib sellele küll. |
Ma nüüd vist ei saa nii öelda nagu AronL aga minu silmis sobib ka väga hästi.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4
|
postitati 07.05.14 09:11
|
|
|
Kleepsud on agedad.
Eero antud on head.
|
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RR Vogue & E30 cabrio
|
postitati 25.06.14 18:42
|
|
|
Tervitused Rapla-Tallinn mnt-lt
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.14 07:23
|
|
|
Hilinenud tervitused sullegi
Nüüd auto taas talveseades. Suvel said talveveljed (originaal 18") tumehalliks värvitud ning alla pandud ka Eibach Prokit vedrud. Velgedele said
paigaldatud flantsid - ees 15mm ja taga 20mm.
Paar pilti:
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
postitati 20.11.14 04:51
|
|
|
Maitsekas isend - like!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
|
|
|
|
marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi
|
postitati 20.11.14 11:12
|
|
|
Väga ilus masin sul.Plaan on suvel enda b7 müüki panna ja asemele osta b8 .Väike küsimus sulle,et mis see 1.8 tfsi ennast kujutab ja palju remonti ta
sul nõudnud on???
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.14 17:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marko416
Väga ilus masin sul.Plaan on suvel enda b7 müüki panna ja asemele osta b8 .Väike küsimus sulle,et mis see 1.8 tfsi ennast kujutab ja palju remonti ta
sul nõudnud on??? |
Ma tänan
Auto on minu kasutuses olnud veidi üle kahe aasta ning läbitud selle perioodi jooksul natsa üle 30 000 km. Ostmise hetkel oli läbisõit 85 000km
kanti. Igapäevaselt igati mõnus auto - loomulikult alati sõltub, millega võrrelda, kuid mina olen rahul. 118kw on küll vähe aga turbo teeb ta
piisavalt erksaks (eriti kui valida Dynamic re˛iimi - minu auto on varustatud ADS (audi drive select) süsteemiga) ning kütusekulu on samuti mõsitlik.
Kui varasemate jaapanlaste kohta võisin öelda, et vala vaid bensiini ja sõida, siis Audi kohta seda kahjuks öelda ei saa. Saba on andnud peale
igapäevaste asjade (rattalaagrid, pidurikettad, klotsid) ka täiesti ajuvabad asjad (vähemalt minu jaoks) - 92 000 km pealt läks karteri tuulutusklapp
(mootor hakkas puterdama ja tekkis hirm, kas üldse Revalisse jõuan) ja 110 000 km pealt veepump (pidi olema tüüpviga). Positiivse küljena võiksin tuua
välja veermiku vastupidavuse - mul suvel 20" veljed ning juppe pole praktiliselt pidanud vahetama.
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.14 19:58
|
|
|
Hiilisin ka ükspäev mööda su masinast ja väga kena nägi nende talvevelgedega välja
|
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.14 06:50
|
|
|
Hea vend - käib ja hiilib. Oleks võinud endast ikka märku kah anda
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.14 14:54
|
|
|
Tegelikult sõitsin mööda sealt kus sul auto päeval seisab. Käisin kliendi juures.
Eks kui teinekord satun sinna siis annan märku
|
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.14 15:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 777RAX
Tsitaat: | Algselt postitas: marko416
sul nõudnud on??? |
Ma tänan
Auto on minu kasutuses olnud veidi üle kahe aasta ning läbitud selle perioodi jooksul natsa üle 30 000 km. Ostmise hetkel oli läbisõit 85 000km
kanti. Igapäevaselt igati mõnus auto - loomulikult alati sõltub, millega võrrelda, kuid mina olen rahul. 118kw on küll vähe aga turbo teeb ta
piisavalt erksaks (eriti kui valida Dynamic re˛iimi - minu auto on varustatud ADS (audi drive select) süsteemiga) ning kütusekulu on samuti mõsitlik.
Kui varasemate jaapanlaste kohta võisin öelda, et vala vaid bensiini ja sõida, siis Audi kohta seda kahjuks öelda ei saa. Saba on andnud peale
igapäevaste asjade (rattalaagrid, pidurikettad, klotsid) ka täiesti ajuvabad asjad (vähemalt minu jaoks) - 92 000 km pealt läks karteri tuulutusklapp
(mootor hakkas puterdama ja tekkis hirm, kas üldse Revalisse jõuan) ja 110 000 km pealt veepump (pidi olema tüüpviga). Positiivse küljena võiksin tuua
välja veermiku vastupidavuse - mul suvel 20" veljed ning juppe pole praktiliselt pidanud vahetama. |
Mul saba andnud üks süütepool, muidu kalla ja sõida, ADS võimalik aktiveerida igal B8-l, õige vedrustuse ja quattro puhul on lihtsalt natuke rohkem
mänguruumi. Endal keevitatud 40kw juurde vahe märgatav. Veermik tõesti igati ok.
|
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.14 07:06
|
|
|
ADS süsteemi ikka igal A4´l küll pole. Tõenäoliselt mõtled käigukasti nö sport re˛iimi. ADS muudab peale käigukasti, ka rooli ja amortide seadistus -
vedrustus muutub jäigemaks ja rool raskemaks. Lisaks on ADS süsteemiga autod madalamad, kui standard vedrudega autod (tõenäoliselt sama madalad, kui
S-line vedrustusega masinad).
Räägi, mis chip sul on ja kas oled rahul? Endal käis vahepeal mõte läbi, kuid no name chippi ei julgenud panna ja firmakad (ABT, MTM, APR) jäid
kalliks.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.14 07:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 777RAX
ADS süsteemi ikka igal A4´l küll pole. Tõenäoliselt mõtled käigukasti nö sport re˛iimi. ADS muudab peale käigukasti, ka rooli ja amortide seadistus -
vedrustus muutub jäigemaks ja rool raskemaks. Lisaks on ADS süsteemiga autod madalamad, kui standard vedrudega autod (tõenäoliselt sama madalad, kui
S-line vedrustusega masinad).
Räägi, mis chip sul on ja kas oled rahul? Endal käis vahepeal mõte läbi, kuid no name chippi ei julgenud panna ja firmakad (ABT, MTM, APR) jäid
kalliks. |
Ma ei öelnud et igal a4 on - ütlesin, et võimalik aktiveerida, lihtsalt õige vedrustuse ja quattro puhul on ADS laiema valikuga, tavaautol nagu mul
saab ads muuta vaid rooli, käigukasti ja mootorisettinguid, endal oli aasta aktiveeritud sisuliselt ei kasutanud, sest suht sarnane nö s reziimile see
dünaamik mode, igavusest sai aga tellitud nüüd ka nö see ads nupp, nii, et installin asja korralikult.
Mul pole chip vaid see nö obd kaudu tehtud tuuning, küsisin +40kw/65nm - rohkem ei soovinud kuna palju lugesin, et rohkem nm hakkab käigukasti
peale(mul automaat). Rahul - kindlasti, alguses oli jura, et nö "paarutamise" peale tõmbas nagu turbo kinni, uurisin- nüüd sõidan 98ga. Aga rahul
kindlasti, stock seisus nö ratast ei tahtnud ringi võtta, hakkas nö "hüppama" ainult...enam ei hüppa. Vb eksin aga küttekulu suurenes ca 1l. Neid
kohti palju, kus tehakse. Välja olen vägistanud 233, passi järgi vist 221
vms.
|
|
|
|
tanelp
huviline
Registreerunud 16.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6 (C7) Avant
|
postitati 27.11.14 07:28
|
|
|
Väga ilus ja sile auto ikka. Eriti meeldivaks teeb veel see must katus. Kuid selle teema juures on veel väga suur boonus - hea kompositsiooniga
pildid. Üks teema veel nüüd, mida pidevalt jälgida.
Jõudu ja jaksu!
|
|
|
777RAX
huviline
Registreerunud 06.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.14 09:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Gunnark
Ma ei öelnud et igal a4 on - ütlesin, et võimalik aktiveerida, lihtsalt õige vedrustuse ja quattro puhul on ADS laiema valikuga, tavaautol nagu mul
saab ads muuta vaid rooli, käigukasti ja mootorisettinguid, endal oli aasta aktiveeritud sisuliselt ei kasutanud, sest suht sarnane nö s reziimile see
dünaamik mode, igavusest sai aga tellitud nüüd ka nö see ads nupp, nii, et installin asja korralikult.
Mul pole chip vaid see nö obd kaudu tehtud tuuning, küsisin +40kw/65nm - rohkem ei soovinud kuna palju lugesin, et rohkem nm hakkab käigukasti
peale(mul automaat). Rahul - kindlasti, alguses oli jura, et nö "paarutamise" peale tõmbas nagu turbo kinni, uurisin- nüüd sõidan 98ga. Aga rahul
kindlasti, stock seisus nö ratast ei tahtnud ringi võtta, hakkas nö "hüppama" ainult...enam ei hüppa. Vb eksin aga küttekulu suurenes ca 1l. Neid
kohti palju, kus tehakse. Välja olen vägistanud 233, passi järgi vist 221
vms. |
Selge pilt. Ei teadnud, et seda on võimalik lasta aktiveerida - eeldasin, et vajalik on ADS nupp.
No chip tuningu all mõtlesingi auto softi progemist (uutel autodel minu teada enam chip´i ei pandagi, kuid nimetus on jäänud vana). Neid kohtasid on
tõesti palju, kus seda tehakse ning hinnad ja kvaliteet vägagi kõikuvad. Seetõttu tekkiski huvi, et kellel sina lasid seda teha.
Tsitaat: |
Väga ilus ja sile auto ikka. Eriti meeldivaks teeb veel see must katus. Kuid selle teema juures on veel väga suur boonus - hea kompositsiooniga
pildid. Üks teema veel nüüd, mida pidevalt jälgida.
Jõudu ja jaksu!
|
Ma tänan. Autode pildistamine on mulle alati meeldinud ja seetõttu, kui vähegi võimalik, teen alati ühe korraliku pildi
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.14 09:56
|
|
|
Lasin teha Tartus aga teistele neid ei soovita, seepärast jätan ka nime nimetamata. Tallinnas julgeks soovitada VKM-i aga neil ilmselt hind suht
korralik, vaata nö nende poole, kel suht pikk praktika, ma tegin ses suhtes vea
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |