Lehekülgi: 1 2 |
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 05.02.06 10:10
|
|
|
Jälle üks tore päev jääl! Rajaga võis muus osas täitsa rahule jääda, kuid sulailmaga jääle sissesõidetud vaod tegid meelehärmi. Kui ikka suure
kiirusega külg ees neist üle sõitsin, siis hakkas autost kahju. Aga neid oli vist igal pool ja rada ilma teha ei olekski ilmselt saanud.
Rehvidest on siis minu autol all Master N2 175/70/14, mis sõitnud kaks kuud.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 05.02.06 10:41
|
|
|
Mul Continental Winterviking 1 kolm talve vanad. Esimene talv sõitis ainult 2000 km. Muster veel täitsa hea ( mõõtnud ei ole aga pakun et mingi 7-8mm
ikka ) naelad enamus ikka sees. Tagurpidi piruetitades eelmine talv sai mõned naelad välja. Aga võrreldes eelmise aastaga on ikkagi kehvemaks jäänud
või siis ise kobamaks jäänud.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 05.02.06 11:07
|
|
|
Kuubikul mul all NF3, umbes 2.5 kuud vanad. Kui aus olla siis minuarvates paremad kui UG500. Kuna kuubikuga olen igasuguseid trikke teinud ja alles
siis kui lumi veel õhuke oli, siis sai ka esimest "lund" nautida ja ringe jms asfaltil teha. Muideks, mitte ükski nael pole siiani välja tulnud
(uskumatu). See-eest mul igapäeva autol mazdal all UG500 (samuti uued ja korralikult enne sisse sõidetud) ja ei ütleks et erilist olen ketsinud, aga
ometi mõlemal esirehvil päris palju naelu väljas... Nii et võta või jäta, NF3 on kindlasti parem kui UG500... vähemalt mina seda oma kanniga tunnen
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 05.02.06 12:00
|
|
|
Kolmanda koha autol on all Nokian Hakkapeliitta 4, 185/65 R15. Ees uued, taga üks talv sõitnud. Auto oli ka tegelt 90Quattro 20v.
Uurisin TM teste ja 2004 Talvel oli selline järjekord:
1.Nokian Hakkapeliitta 4
2.Goodyear Ultra Grip 500
3.Pirelli Winter Carving
4.Continental WinterViking 1
5.Gislaved Nord Frost 3
Loe lähemalt netist TM oktoober 2003.
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 05.02.06 14:47
|
|
|
Kuna toimub Kahala lll ?
Tuleksin Võrust kohale oma S-iga kül mitte kiireimat aega sõitma (205 lamell) kuid olen kindlalt üks kõige vaatatumaid sõites, (juhul kui ei ole liiga
aeglane rada, sest esindan vana sõidustiili ilma piduri pedaalita, enne kurvi seal kus teised pidurdavad annan mina täiega minna auto keeratud
~140´(tagaots ees sisenen kurvidesse)
Viimaseks ei jää ja ette otsa ei jõua.
|
|
|
kalevkp
huviline
Registreerunud 28.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru WRX 2,5
|
postitati 05.02.06 17:29
|
|
|
Rehvid mul all sõitnud umbes 2000 km.Rehvi mark Michelin Ivalo I2 ja mõõt 205/55 R16.Olin S6 4,2-sega kuues,viimasel katsel probleem piduritega.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 05.02.06 17:35
|
|
|
Võiks ju järgmine nädala vahetus, pühapäev peale lõunat teha. Kui muidugi ilma peab.
|
|
|
|
päkapikk
huviline
Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4Q & Mx5
|
postitati 05.02.06 19:59
|
|
|
Minu poolt ka tänud eestvedajatele ja ajamõõtjatele kes ennastsalgavalt näppe külmetasid.
NF3, 185/16/15, teine hooaeg.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 06.02.06 08:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diversion
Avaldan siis suure saladuse
Esimesed kaks masinat sõidavad Starway sw2 protiga
|
Nii ta on - minu masinal siis sammuti all uued täisprotid Starway SW2 185/65/15 jäljend muster on Nokia Hakkapeliita 2
Paljudele tekitab see sõna "prott" juba hirmu - asi on päris palju arenenud - prottidele antakse nüüd isegi 2 aastat garantiid. Kuubik mul
heliisolatsiooni poolest suht hõre ja ei ütleks et need rehvid maanteepeal undavad.
Enne ostmist sai ka väheke uuritud vanade jääraja sõitjate käest mida osta ja kui vaadata netist igasugu võistluste tabeleid kus on rehvid ära
märgitud siis väga paljud kasutavad Noki Hakkapeliita 2 mustriga rehve.
Pühapäeval sai ka ikka käidud - ei saa ju ühtegi vaba päeva raisku minna
Rada oli muudetud see stardisirge oli 2 korda pikemaks tehtud ja kurvid olid kuidagi laugemad - päris hästi oli rada ära sõidetud piigiga ja jube hea
oli sõita.
Nüüdseks sidur vist päris kutu - eelnevad 2 nädalavahetust sai juba sõidetud libiseva siduriga.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 06.02.06 11:04
|
|
|
Mnjah, ega 265/35R18 lamelliga ei ole suurt teha lumest paljaks lihvitud järvejääl
Mõned korrad sõitsin raja läbi, kuid pidamist mitte mingi sugust. Puutumata järveosal oli tohutu lõbu lihtsalt lajatada ning
vingerdada/vigurdada...
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 06.02.06 16:29
|
|
|
Kes pakub välja KAHALA kolm
jääsõidu kuupäeva ???
sõidaks ka.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.06 16:35
|
|
|
Michelin maxi ice 205/55-16 lamell silma järgi vaadates kolmas hooaeg( täpsemat infot ei oma), aga eks aeg räägib iseenese eest. Esimese korra kohta
jääl neliveolise automaadiga olen ise piisavalt rahul.
|
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 08.02.06 08:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiTeam
Tsitaat: | Algselt postitas: diversion
Avaldan siis suure saladuse
Esimesed kaks masinat sõidavad Starway sw2 protiga
|
Nii ta on - minu masinal siis sammuti all uued täisprotid Starway SW2 185/65/15 jäljend muster on Nokia Hakkapeliita 2
Paljudele tekitab see sõna "prott" juba hirmu - asi on päris palju arenenud - prottidele antakse nüüd isegi 2 aastat garantiid. Kuubik mul
heliisolatsiooni poolest suht hõre ja ei ütleks et need rehvid maanteepeal undavad.
Enne ostmist sai ka väheke uuritud vanade jääraja sõitjate käest mida osta ja kui vaadata netist igasugu võistluste tabeleid kus on rehvid ära
märgitud siis väga paljud kasutavad Noki Hakkapeliita 2 mustriga rehve.
Pühapäeval sai ka ikka käidud - ei saa ju ühtegi vaba päeva raisku minna
Rada oli muudetud see stardisirge oli 2 korda pikemaks tehtud ja kurvid olid kuidagi laugemad - päris hästi oli rada ära sõidetud piigiga ja jube hea
oli sõita.
Nüüdseks sidur vist päris kutu - eelnevad 2 nädalavahetust sai juba sõidetud libiseva siduriga. |
Kolmanda koha autol oli samuti Hakkapeliitta (4). Kuigi 4-s seeria sellest kummist, siis muster suht sama, mis Hakkapeliitta 2-l. Põhi erinevus on
selles, et neljal on kandilised naelad. Seega Hakkapeliitta on Audiclubis sobiv.
|
|
|
Karel
huviline
Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: S2
|
postitati 10.02.06 12:39
|
|
|
Koht oli 14. All on kolmandat talve protekteeritud Master Nordic 2 175/65 R14.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
postitati 09.03.06 20:02
|
|
|
Kas selleks hooajaks on jäärajasõidud sõidetud?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |