Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Kogunemised Tartus - 26.01.2012 kell 19.00 Bauhofi parkla (Vastuseid: 113 | Vaatamisi: 14452)
845MGS
huviline

Registreerunud 19.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi D3 200+ kw

postitati 07.11.11 20:11 Tsiteeri

Vaatan, et huvlisi päris palju, mis on hea uudis.
Ja võite julgelt tund hiljemgi tulla, kes ei saa kaheksaks. Keegi ikka kohal on :D.
Ja kui kuhugile juhuslikult liigumegi, siis saab jah helistada.
Mind isiklikult saab kätte +358449143349

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.11.11 15:19 Tsiteeri

Kui väga libedaks ei kipu, siis jõuan kaheksaks. Muidu läheb veidi aega talvekate alla keeramisega.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.11 19:09 Tsiteeri

Tõhus ja asine seltskond kokku tulnud! Kahjhuks endal hetkel ühtegi legaalset liikuvat Audit ei ole ning sai võõrmargiga korra läbi vilgutud. Ehk järgmisel korral juba :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim-O
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 3.0Q

postitati 10.11.11 20:04 Tsiteeri

Käidud mul ka. Olin küll vähe aega kuid vähemalt oma esimesel ac kogunemisel käidud. Külm hakkas, ei tahtnud uuesti haigeks jääda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.11 20:05 Tsiteeri

Amadeuz, tune_make, Firehead, Erki, hegol ja mina maandusime Big beni, et Tartu kandi kogunemis arutada vms. Teed joome ka, sest maru külm hakkas, peale seda, kui korraldaja lahkus.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 10.11.11 22:08 Tsiteeri

Kivitare, avalda nüüd siis uue kogunemise aeg ja koht ning lumekihi paksus cm`tes. ;)
Igatahes endal ka 2 suurem AC kogunemine Tartus ja mõned näod ja nimed jälle kokku pandud lisaks vanadele tuttavatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 10.11.11 22:17 Tsiteeri

Seekord ei saanud tulla,aga järgmine kord üritan vähemalt tulla.;)

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.11 22:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkk
Kivitare, avalda nüüd siis uue kogunemise aeg ja koht ning lumekihi paksus cm`tes. ;)
Igatahes endal ka 2 suurem AC kogunemine Tartus ja mõned näod ja nimed jälle kokku pandud lisaks vanadele tuttavatele.

Luban end rohkem käsile võtta. :D Ilmataadiga pole ma kunagi läbi saanud ja ei usu, et ta sel aastal ka mulle õigeid andmeid sademete või ilmakraadide kohta avaldab. :P Eks neid mõtteid tekkis teed ja kohvi juues palju, aga peab neid veel seedima. Aga kindlasti oleks soov käia klubilistega tihedamalt läbi, kuid kõike peab natuke ka plaanima ja mõtlema, et milliseid tegevusi veel ette võtta peale parklas kogunemiste. Küll tuleb foorumisse ka sellekohane teema mingil ajal.

Aga endal oli tore näha nii palju autosid. 20+ oli vist kokkuvõttes? Mikk, kui need uued ja vanad näod igal plaanitaval kogunemisel käima hakkaksid, oleks tõenäosus asjade korraldamisel suurem :). Küll jõuame ka sinna.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 11.11.11 08:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Aga endal oli tore näha nii palju autosid. 20+ oli vist kokkuvõttes?

Mina lugesin korraks olnute ja pikemalt jääjatega kokku 24 Audit, 2 VW ja 1 MB. Võimalik, et mõni lipsas ka nii kiirelt läbi, et oma jutuhoos neid ei märganud. Seal parklas olnud kahe teise "klubi" (ei olnud kindla margi esindajad) kogunemised jäid kahvatuks rohkearvuliste ja ilusate Audide kõrval :)
Kahju et 845MGS nii kiirelt ära pidi minema. Oleks tahtnud tere öelda ja ehk mõnigi sõna vahetada.
Aga jah - Ben´is sai istutud ja kuuma šokolaadi kõrvale mõningaid mõtteid heietatud kah. Usutavasti on järgmiseks pooleks aastaks mõttetegevust ja organiseerimist piisavalt. Ja loodaks väga, et neid üritusi kroonib sama rohkearvuline kogunejaskond.

klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 11.11.11 09:22 Tsiteeri

Ma arvan isiklikult, et parklas kogunemistel on mõtet pigem kevadest sügiseni.
Kui asi talveks ära kipub minema, siis tahaks ikka kuskil ruumis istuda, mitte väljas külmas olla :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.11 11:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Ma arvan isiklikult, et parklas kogunemistel on mõtet pigem kevadest sügiseni.
Kui asi talveks ära kipub minema, siis tahaks ikka kuskil ruumis istuda, mitte väljas külmas olla :)

Sellega olid eile kõik nõus. :D Sa pidid ju ainult korraks ära käima oma kiire autoga :P - läksimegi ju edasi soojemasse kohta asju arutama. Polnud su numbrit ka käepärast.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 11.11.11 11:10 Tsiteeri

Juhtus nii, et jutuajamine läks vähe pikemaks.
Ma viimaseid autosid ainult nägin lahkumaks kaugelt, kui tagasi jõudsin.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
wemper
huviline

Registreerunud 08.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: "Sigar" 2.3 89a. , A4 1.8 96a.

postitati 11.11.11 16:24 Tsiteeri

Sai kah siis ära käidud enda esimesel AC kogunemisel. Külm oli :)

HardiT
huviline

Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Disel.

postitati 13.11.11 18:32 Tsiteeri

Loodan järgimisel suuremale kogunemisel tulla oma Turbo quattro passatiga :D

Muidu oli väga tore,et mõned vanakooli masinad ka kohal käisid, sain mõne asja kohalt targemaks.

A6 C4 2.5 TDI Q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
h4ck
huviline

Registreerunud 05.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 20:26 Tsiteeri

Kas teeks see aasta veel mingi kogunemise ?
mis rahvas arvab ?

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 21:08 Tsiteeri

Enne jõule oli miskit plaanis küll, aga kindlat plaani pole.

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw

postitati 15.12.11 01:47 Tsiteeri

Ma ise liigun järjekordselt võru kogunemisele laupäeval, ja kui enne jõule plaanite teha, siis ma kardan see aeg jääb väga üürikeseks, et seda teemat niipalju tähelepannakse ja paljud tulla saaks. Pikemalt oleks vaja ette planeerida. Saaks vestelda kus, keda, kuhu, mida, jne tehakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 15.12.11 04:09 Tsiteeri

Mina saan Kivitarega kindlasti enne jõule kokku :)

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 15.12.11 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Enne jõule oli miskit plaanis küll, aga kindlat plaani pole.

Peale jõulupühi saaks ju ka Viljandis käia. Asi see siis 40min sõitu ära ei ole :D

Tegelt on nii, et mingi aeg peaks ka plaani pidama muude teemade üle, nagu meil viimati juttu oli. Vihjeks siis teadjatele, et KKK sai toetuse ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 09:21 Tsiteeri

Mina olen käpp ka Mulgimaa meestega kohtuma. Tihane pidi niikuinii uurima pärnakatelt, kas on veel neid vanu "laevu" kogunemisest huvitet. Arsiga näeme jah niikuinii. Paneme siis grupi kokku ja liigume Tartust Viljandi õhtul? Mina enne nelja ei saa kuhugi kimada ilmselt, aga tulen kasvõi järgi siis. Hegol eks Viljandis on ka kohti, kus maha istuda. Või õhtul tagasitulles mõnede asjaosalistega eraldi kokku saada, kes Viljandi sõita ei saa mingil põhjusel. Vähemalt on mulgimaa meestel kuupäev paigas, millega arvestada. :) Teeme kingipakid ka? 2€ igaüks ja loosiga? :D Ma võin Jõuluvana mängida. Saan mul ka ju punane! :P

juq
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0 v6 Q

postitati 18.12.11 10:52 Tsiteeri

Iganädalane kokkusaamine iseenesest hea idee, iseasi palju meid kohale jõuab! Aga võiks midagi tartus korraldada küll, juba see nädal näiteks.

Tervitades, Johannes.

Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
845MGS
huviline

Registreerunud 19.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi D3 200+ kw

postitati 21.01.12 14:34 Tsiteeri

Teeks lume tuleku puhul uue kogunemise ?

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 21.01.12 15:06 Tsiteeri

Tartus võiks kokku saada küll, ilm on väga soosiv olnud.. Võiks uuel nädalal kokku saada,

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 21.01.12 15:16 Tsiteeri

Uuel nädalal oleks ise ka käsi. Polegi veel klubi kogunemistel käinud. Masin lõpuks sellises korras, et julgeb distantsilt näidata ka :D Pealegi vaja üks jupp ka tartusse klubilisele saada, siis oleks 2 in 1.

EDIT: Neljapäev sobib!

Parem surra seistes kui elada põlvili
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.01.12 15:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Tartus võiks kokku saada küll, ilm on väga soosiv olnud.. Võiks uuel nädalal kokku saada,

Võiks küll jah, aga mitte esmaspäeval, sest esimest korda sai töö minust jagu (loe: ei saanud ise hakkama) ja pean pukse minema spetsialisti juurde pressima, aga alates teisipäevast oleks ilmselt tulija:cool:

Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]