Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Autor:
Pealkiri: Talv ja rehvid hooajaks (Vastuseid: 123 | Vaatamisi: 16531)
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 29.09.10 20:39 Tsiteeri
Talv ja rehvid hooajaks

Loodan, et panin teema õigesse kohta :)

Mis te arvate nendest naastrehvidest ja äkki on kellegil kogemust võrrelda ja hinnata? 0/10
*Michelin X-Ice North
*Goodyear 205/60R16 92T UG Extreme
*Dunlop SP 205/60 R16 96T IceResponse
Hinnaklass ei kõigu väga palju, aga kuna sõidan peamiselt linnast väljas ja seega eelistan naastrehvi pidamist ja müravähesust.

Plaanis osta uued ja hinnaklassis on nad kõik kolm ca 1400-1600eek

Auto on A6 esivedu .2.0T

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 29.09.10 20:55 Tsiteeri

Endal samuti vaja selleks talveks uusi. Miks nokiani poole ei taha vaadata? Pea samas hinnas hkpl 5.

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 21:10 Tsiteeri
rehvid

Just täna lugesin värsket TM ja seal oli talverehvide test,tulemustest siis väike ülevaade sulle:
1) Nokian hakkapeliita 7
2)Continental ContilceContact
3)Bridgestone Noranza 2 Evo
4)Michelin X-Ice North XIN2
5)Pirelli Winter Craving Edge
6)Vredestein Arctrac
7)Goodyear Ultra Grip Extreme
8)Gislaved Nord Frost 5
9)Yokohama Ice Guard Stud ig35
10)Dunlop SP Ice Response
Need siis nealrehvid
Lamellidest võitis testi Goodyear Ultra Grip Ice+

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 29.09.10 23:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Endal samuti vaja selleks talveks uusi. Miks nokiani poole ei taha vaadata? Pea samas hinnas hkpl 5.

Tead ma olen kuulnud foorumites päris palju negatiivset juhitavuse ja müra kohta.ei julge selleks osta.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 23:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661
Just täna lugesin värsket TM ja seal oli talverehvide test,tulemustest siis väike ülevaade sulle:
1) Nokian hakkapeliita 7
2)Continental ContilceContact
3)Bridgestone Noranza 2 Evo
4)Michelin X-Ice North XIN2
5)Pirelli Winter Craving Edge
6)Vredestein Arctrac
7)Goodyear Ultra Grip Extreme
8)Gislaved Nord Frost 5
9)Yokohama Ice Guard Stud ig35
10)Dunlop SP Ice Response
Need siis nealrehvid
Lamellidest võitis testi Goodyear Ultra Grip Ice+

Sellest oli suur abi :)
Tänud.
Tundub et minu eelistus jääb siiski Mrs Bridgestone peale või conti.Huvitav kumb vaiksem.Peab selle testi ikka üles otsima et kategooriate punkte teada..

rannooo
huviline

Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 04:20 Tsiteeri

Ee, kas teoreetiliselt võib juba reedel, 1.okt naelad alla visata ? Kui minu jaoks on erilised tingimused näiteks ? Mul suvekad nii slikid et ei riski küll enam sõita nendega, ja enne talve ei tahaks küll enam jooksu rehve osta ja neid seisma jätta kuskile, naelad on olemas juba.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 30.09.10 05:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Tead ma olen kuulnud foorumites päris palju negatiivset juhitavuse ja müra kohta.ei julge selleks osta.

Olles ühe talve sõitnud hkpl5 225/45/17, siis minu arust on tegu väga hea pidamisega rehviga ning müra suhtes ei ole ka etteheiteid. Pidasid nad jääl ja lumel väga hästi. Ainuke asi, mis mind häiris natukene oli nende rehvide libedus +5 kraadi juures. Nimelt on rehvidel väga pehme segu ning arvatavasti hakkab lamell liiga palju painduma sellise sooja käes. Sõitsin umbes 8k km nende rehvidega ning kadunud on umbes 5% naaste, kui nii paljugi. Ütleme nii, et tagasi ka ei hoidnud, nägid need rehvid asfaldi peal kiirendamist, pidurdamist kui ka jäärada.

Tavaliselt tuntud tootja rehvidega reha otsa ei astu nagu Nokian, Conti, Michelin, Pirelli jne.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 05:33 Tsiteeri

Lugesin ka seda TM testi ja arvestades rehvi hindasid ja koondpunkte, siis mina võtaksin Goodyear Ultra Grip Ice+ Lamellid.
Kahjuks ei mäleta mis hind seal oli, aga erinevus oli ikka tohutu ;)

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 30.09.10 08:17 Tsiteeri

Kui väga mingis kindlas margis kinni pole, siis soovitaks vaadata erinevate firmade soodukaid.

Ise otsisin 18" talverehve, lõpptulemusena ootab talve HKPL 4 ,terve jooks kokku 8000.-raha:cool:.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 30.09.10 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rannooo
Ee, kas teoreetiliselt võib juba reedel, 1.okt naelad alla visata ? Kui minu jaoks on erilised tingimused näiteks ? Mul suvekad nii slikid et ei riski küll enam sõita nendega, ja enne talve ei tahaks küll enam jooksu rehve osta ja neid seisma jätta kuskile, naelad on olemas juba.

Katsu sa selgeks teha, et sul on talvised tingimused, kui mujal pole sisuliselt öökülmagi olnud.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 30.09.10 11:31 Tsiteeri

Mul hakkab omal kolmas talv minema HKPL-iga ja hirm nahas, et äkki on kõvad juba. Peaks vaatama rehvi pealt, kui vanad nad on. Samas ma sõidan linnas suuremaltjaolt ja pikivahet hoian ka, suht savi. Hea pidamisega rehv imho. Ainus asi on see, et ei maksa osta kergemale autole mingeid laiu talvekaid minumeelest, et ilus oleks. Kitsekeeled on ikka paremad :)

Mis uusi puudutab, siis eelmisel aastal ostsime pere teisele autole tutikad goodyearid mingite spetskujuga naeltega. Need lendavad sealt ülikiirelt minema. Autoga sõidavad naisterahvad ja ketsi ei anna, käskisin sissesõidu ka teha. No ei püsi sees.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Mul hakkab omal kolmas talv minema HKPL-iga ja hirm nahas, et äkki on kõvad juba. Peaks vaatama rehvi pealt, kui vanad nad on. Samas ma sõidan linnas suuremaltjaolt ja pikivahet hoian ka, suht savi. Hea pidamisega rehv imho. Ainus asi on see, et ei maksa osta kergemale autole mingeid laiu talvekaid minumeelest, et ilus oleks. Kitsekeeled on ikka paremad :)

Mis uusi puudutab, siis eelmisel aastal ostsime pere teisele autole tutikad goodyearid mingite spetskujuga naeltega. Need lendavad sealt ülikiirelt minema. Autoga sõidavad naisterahvad ja ketsi ei anna, käskisin sissesõidu ka teha. No ei püsi sees.

No HKPL-l ja HKPL-l on ikka väga suur vahe. Ehk täpsustaksid tiba? Goodyear-e samuti erinevaid palju..

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 12:17 Tsiteeri

Mis siin ikka täpsustada, HKPL naastud on nii vanad et neid ammu enam ei toodeta aga uued mudelid ju väga palju halvemad ei saa olla loogiliselt võttes. Aga oi kus kestavad, suurem osa naaste alles. Segu läheb jah kõvaks, see on paratamatu. GoodYearid on mingid harilikud UG naastud ja eelmise või üle-eelmise aasta mudelid. Ei oska öelda, garaazhi niipea ei satu ka.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 12:19 Tsiteeri

Tore küll.
2)Continental ContilceContact tuleb alles lattu jaanuaris:)
Tuleb vist ikka Bridgestone hankida, sest Nokian ikka 2K ja üle vs Bridge 1.7K.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 12:32 Tsiteeri

Mis mõõtu rehvi sa üldse tahad? http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=453067
Ostad sina või ostan mina?;)

EDIT: Nägin esimesest postist mis mõõdu järgi oled.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 13:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis mõõtu rehvi sa üldse tahad? http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=453067
Ostad sina või ostan mina?;)

EDIT: Nägin esimesest postist mis mõõdu järgi oled.

55 ei ole ka prbleem arvan.
Sa saad omale ja siis räägi kas oled rahul:)
Mulle ei sobi müüja eraisik antud hetkel.

MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 30.09.10 14:19 Tsiteeri

Kust rehvi hindu põhiliselt vaatate? Oleks tarvis naaste 225 45 R17. Ning hind sinna 10k juurde.
Üks Nokian lamell tõi küll kehva kogemuse. Nimelt peres ühel audil all olles said kokkuvõtteks 5 rehvi muna, ning üks jäi üle. ( vahepeal sai paar juuurde ostetud).
Seega niisama ostma ei rutta. Samas GoodYear, Continental, Bridgestone naaste hea hinnaga võtaks ligi küll.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Defenderyke
Kust rehvi hindu põhiliselt vaatate? Oleks tarvis naaste 225 45 R17. Ning hind sinna 10k juurde.
Üks Nokian lamell tõi küll kehva kogemuse. Nimelt peres ühel audil all olles said kokkuvõtteks 5 rehvi muna, ning üks jäi üle. ( vahepeal sai paar juuurde ostetud).
Seega niisama ostma ei rutta. Samas GoodYear, Continental, Bridgestone naaste hea hinnaga võtaks ligi küll.

http://www.kumm.ee/?op=tiresearch

Päris viisakad hinnad.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 15:00 Tsiteeri

Tsekkige seda reifendirekti ja mingi inglise sait oli ka. Uute suuremõõduliste rehvide korral võib sääst olla uhke. Tulevad kohale ka sealt ilusti.

http://www.reifendirekt.de/ (Eestikeelne on ka aga ei viitsinud süveneda, kas seal on mingite Eesti kapitalistlike vahendajate karvased käed ka vahel või mitte)

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 30.09.10 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsekkige seda reifendirekti ja mingi inglise sait oli ka. Uute suuremõõduliste rehvide korral võib sääst olla uhke. Tulevad kohale ka sealt ilusti.

http://www.reifendirekt.de/ (Eestikeelne on ka aga ei viitsinud süveneda, kas seal on mingite Eesti kapitalistlike vahendajate karvased käed ka vahel või mitte)

4 aasta tagune kogemus üli positiivne, hinna võit oli nii 2 k juures, 4 päeva ja koju kätte.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Tsitaat:

4 aasta tagune kogemus üli positiivne, hinna võit oli nii 2 k juures, 4 päeva ja koju kätte.

Ajad on ammu teised, kohalikud "ärimehed" jäid nälga ja lasid hinna sarnaseks Saksa lehega.
Kuid tänasel päeval pole Reifendirekti pakutavad rehvid enam kõige soodsamad.Kui otsida leiab kohapealt soodsamalt, lihtsalt aega kulub rohkem.

Ja talverehvid tuleb osta enne esimese lume tulekut, peale seda võid soodukad ära unustada.

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 30.09.10 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:

Kuidas seal on võimalik otsida naelrehve? Eestist olen hetkel leidnud kõige parema hinnaga Nokia hkpl 5 rehvid 1300.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: uudi
Tsitaat:

Kuidas seal on võimalik otsida naelrehve? Eestist olen hetkel leidnud kõige parema hinnaga Nokia hkpl 5 rehvid 1300.-

Ei saagi, kuna Saksas pole naelad lubatud.

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 30.09.10 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:
Algselt postitas: uudi
Tsitaat:

Ei saagi, kuna Saksas pole naelad lubatud.

Seda ma arvasingi. OT: aga suverehve saab küll hea hinnaga:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margusu
huviline

Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 TDI 2004

postitati 30.09.10 17:52 Tsiteeri

mina vaatasin endale naaste http://www.rehvid24.ee sealt leidsin päris hea hinnaga ja transport on ka tasuta, kui osta jooksu jagu rehve.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.3% - SQL: 67.7%]