Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 1,9 TDI 66kw aegajalt kaob jõud. (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 6463)
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,5tdi, A6 C5 2,5tdi

postitati 12.10.08 20:46 Tsiteeri
1,9 TDI 66kw aegajalt kaob jõud.

Tere!
Probleem siis järgmine. Aegajalt kaob mootorist jõud..nagu laseks gaasi maha..juurde vajutades nagu natuke kiirendab edasi ja siis paari sekundi pärast tuleb jõud uusti taha ja kiirendus taastub.
Probleem ilmneb enamjaolt 1,2 ja 3 käiguga väga rahulikult kiirendades või ühtlselt sõites(ca 1000-2000 pööret)
Jõuliselt kiirendades pole mingit probleemi.
Samas pole probleemi viienda käiguga linnakiiruselt 50km/h 100-ni kiirendades või mistahes(üle50...alla eriti ei kannata sõita nii kõrge käiguga) kiirustel ühtlaselt sõites.

Filtrit on kõik vahetatud.
Kahtlustan ise gaasipedaali asendi andurit?
Mis arvate? Äkki on kellegil sarnast probleemi esinenud?.
Aitäh!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
20VTQ
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 17:00 Tsiteeri

Veakoodid vaata üle, siis tead edasi otsida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.08 17:59 Tsiteeri

ehk saabgi homme arvuti taha lükata ja näis mis sealt paistab.
samas vigane pedaali andur ei pruugi veakoodi jätta...kuna aju saab aru, nagu oleks gaas maha lastud, aga mine sa tea, eks siis teab edasi otsida.

Kellegil veel mingeid ideid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 13.10.08 18:21 Tsiteeri

wastegate aegajalt jukerdab?

serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.08 14:47 Tsiteeri

kahjuks sõbra arvutis olev soft ei suutnud mootori ajuga ühendust saada:o...abs ja muud asjad sai kätte.

Homme hommikul flameko-sse diagnosti, ehk kuuleb sealt midagi tarka.

serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.08 10:10 Tsiteeri

nii flamekos käidud. Oluliselt targem pole.
arvuti näitas vaid, et süüde vajab reguleerimist, muid vigasid ei näidanud.
Kahtlane, et veidi vale süüde selliseid "auke" võib põhjustada???
Proovin veel ka wastegate võimaliku jebimise järgi...teen vaakumi pimedaks.
Seejärel ilmselt rihmavahetus ning kuskile diislikeskusesse süüdet reguleerima.
Oskab keegi head kohta soovitada kus diislil süüdet arvutiga reguleeritakse?
Ja mis arvate sellest vale süüte seosest minu probleemiga?
Veel pakuti, et kui süüte reguleerimine probleemi ei lahenda, siis pump peetis.:(

Ühesõnaga üks suur ümmargune jutt tuli sealt.
PS! Klienditeenindus jätab ka soovida.
Lubati helistada, kui auto on valmis, ootasin 2 ja pool tundi ja lõpuks helistasin ise...jaaa auto on valmis võite järgi tulla.
Samas sõber sõitis sealt mööda kolmveerand tundi pärast seda, kui auto sinna viisin ja auto oli sellel ajal juba valmis.

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 15.10.08 10:47 Tsiteeri

Pritsemoment seda"nälgajäämist" ei tekita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.08 11:51 Tsiteeri

nii olen siis niimoodi nüüd kulgenud mõnda aega. Probleemid on alles.
Samas avastasin ka mõned uued sümptomid.
Nimelt kütusekulu on minu arvates veidike suur: 6,2 l/100km keskmine...väga rahuliku sõidustiiliga.
Samas ka tahmab nagu natuke palju.
Oleksin asjaga enamvähem isegi rahul aga et midagi on mäda, näitab see, et auto tippkiirus jääb ca 140-145 km/h kanti.
Proovisin mõõta turborõhku..tulemuseks sain 1,1 bar...samas ei ole kindel kella täpsuses, niiet kui saan täpsemad riistad proovin uuesti mõõta.
Põhjus miks mõõtma hakkasin oli ka see,et tubo külmal poolel tundus võlli üles/alal lõtk liialt suur...olen näinud igasuguseid turbosid..kõigil on lõtkud aga tundus et käesoleval pillil on need liiga suured.

Samas võtsin turbolõdvikud otsast ja töötava mootoriga paaru andes õlipritmeid ma käepeale ei saanud....mida olen täheldanud teistel natuke kulunud turbodega autodel.

Kuna uurisin lähemalt ka õhulugejat siis tuli sealtki üks üllatus...nimelt keegi tark on seal kallal käinud kuna pealmine plastikkaan oli silikooniga tagasi liimitud.
Pesin spetsvahendiga ka lugeja traadi puhtaks.

Kahjuks ei pääsenud ma omale soetatud diagnostika kaabliga mootori ajule ligi...tahtsin kontrollida õhulugeja näitusid.

Hetkel on plaanis pesta cooler ja kriitiliselt üle vaadata turbolõtvikud(võimalikd lekked) ning lõpuks ka süüde kellaga paikka reguleerida(mis on jäänud ajapuudusel siiani tegemata). Samuti tahaks selgeks saada, kas turbo ikkagi puhub õige rõhu välja või mitte, siis teaks edasi mõelda.

Kellegil äkki on mingeid ideid pakkuda?...samuti diagnostikakaabli osas, miks ligi ei pääse mootoriajusse?:o

Tänan vastajaid!

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 31.10.08 12:04 Tsiteeri

Misasi on diisli puhul "süüte reguleerimine"???

Mul kunagi sama motoga passatil oli probleem õhulugejas, seda võiks kontrollida. Siis veel on anomaaliaid põhjustanud turbo vaakumklapp. Lekked-värgid kah muidugi.

Julgeksin Topautot soovitada. Seal VAG-asjade kompetents täitsa olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.08 12:52 Tsiteeri

Ja kuida sõber teadis, et auto valmis on, selgeltnägija!? Kas see kui auto õues seisab tähendab, et on valmis? Kas see kui keegi autot ei puuduta, tähendab et asjaga ei tegeleta, see kui arvutist uuritakse mis arvud, näitajad ja muud asjad olema peavad, ei tähenda, et autoga ei tegeleta?

Tsitaat:
Algselt postitas: serbin
Veel pakuti, et kui süüte reguleerimine probleemi ei lahenda, siis pump peetis.:(

Lubati helistada, kui auto on valmis, ootasin 2 ja pool tundi ja lõpuks helistasin ise...jaaa auto on valmis võite järgi tulla.
Samas sõber sõitis sealt mööda kolmveerand tundi pärast seda, kui auto sinna viisin ja auto oli sellel ajal juba valmis.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.08 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Ja kuida sõber teadis, et auto valmis on, selgeltnägija!? Kas see kui auto õues seisab tähendab, et on valmis? Kas see kui keegi autot ei puuduta, tähendab et asjaga ei tegeleta, see kui arvutist uuritakse mis arvud, näitajad ja muud asjad olema peavad, ei tähenda, et autoga ei tegeleta?

Tsitaat:

Kle päris mäda pole mõtet ka ajada...kas teete siis tasuta tööd seal?...arve oli mulle koostatud ju pooletunni diagnostika eest? Tahad öelda, et "insener" istus pärast seda pingsalt veel poolteisttundi arvuti taga ja püüdis palavikuliselt mõelda mis mu autol viga on:o...paraku tean et tänapäeval see asi teenindusi eriti ei huvita. Kui arvuti konkreetset viga ei näita sisi ei viitsita tegelda. Ilmselt unustati mulle lihtsalt helistada ja asi vosjem...paraku ajas see tol hetkel päris närvi, kuna aeg hakaks juba jalaga perse taguma. Edaspidi külastan aga mootori probleemide puhul diislikeskusi!

PEACE!:P

serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.08 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mms
Misasi on diisli puhul "süüte reguleerimine"???

Mul kunagi sama motoga passatil oli probleem õhulugejas, seda võiks kontrollida. Siis veel on anomaaliaid põhjustanud turbo vaakumklapp. Lekked-värgid kah muidugi.

Julgeksin Topautot soovitada. Seal VAG-asjade kompetents täitsa olemas.

"Pritsemoment"...kas riivab vähem kõrva?:)

PS! Kes tahab tähte närida termnite kasutamise osas(pritsemoment/süütenurk), siis püüdke edaspidi meeles pidada, et teie autol on ÕLIVANN(mitte karter) ja KÄIVITI(mitte starter);)

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 01.11.08 10:37 Tsiteeri

Igal juhul tasub süüte(pritse)nurk üle vaadata.Samuti võib sellst asja põhjustada EGR.Võta vaakum mis EGR läheb lahti ja tee voolik pimedaks,kui siis auto liigub normaalselt on EGR umbes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.08 11:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Igal juhul tasub süüte(pritse)nurk üle vaadata.Samuti võib sellst asja põhjustada EGR.Võta vaakum mis EGR läheb lahti ja tee voolik pimedaks,kui siis auto liigub normaalselt on EGR umbes.

Tänud! EGR kontrollitud, samuti wastegate.
Järgmise asjana asungi pritsemomendi kallale...kui külmetushaigus vähe järgi annab reguleerin selle ise indikaatorkellaga paika.

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 01.11.08 19:29 Tsiteeri

mina sattusin läbi tuttava tuttava sellisesse kohta nagu http://www.jassiauto.ee/ ja seal tüüp küll uuris ja puuris siit sealt et mis viga on (ka autol ei olnud enam jõudu peale mootori remonti)

auto ajule ei saa sa ligi ilmselt selle pärast et see on Boschi tarkvaraga kirjutatud või seadistatud (pole eriline IT mees äkki ütlen valesti) ja programmi ja auto aju vaheline side on nii aeglane et programm loobub üritamast
tüüp tahtis ka mul aju vag-com iga üle kirjutada aga ei saanud ligi ajule see pidi ilgelt pikk ja aeganõudev protsess olema et sinna ajule ligi saada boschi programmiga saab kõike vaadata ja kontrollida aga muuta midagi ei saa ajus

algus kui auto sinna viisin siis oli turbo rõhk 0,5 bar selle ta regullis 0,8 bar i peale ja ütles et see on selle mootori jaoks piisav, seega see sinu autol mis on 1,1 bar see peaks ikka päris hea tulemus olema

jassi autotuba põhiliselt tegelebki disladega ja tema saab su auto süüte raudselt paika kui sa seda ise teha ei saa/oska
soovitan sul nendega ühendust võtta ja ära käia seal mina sain küll päris palju abi sealt (ka info näol)

see õhulugeja peal see plastikakaas oli ka minu autol silikooniga kinni pandud äkki mingi tehasemood :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.08 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Tsitaat:

Kle päris mäda pole mõtet ka ajada...kas teete siis tasuta tööd seal?...arve oli mulle koostatud ju pooletunni diagnostika eest? Tahad öelda, et "insener" istus pärast seda pingsalt veel poolteisttundi arvuti taga ja püüdis palavikuliselt mõelda mis mu autol viga on:o...paraku tean et tänapäeval see asi teenindusi eriti ei huvita. Kui arvuti konkreetset viga ei näita sisi ei viitsita tegelda. Ilmselt unustati mulle lihtsalt helistada ja asi vosjem...paraku ajas see tol hetkel päris närvi, kuna aeg hakaks juba jalaga perse taguma. Edaspidi külastan aga mootori probleemide puhul diislikeskusi!

PEACE!:P

Sa "teadlane" paraku aga ei tea midagi...

Ja Sa arvad, et kohe kui auto üle andsid jooksid kõik asjadega tegelema, nii see ikka päris ei ole, tegeletakse esimesel võimalusel, mitte siis kui võtmed üle antakse, nii see on meil ja samuti teistes kohtades. Lisaks on veel lõuna ajad!

Loomulikult tegeletakse pea iga diagnostika puhul arvutitest andmete ja vea otsimisega, mitte ei lähtuta vaid veamälust.

Jah, paljude töödega tehakse tasuta tööd, ehk arvele läheb palju vähem aega kui asjaga tegeleti.

Meil on tööl ka sellised inimesed kes ise otseselt asju ei vaheta, nemad uurivad vigade põhjuseid, analüüsivad sümptomeid, käivad proovisõitudel ning tegelevad töömeeste juhendamisega. Nende inimeste tööajad ei lähe kunagi arvele kirja.

Sinu loogika järgi peaks ma ka proovisõidud arvele lisama, ma teeks seda hea meelega sest vahest on tarvis autoga sõita pool päeva, et viga kätte saada ning hetkel on see tasuta töö...

Ja tegelikult on diagnostikal kindel hind, 500.- Kui aga diagnostika läheb kiirelt ning leitud viga ei pruugi olla reaalne kliendi kaebuste põhjustaja (samas aga on asjaga seotud), siis rakendame kliendile 50% allahindlust, ehk märgime diagnostikaks 0,5, ehk siis 250.-

Ps.Ma ei väida seda, et auto oli natukene või siis natukene rohkem enne telefonivestlust valmis, samas võisid ka just sellel hetkel asjad selgeks saada, kuid sellele mitteteatamisele võib olla palju põhjuseid. Esiteks võis Su tel number helistamise hetkel kinni olla, teiseks on sellel inimesel kes autode sisse ja väljaandmisega tegeleb palju tööd, lisaks on kohapeal kliendid jne, ehk siis korraga kõike ei saa. Seega tuleks asjadesse mõistvalt suhtuda ning sellise tühja asja pärast mitte tigetseda.

Sinu jutust loeb välja, et teadsid juba ette, et teenindused ei viitsi asjaga tegeleda, kirjutavad arvele juurde ning on igate pidi jobud aga auto tõid ikkagi, kuigi teadsid, et head teenindust ning asjalikku nõu sealt ei saa.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.08 16:02 Tsiteeri

Pidasin silmas "teeninduste mitte viitsimise" all seda, et kui aruvtist konkreetset viga ei leita, siis "vanakooli" meetoditega ei viitsita jännata, kuna see liiga aeganõudev ja ei pruugi vea põhjust ikkagi leida...seega lihtsam ja tulusam on võtta järgmine klient.

Mina ootasin lihtsalt rohkem konkreetsemat juttu..ala õhulugejast tulevad andmetes anomaaliaid ei esine, temp andur annab õiget tempi ajule, juhtpihusti takistus on normipiires, turborõhk on OK, gaasipedaalist tulevad andmed ei muutu hüppeliselt jne jne jne.

Aga minu poolt kõik Flameko kohapealt...pole mõtet peaga vastu seina joosta ja vaielda kas ja miks unustati helistamata. Lihtsalt juhtus nii, et esimene kogemus firmaga ja kohe negatiivne.
PS! Ma ei püüa väita, et tegemist kehva ettevõttega...tuttavate soovitusel ma teie poole pöördusingi.

Aga jah ootasin rohkem asjalikku informatsiooni mootori tööd puudutavate parameetrite kohta, kuna ma ise ajusse ei pääsenud, et neid näha.

raitzzz
huviline

Registreerunud 25.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9tdi 81kW, e36 325i

postitati 08.11.08 21:30 Tsiteeri

serbin, said oma auto korda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.08 09:26 Tsiteeri

ei ole veel vea jälile jõudnud
vahepeal sai pritsemoment paikka sättud
Ma ei saa siiamaani aru mismoodi see auto üldse töötas:o
Plunseri tõus oli 1,2mm surnudseisu ajal...peab olema 0,7mm
Mootori töö oluliselt ei muutunud pärast reguleerimist...pidin rihma ühe hamba võrra tõstma kuna poltidest ei andnud pumpa nii palju enam keerata.
Vbl auto muutus natuke jõulisemaks ja tahmab või sellist vingu ajab vähem nagu vale pritsemomendi puhul tekib.
Otsin võimalust autole ajusse ligi pääsemiseks, et kontrollida õhulugeja tööd ning temperatuuri anduri andmeid jms.
Tekitab natuke kahtlust see õhulugeja.;) Aga katseeksitus meetodil ostma ei taha hakata neid juppe...iseasi kui leian võimaluse kellegi auto pealt vahetuseks proovida.

Igaljuhul vea otsingud jätkuvad...vaikselt:D

raitzzz
huviline

Registreerunud 25.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9tdi 81kW, e36 325i

postitati 09.11.08 09:36 Tsiteeri

krt mul tundub ka analoogne probleem olevat 81kw mootoriga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 09.11.08 10:22 Tsiteeri

Krt seda imet ma tahaks näha, kuidas vag-com abil uuendatakse aju softi. Eriti veel 90ndate autodel :D

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.08 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
ei ole veel vea jälile jõudnud
vahepeal sai pritsemoment paikka sättud
Ma ei saa siiamaani aru mismoodi see auto üldse töötas:o
Plunseri tõus oli 1,2mm surnudseisu ajal...peab olema 0,7mm
Mootori töö oluliselt ei muutunud pärast reguleerimist...pidin rihma ühe hamba võrra tõstma kuna poltidest ei andnud pumpa nii palju enam keerata.
Vbl auto muutus natuke jõulisemaks ja tahmab või sellist vingu ajab vähem nagu vale pritsemomendi puhul tekib.
Otsin võimalust autole ajusse ligi pääsemiseks, et kontrollida õhulugeja tööd ning temperatuuri anduri andmeid jms.
Tekitab natuke kahtlust see õhulugeja.;) Aga katseeksitus meetodil ostma ei taha hakata neid juppe...iseasi kui leian võimaluse kellegi auto pealt vahetuseks proovida.

Igaljuhul vea otsingud jätkuvad...vaikselt:D

krt sa oled veic kaugel muidu saaksin sulle anda teist õhulugejat proovida mul neid 2 tk
iseenesest ta töötab aga ega ma ka tea kui õieti ta töötab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
serbin
huviline

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.08 14:40 Tsiteeri

Kui ma lähemalt ei leia lugejat või muud tarka enam teha ei oska, siis peab vbl tõesti sinuga ühendust võtma.
Täna täheldasin jälle seda kuratlikku vingu mis tühikäigul sumbutist tuleb...töötas garaasi ees pikalt tühikäigul(ca 40-50 kraadi oli mootor soe). Ving on sellise hästi õrna sinakas valge tooniga ja jubedalt haiseb. Täheldasin samasugust vingu oma eelmisel turbidiisel golfil, millel oli pritsemoment tsipa hiline.
Turbo rõhkude teema sain kah selgeks omale. Absoluut rõhk ja muu teema...autodata annab absoluutrõhuks 1,6 bar..seda on siis näha auto ajust. ülelaaderõhk peaks siis ca 1 bar olema(kellaga mõõtes).
Ehk õnnestub tuleval nädalal ka sõbra vähe popimat diagnostika kaablit ja programmi kasutada, et proovida saada ikkagi ligi ajusse.

Kusjuures tuttav 81 või oli too 85kw a4 esineb kah sarnaseid "auke"..aga tal mingeid muid probleeme pole kaasenud sellega.
Aga ma pole enda auto puhul üldsegi kindel, et nn. "augud" on seotud muu mootori tööga(suits ja väike lõppkiirus).

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 09.11.08 15:18 Tsiteeri

Kui külmalt sõidab paremini kui soojalt,siis on väga tõenäoline õhumõõtja rike.Uuematel mootoritel on palju probleeme turbo geomeetriaga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.08 16:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Kui külmalt sõidab paremini kui soojalt,siis on väga tõenäoline õhumõõtja rike.Uuematel mootoritel on palju probleeme turbo geomeetriaga.

kas pead silmas õhulugejat või seda andurit mis on seal sisselaske torustikus (ehk õhu temperatuuri andur) see pidi ka päris palju mõjutama kui ei suuda temperatuuri tuvastada

mulle ka kuidagi tundub et kui mootor on külm siis nagu liigub paremini

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.6% - SQL: 59.4%]