Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A8 vs BMW 7 seeria (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 9320)
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 10.03.08 17:30 Tsiteeri
Audi A8 vs BMW 7 seeria

Muidugi see teema saab päris palju audit pooldavaid kommentaare, kuna me ju oleme audiklubi foorumis, aga siiski.
on plaan osta veidi suurem auto ja tekkiski küsimus millist eelistada. silmapiiril ei ole konkreetset autot vaid 2 erinevat mudelit.
1) audi a8 4.2 aastates 1998-1999
2) bmw 740 iL astates 1995-1996
autod maksavad umbes sama palju aga küsimus seisneb selles kumb nesit on mugavam, salong ruumikam ja juhitavus parem. ühesõnaga mõistlikum ost. loodan et siin on pädevaid inimesi neid autosid võrdlema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 17:46 Tsiteeri

7-mest sa nelivedusena ei saa. Minujaoks piisavalt hea põhjus miks bumer ostmata jätta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.03.08 17:52 Tsiteeri

Kõss minema siit foorumist sellise jutuga :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 10.03.08 17:56 Tsiteeri

ma olin ka sama valiku ees. määravaks sai asjaolu, et näiliselt suur valik bemme osutusid lähemal vaatlusel oma elutee lõpul olevaiks risuhunnikuiks.
sõitmine neljaveolisega on muidugi elamus omaette. minu valiku tegi lihtsamaks ka see, et baierlase remont on seotud UM nimelise kontoriga. sealne suhtumine ei ole minujaoks vastuvõetav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 10.03.08 18:18 Tsiteeri

Mul vennal on 740 -94a ja siiani on ainuke asi mille üle on ta kurtnud, et sellel autol peaks olema lisaks veojõukontrollile ka külglibisemisevastane seade.
Ise ka sõitnud nii A8-ga kui ka 7-se BMW-ga, sõidumugavus on neil suhteliselt sarnane. Olgugi, et ma Bemmidest suurt midagi ei arva :D on 7-ne seeria selline, millega täiesti mõnus sõita (kui muidugi tagavedu välja arvata)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 10.03.08 18:36 Tsiteeri

vot see ongi see asi mille pärast valin.... mugavus!!! olen ka sõitnud venna (jah ka minu vennal on 740 :D) bmw-ga ja oli üli mugav. samas pole kokku puutunud a8-ga. sellest ka see valiku küsimus. muidugi on otsustamisel suuremad trumbid a8-l sest olen audifänn, aga siiski kui inimesed oleksid öelnud (kogemuste põhjal) et bmw on mugavam oleks kaalunud bmw-d. aga hetkel ikka veel ei tea

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 18:42 Tsiteeri

E38 on kindlasti mugavam auto.
BMW plussid
ketiga mootor
väga palju lisasid, juba 96 aastal olid saadaval tv+navi, cruise roolipealt, comfort istmed jne.
vaikne, mugav
V8 mootorid on üpriski ökonoomsed (olen saanud trassil 7.5 küttekuluks)
miinuseks audiga võrreldes on tagavedu :P
bmw maine on kehv enamuse Eestlaste silmis, milles muidugi auto ise süüdi pole.

Olen sõitnud 4.2 Q, kuid mitte 4.4 BMW-ga
4.2 audi liikus väga väga hästi edasi.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 18:52 Tsiteeri

Räägiti, et 7se pakettklaasid on õhuvahega, kui A8'al on lihtsalt kokku liimitud/kleebitud vms. Sellest lähtuvalt peaks 7ne vaiksem ja soem/külmem olema.

Lisaks asjaolu, et A8 alla 200k on väga väga üksikul aktiivrool, mis on minu jaoks väga tähtis, kui rääkida luksusmasinast. Minu jaoks on A8 ainuke eelis nelivedu.

Oman ise 730d 135kw. Minekut jagub igapäevaseks sõiduks. Trassikulu 110km/h on 6,6-6,7 ja keskmine 8,5-8,7.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 10.03.08 19:58 Tsiteeri

A8'l on tripleksklaasid külgedel. Sama klaas nagu tuuleklaas noh. Ma ei tea, kas kõigil, a olen näinud küljeklaasis pikka pragu A8'l. Proovi mõlemad järgi. BMW on natuke parema jooksuosa ja mugavusega. Tagaveo eelis on ka väiksem kütusekulu võrreldavate mootorite puhul. Neliveo eelis on muidugi saastas sõites. Juhitavus on BMW'l halvem. KUI sul on vaja pika kerega autot, siis ma arvan, et enne leiad normaalse hinnaga BMW, kui Audi.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Juhitavus on BMW'l halvem.
Selles pole küsimustki. Audi on konkreetsem. BMW on tsipa "vedelam".

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 20:52 Tsiteeri

Aga kuidas siis teemüra nende tripleksklaasidega on? on lärmakam kui bmw? muidugi palju oleneb ka rehvist aga siiski...?
ja kui suured on hinna vahed kulu osadel, nt rihmad, filtrid, puksid jne.
ps. kui juba suur auto osta siis vist ei ole mõtet mingi nö. võrri mootoriga osta st 2,8 jne. sest väike mootor kyll ei lisa sõidumugavust vaid pigem vastupidi.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.03.08 21:01 Tsiteeri

Ma leiaks, et vanema isendi puhul teeks ma endale selgeks, kas tahan nelikvedu või mitte ja peale seda juba üritan võimalikult mõistlikus korras isendi saada ja sobiva raha eest. Bensiinikulust pole mõtet v8'te puhul rääkida, siin on kompromiss rahakoti ja tegeliku tahte vahel, hooldus täpselt samamoodi. a8 on ja jääb igaveseks sama aasta puhul mürarikkamaks kui buumer, see on fakt. Bemmi eelis vanema isendi puhul on viiene kast juba 94st aastast, mida a8le peale hakati panema alles 97. Prse lähevad need mõlemad, vahe on selles, kas sul on läheduses mõnda head kohta, kuhu need saanid köie otsas või treilaga vedada ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.03.08 21:14 Tsiteeri

A8 näeb moodsam välja ja on ise juhina sõitja jaoks veidi konkreetsem ja sportlikum. Seitsmene on omajagu pehmem ja vaiksem. Ise eelistaks A8-t (või üldse Audit) neliveo tõttu, bemmi heade diiselmootorite tõttu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.08 21:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
A8 näeb moodsam välja..
Maitse küsimus. Kes hindab stiili, kes moodsust.

ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 11.03.08 07:17 Tsiteeri

aga miks mitte "jõehobu" mersu(W140)? võiks ka vabalt selles valikus olla,kuigi jah,kui sõita sellise lopase ilmaga nagu siin alles oli,siis 4.2 ja neli käppa on ikka nämma kooslus,sai just kogetud päev otsa. Peale seda oli enda pooliku mootori ja poole veolisega,vääga kummaline sõita:(

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 11.03.08 07:26 Tsiteeri

http://www.e38.ee/foorum2/viewtopic.php?t=113

Piisavalt hea ülevaade.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 09:09 Tsiteeri

mersusid on tegelikult vähe liikvel nii et valik on väga väike, peale selle on ka hinnad natukene krõbedamad kui 2 teisel konkurendil. iseenesest praegu sain aru et bmw on mugavam kui audi aga kas see mugavus korvab ka talvise sõidu, sest see ei ole ju yldse mugav kui pooleveolisega talvel vehklema hakata?

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 11.03.08 09:56 Tsiteeri

Minul on '97 740i individual 4,4 mootoriga ja Alpina tuunitud (eelmise omaniku pildid). Mina tahaks nende kohta öelda seda, et kui kõik Audi vs Bemmi omadused kokku liita, siis tegelikult mulle meeldib Audi ikka rohkem. Aga kui Audi ja number 8 on teemaks, siis ma tahaks juba facelift S8 saada (st alates 99) - vanema kaheksase nägu mulle ei istu absull ja A-tähega Audit nagu eriti ei tahaks enivei. Facelift S8 aga maksab 2x rohkem. Nii et eks ikka eelarve paneb lõpuks asjad paika.

See bemm sai ostetud kuna oli suht kohe vaja autot ja valge Alpina seitsmene 20" veljega kohe hakkas silma. Sõitnud temaga alla aasta ja remontinud ka omajagu, kuna esimesel poolel aastal oli iga remondivaba nädal omaette saavutus. Ehkki masina turuhind oli uhkelt kõrgemast otsast. Aga endiselt olen ülirahul kui mugav see aparaat on. A8 kolistab ka originaal 17 veljega Audile omaselt aukudes keresse, bemmiga lased ka 20" rulliga nigu õhupadjal. Samas pean tunnistama, et alguses isegi häiris see pehmus, kuna harjunud jäiga autoga, aga kui 90% sõidust on linnas on pehmus ainult kasuks. 4,4 seitsmene (vähemalt minu oma) võtab umbes liitri vähem bentsu kui S6 ja käib sealjuures tuntavalt paremini edasi. Samas, esisild väsib kiiresti, roolikarbid on vist kõikidel neil lõtkuga, elekter võib suvalisel ajahetkel mingi vimka visata (elektripudinaid on sel autol tohutult) ja endiselt käib ajudele rool - ehkki mu masinal on ///M multif. rool on see suur nagu ketas ja peenike kui pliiats - Audi S-rooliga ei anna kuidagi võrrelda. No ja talvel on 2-vedu audi-inimesele ikka SUUR puudujääk. Aga kuna talve meil ei ole ega tule siis pole eriti vahet. A8 miinuseid ma ei tea, kuid ma ei arva, et teda oleks märkimisväärselt odavam pidada kui seitsmest. Sama saksa raud...

Sulle soovitaks läbi mõelda kohad kus sõidad (2wd vs 4WD), kuidas sõidad (pehmem vs jäigem) ja et kumb rohkem meeldib. Muus osas neil tegelikult vahet pole. Võid lugeda ka Autolehte, kes mingil ajal võrdles W140 S500, BMW 740i ja A8 4,2 omavahel. Mina pean tunnistama, et meie bemmi või S6 vahel valides (näiteks nädalavahetusel kuhugi minnes) valin sisuliselt alati bemmi, sest olen selle mugavusega nii ära harjunud, et jäik, madal ja täpne auto tundub mulle tänaseks niisama linnavahel tuterdamiseks juba üsna kohatu. Vanaks vist hakkan jääma...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.03.08 15:10 Tsiteeri

Lisaks veel, et Audi suur pluss on muidugi ka alumiiniumkere (seni muidugi, kuni seda omal kulul avariist taastada ei tule :P). S-mersu kohta nii väga ei tea, kuid see nukrailmeline E-klass roostetab küll nagu oopel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 15:20 Tsiteeri

mu isal on 2000 a mb vito ja see on suurem roostehunnik kui mõni hyundai :D

HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 11.03.08 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
a8 on ja jääb igaveseks sama aasta puhul mürarikkamaks kui buumer, see on fakt.

Mis põhjusel see siis nii on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 17:35 Tsiteeri

Huvitav et Jaakk pani siia lingi kus testitulemustes näha et A8 kõige vaiksem neist kolmest.

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 18:30 Tsiteeri

Kusjuures seal tests on andmetes veel üks naljakas asi. Kütuse kulu.
Audi: maantee 8,2 Linn 16,5 Keskmine 10,2
BMW: maantee 8,2 Linn 17,7 Keskmine 9,9

Kuidas selline keskmise erinevus???

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 11.03.08 18:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Originalstw
Kusjuures seal tests on andmetes veel üks naljakas asi. Kütuse kulu.
Audi: maantee 8,2 Linn 16,5 Keskmine 10,2
BMW: maantee 8,2 Linn 17,7 Keskmine 9,9

Kuidas selline keskmise erinevus???

Pmt peaks need, keskmise näidud omavahel ringi vahetama ja siis veel igaks juhuks liitma sinna +2 l ja saakski realistliku kütusekulu. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bazarre
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2,8 1999(sodi), Ford Focus08 STW Ghia

postitati 11.03.08 18:35 Tsiteeri

Kellegi kompuuter järelikult valetab(petab):P Tegelt on seal andmetes mitmeid vasturääkivusi tõesti:)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.5% - SQL: 55.5%]