Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Woofri kasti asetus audi 100c4 sedaanis. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 2285)
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 22.01.08 18:35 Tsiteeri
Woofri kasti asetus audi 100c4 sedaanis.

Sooviksin siis häid lahendusi kuidas ehitada umbes 60-67 liitrine woofrikast tagumise aknalaua alla.
Omal praegu käsil selline lahendus:
Element on aknalaual, inverter täpselt kasti keskel sellel seinal mis jääb käetoeaugu poole.
Kast on hetkeseisuga veel pagasnikust isoleerimatta (st kõik avaused aknalaual veel lahti. aga kasti ülemine külg on aknalauga tasa (element aknalaual).

Teema mõte on selles, et heli mis sellisest kooslusest tuleb ei ole kõige parem, element ei mängi väga head bassi vaid kuidagi selline lihtsalt sahistav on see bassike.
Inverter on 100mm, toru pikkuseid olen igasuguseid proovinud, aga ikka ei leia seda õiget.

Kas bassi sagegus oleneb väga palju inverteri asetusest (st kui panen inverteri kas samale küljele elemendiga, või mõnele teisele küljele) ?

Kes on subwoofri kasti sisseehitamisega tegelenud ja parima(d) variant(id) välja nuputanud, siis selline info oleks väga teretulnud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 22.01.08 19:40 Tsiteeri

Loomulikult sõltub nii inverteri suurusest pikkusest kui ka asetusest.;) Optimaalseim lahendus sedaanis on ikka kastita nn freeair woofer. ;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 22.01.08 22:07 Tsiteeri

Mina soovitaks sulle Bandbass kasti.
Ehk siis kast millel üks kamber on suletud ...teine avatud (inverter). Ja inverter on käetoe avast salongi suunatud.
Muidugi see kasti suurus oleneb sellest mis element sul on ja millist sagedust kogu kupatus pärast peaks mängima.

Endal on Hertz ES-300 element pandud mängima bandbass kasti ja mõõtes sain tulemuseks 129,7 db ...pidi olema suht hea tulemus selle elemendi kohta.
Autoks Audi 100 C4 sedaan.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]