Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Enne suvevaheaega kokkusaamine Tartus 31.05.07 Neljapäev (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 5068)
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 31.05.07 20:30 Tsiteeri
Enne suvevaheaega kokkusaamine Tartus 31.05.07 Neljapäev

Tore, et teid nii palju tuli ja saime tuttavaks paljude uute liikmetega.Kindlasti kohtume veel!
Loodetavasti oli see teile meeldejääv kokkusaamine ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 31.05.07 20:37 Tsiteeri

Sai enda nägu näitamas käidud, vanemaid ja uuemaid nägusid nähtud. Raadi jäi ka kuidagi tee peale ette - igati positiivne õhtu minu arust.

Selle "aura parkla" teema kohta ei oska veel öelda, jääb loota vaid, et sünnipäeva peetakse laupäeval ning reede on vaba :D

Igatahes peatse kohtumiseni!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 31.05.07 21:13 Tsiteeri

njah...sai ka kohale tuldud, kuigi mitte oma autoga, mis vaevleb hetkel veel haige jala käes...Aga no üks asi sai nüüd küll selgeks...mis sa ilma essita teed?... Seega pikk suvi ees ja tuleb meeletult tööd rabada.

Ristiisas kohtume:P:cool:

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 31.05.07 21:44 Tsiteeri

Ma võiks öelda, et kui "arno isaga koolimajja jõudis..." olid audipd'd juba jalga lasknud :( Järgmine korda üritame uuesti :) Jäi kuskilt silma, et kellelgi oli ka mingi sünnipäevavärk - no järgmine kord siis suudleme ja kallistame takkajärgi (kui Fireheadi tekstist õigesti välja lugeda võis :D ) :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
klubiliige

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 31.05.07 22:24 Tsiteeri

Nalja sai nii palju, et polnud aega pilte teha :)
Mõned klõpsud

Mul oli vist kõige kiirem vabalthingav, mitte et mul kiire auto oleks, vaid teised ei julgenud. ;=)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 01.06.07 05:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa
Mul oli vist kõige kiirem vabalthingav, mitte et mul kiire auto oleks, vaid teised ei julgenud. ;=)

Kindel ikka v? :D Järgminekord vaatame kes kiirem on :P

Aga muidu üritus tore jah, kuigi ma kedagi ei tundnud sealt. Aga nuh alguse asi vist.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 01.06.07 06:14 Tsiteeri

Alguse asi muidugi :)
Käidud, nähtud, mõnus oli :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 06:32 Tsiteeri

Jõudsin ka kohale ja kõige huvitavamaks ajaks - Marto võiduhetkeks! :) Ütleme nii et oli mida näha!

Peale pisikese "lammutamise kultuurmaastikul" võis ikka väga rahule jääda kogu üritusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
somm
huviline

Registreerunud 14.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: passat

postitati 01.06.07 07:31 Tsiteeri

To: Kirsa
küll need teised ka julgema hakkavad,kui öökapid jm säärane träni pagasnikust välja on kolitud.
väga vahva üritusega oli tegu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Oliverp
huviline

Registreerunud 01.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 2.4

postitati 01.06.07 07:45 Tsiteeri

Mulle meeldis :) ja seltskond oli tore, loodetavasti järgnevatel kokkusaamistel saab kellegagi lähemalt tuttavaks kah, sest ma uus nägu ja kedagi ei tunne veel :P

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 01.06.07 07:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa

Mulle ei olnud lihtsalt rajal vastast :cool:

Ma mõtlen sellist vastast, et oleksin saanud samasugust võidurõõmu tunda nagu Marto :cool:

moosisco
huviline

Registreerunud 05.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2,0 T; Opel Frontera 2,4; Ssangyong Musso 3,2

postitati 01.06.07 12:12 Tsiteeri

Nüüd siis teist korda kogunemisel käidud. Kuigi paljusid ei tunne, on muljed igati positiivsed ja turbovile siiamaani kõrvus. . .

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 01.06.07 12:16 Tsiteeri

Ja ja , mina olen ikka eriline "tegija". Nii on kui off road :)

PS. See on road oli nüüd natuke irooniliselt mõeldud ja võib olla ka off road!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelo
klubiliige

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line

postitati 01.06.07 13:38 Tsiteeri

Ka sai käidud kohal. Joonele sai ka mõed korrad aetud kuid tuli kaks stardis saadud kaotust vastu võtta aga kes see ikka esimesel korral võitnud on;). Üritus ise oli norm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 01.06.07 13:48 Tsiteeri

Üritus oli äge, aga varsti muutub see pidev rst auto käest ärasaamine juba talumatuks. :mad: :D

Veits nõme tunne jäi selle halli rs4 pärsast kes stardis seisva rahva lähedalt stardikoridorist ca 200-ga aegajalt läbi lendas. Loodan, et see mees pole siit klubist.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 14:51 Tsiteeri

See hall RS4 oli keegi vene rahvusest kodanik ja ütles, et ei saanud selleks "'gedaks koridoriks" 200 sisse, vaid oli 190... Arutu elukas enivei

Aga pärast sai ka sirgelt proovitud temaga ja enda heaks üllatuseks oli kaotus päris pisikene :) Eks julgeb ennast ka 9-ndaks rajale ajada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 01.06.07 15:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Üritus oli äge, aga varsti muutub see pidev rst auto käest ärasaamine juba talumatuks. :mad: :D

Tiit, küll tuleb ka sul helgemaid hetki. :P

Uued tulijad: üritage ise ka anda oma panus meelelahutusele, st minge ikka joonele võit on küll tähtis :D aga põhiline on osavõtt.

Kokkuvõttes paistab, et kõik jäid rahule ning see ongi kõige tähtsam.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Veits nõme tunne jäi selle halli rs4 pärsast kes stardis seisva rahva lähedalt stardikoridorist ca 200-ga aegajalt läbi lendas. Loodan, et see mees pole siit klubist.

Auto iseenesest väga vinge jah, aga päris nii ikka ei tehta. Kahtlane vana tundus jah.

Mis kiirendamisse puutub siis järgmine kord võtan kindlalt osa, se esimese korra värk nagu :D. Samas pole nagu kellekagi võistelda enam, kõigil S'id :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 16:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur

Mis kiirendamisse puutub siis järgmine kord võtan kindlalt osa, se esimese korra värk nagu :D. Samas pole nagu kellekagi võistelda enam, kõigil S'id :P

Mul ei ole S'i :P näiteks

ktl
huviline

Registreerunud 13.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 19:43 Tsiteeri

Suured tänud kõigile kes ennast kohale viitsisid ajada
ja loodan, et näeb teid järgmistel üritustel veel :)

PS.Marto on hull :P ;)

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.07 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Tsitaat:

Ok, sõnastan ümber, enamuse autod jäävad sinna 200kw ümber :D

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 02.06.07 04:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Tsitaat:

Ok, sõnastan ümber, enamuse autod jäävad sinna 200kw ümber :D

Kohal olid:
200 20V
S2 coupe
2x S4 sedaan
S4 avant
S6 avant

Aga autosid oli kohal tunduvalt rohkem, kui need 20vt, mis loetelus on. Enda arvates, ma üritasin küll teid ergutada sõitma aga paistab, et ma ei olnud piisavalt hea. Minu arust oli kohal vähemalt 10 mitte 20vt autot.

Loodame, et järgmisel korral on sõitjaid rohkem.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 85kw 1992

postitati 02.06.07 09:46 Tsiteeri

magasin vist maha selle kokkusaamise vms..aga kunas uus kokkusaamine tuleb, vb on kellelgi aimu ??

Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 03.06.07 16:49 Tsiteeri

Kaua tehtud kaunikene aga minu pildid on nüüd nähtaval siin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ragnarkahr
huviline

Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T + Audi 90 Type85 2.1TQ

postitati 04.06.07 22:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Kohal olid:
200 20V
S2 coupe
2x S4 sedaan
S4 avant
S6 avant

Aga autosid oli kohal tunduvalt rohkem, kui need 20vt, mis loetelus on. Enda arvates, ma üritasin küll teid ergutada sõitma aga paistab, et ma ei olnud piisavalt hea. Minu arust oli kohal vähemalt 10 mitte 20vt autot.

Loodame, et järgmisel korral on sõitjaid rohkem.

Sai oma 2.8A ka piitsutatud enne mootori lahtivõtmist :D ...üllatuseks ei jäänud eriti maha a6 2.8aq-st millel mõningad kw-d rohkem :P
S-idega joont ajada oli mõtetu....raffas sai naerda kuidas ma tagatulesid imetlesin :D:D

Mulle meeldib Saksa raud :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.3% - SQL: 56.7%]