Lehekülgi: 1 2 3 |
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5´05
|
postitati 27.07.05 08:01
|
|
|
B4 avant stereolahendus
on keegi endale paigutanud siis avanti helisüsteemi
oleks tore mingi pildi silmeette saada.
mõte oli ustesse kompod, olemas on veel pioneeri ovaalid
suppar ja võim aga kuda seda paigutada, eriti pagassi et
sinna ka natuke ruumi jääks kõik vihjed teretulnud
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 08:06
|
|
|
Ette compod hea mõte, ovaalid müü maha ning osta compodele parem võim ning suppari kasti teed seljatoe laiuse ning saad suht õhukese kasti. Võimu(d)
paigutad küljepeale (vaja miskid kohad mõelda) või seljatoe külge, et vajadusel saaks nt woofrikasti lihtsalt välja tõsta kui vaja (kui võimud kasti
küljes on see tiba raskem) ning oni kogu süsteem
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 27.07.05 08:09
|
|
|
Omal olen sama küsimuse eest, tuleb lasta teha üks korralik kast ovaalide ja suppari jaoks, kallis lõbu 3 kojaga korralik kast.
Tagaustesse sa ovaale ei pane kuidagi, mul eelmine omanik oli leiutanud midagi sellist, ja ovaalid jäid vastu istet mängima midagi head seal ei olnud nii...
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 27.07.05 08:17
|
|
|
võimud paned taha avanti sinna kasti kus muidu tungraud ja muud vidinad on. Woofer võiks olla selline ka et vajadusel saad kasti välja visata kui vaja
istmed maha lasta ja midagi vedada vms. Vähemalt mul on see asi tehtud nii.
Ovaale ei oskaks küll kuhugi paigutada.
Ovaalid mõnele tegelasele keda rahuldab tagant aknalaualt tulev tümakas maha müüa pole üldsegi halb idee.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 08:56
|
|
|
Nagu ma ütlesin ei ole mõtet avanti neid ovaale panna kui just jah neid woofriga ühte kasti ei pane ja neile otstesse oma kambrit ei tee. Kui nüüd
mõtled, et tagaistujad kuulevad vaid woofrimatsu siis nii see tegelt ei ole... kui esi kompod normaalselt sisse installid ja nad ära võimendad on
kõigil heli olemas ning heli ka taga väga normaalselt kuulda.
|
|
|
|
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 09:04
|
|
|
to ranz
äkki oleks sul ka mõni pilt välja pakkuda kuda ette kompod
panna
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 09:10
|
|
|
Ma ei ole kindel kuidas avandil see asi lahendatud on. Kas ustes on kohad? või on armatuuris vaid?
Iseenesest kui on sama nagu minu masinal (armatuuris auk vaid) siis annaks sinna istutada 5,25" element ning tweeter A piilarisse. Tekib väike mure
niimoodi vaid sagedustega 100-200 vahel sest ei suuda 5,25 nii madalale mängida ja woofrit nii kõrgele ei lasta mängima (koledaks muutub heli)
Alternatiiv oleks uksesse oma koht ehitada 6,5" elementidele või miks ka mitte siis juba 8"se ustesse ja tweeter A piilarisse... et eks ise pead
valima kui palju viitsid asjaga üldse mässata jne jne jne
Pilt minu masinast on selline igatahel:
|
|
|
|
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 09:14
|
|
|
tuleb meelde et sinu käest ma need kompod ostsingi
need olid vidt SSC-650CK
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 09:26
|
|
|
Hmm... äkki tõesti Need on odavama otsa 6,5"se midwooferiga kompod, et
neid armatuuri ei pane kohe kuidagi ära... neile vaja oma koht kindlasti ustesse teha ning ka suunata tiba neid, et otse jalgadesse ei ole mõtet neid
suunata. Ning neile piisaks suht väiksest võimust, et otse maki taga suuremosa elemente miskit erilist häält ei tee.
|
|
|
|
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.05 16:53
|
|
|
seda ma just mõtlesin et paneks ustesse aga häda see et pole el aknaid ja aknaajami vänt jääb ette saab teha aga...''
tahakski pilti kes on seda teinud oma audil
|
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 28.07.05 05:46
|
|
|
mul jällegi selline mure et ei oska B4 avandis cd-boxi kuskile ära mahutada... istme alla ei mahu ja kindalaeka alla kah mitte... Taha kuskile
seinakülge ei tahaks kah kruvida, jääb võibolla ette teinekord...
AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
|
|
|
|
errkk108
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.05 12:51
|
|
|
Sellist asja tahaks lausa kuulata kus kolmriba süsteem on selliselt pandud (midbass all ukses, midrange armatuuris ning tweeter allpool midrange ukses
uuesti ja ilma suunata)
Oled kellegi teise kolmriba süsteemiga võrrelnud ka? et kuda on?
|
|
|
|
antz
huviline
Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.05 21:11
|
|
|
tviitri asetus on ilmselt päris jama.
sellisel paigutusel võiks ju samahästi kasutata koksiaal kõlareid. Soovitaksin mõelda, vähemalt proovida tviitri paigutusest a-piilaritele ja võrrelda
vahet.
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 02.08.05 22:28
|
|
|
nii, et proovi nii teha nagu mina ytlen (see ei pruugi kõige parem lahendus olla kõigi silmis kuid mina teeks nii).
Kaks võimu pane parempoolsesse pagassi ääre seisse st. sinna kus sul hetkel on tulekustuti ja tungraud (need mahuvad vapsee hästi varuratta õõnde)
supaka paigalduseks on kaks lahendust kas vaigust ehitada uus sein kas siis parem või vasem vahet ei ole see on keerulisem lahendus kuid võib ka teha
lihtsalt kast ja kasti kylge mitte yhendada võimu vaid panna see eelnimetatud kohta (parempoolsesse kylge, kui vaja pilti siis võin neid kuskil august
väljaajada) ovaale ei soovitaks yldse panna kuna ei leian ende olemasolul lihtsalt mõtet kuid kui soov väga suur siis pane aga kuhu seda mina kyll ei
tea( tagumistese ustesse kindlasti mitte).
JAH 3 ribalised kompod pane ette natukene katseta kuidas heli levib jne... kompode taha kindlasti võim exole.
kui midagi väga mööda panin siis parandage mind
J
EDIT. twiitrid kindlasti a-piilarisse (kusjuure muud lahenust ei tea)
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
dants
huviline
Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 3.0 tdi
|
postitati 08.08.05 09:03
|
|
|
natukene OT aga kas keegi varaste peale ka mõelnud on? Mina, enne kui endale midagi ehitama hakkan, mõlen enne põhjalikult kuidas neil elu võimalikult
raskeks teha, et neil ikka sitaks aega läheks asjade kätte saamiseks, ehk loobuvad siis. 1 auto juba tehti tühjaks ... ise ei julge enda autosse
eriti midagi panna. kõllid on mingid juustud ja maki võtan ööseks kaissu.
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 24.08.05 15:28
|
|
|
to: ranz
Kas nende 5.25´´ elementide paigutusega oli vaja armatuuris olevat auku suuremaks ka nüsida või istusid need kenasti sinna aukudesse. Selle ``kena´´
all mõtlen siis et suuremat ehitust poleks vaja plaanida....armatuurist välja jäävad nad nagunii.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.05 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mihkel
to: ranz
Kas nende 5.25´´ elementide paigutusega oli vaja armatuuris olevat auku suuremaks ka nüsida või istusid need kenasti sinna aukudesse. Selle ``kena´´
all mõtlen siis et suuremat ehitust poleks vaja plaanida....armatuurist välja jäävad nad nagunii. |
Ainus mis vaja teha oli, oli see et altpoolt oli vaja tiba seda plastik kopsikut ära lõigata kuna muidu kergitas see elemendi natuke kõrgemale
(starsoundi 5,25" PRO seeria compodel on see magneti osa suht suur ja sama ka klemmidega, need just selle plastiku peale kinni jäidki)
Iseenesest oleks saanud nii ta ka kinni keerata, kuid otsustasin tiba lõigata, et element lahtiselt istuks ilusti vastu armatuuri.
|
|
|
|
poisiots
huviline
Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.05 03:17
|
|
|
aga kas keegi on proovinud tweeterit installida ukse üles äärde või siiski tuleks ehitada piilarisse?
nagu näha, on mul momendil armatuuris kuid jahedate ilmadega võib kannatada küljeklaaside tuulutus
http://www.hot.ee/poisa/tweeter.JPG
muidu selles kohas kõlab päris normilt minuarust ...
tegemist siis JBL tWeeteritega GTO15T Kaladex tweeter , millel on välisvindiga kopsik ja element ise suunatav
edit: sinna uksepolstrisse saaks panna ainult kopsikus "kaldu" istuvaid tweetereid
|
|
|
|
errkk108
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.05 14:02
|
|
|
Mina näiteks panin tweetri armatuuri ja ukseposti nurka!
tehes sinna vahele vahetüki kuhu saaks kõlari kinnitada ja suunasin omapoole ja teisepool samamoodi, siin on pilt
http://pilt.ee/i/p/0/24/1344824068a81e.jpg
aga mul on hoopis selline probleem ,et ukse sees on 16cm midwoofer,aga see pläriseb seal sees, see uksepolster on alt lahti ja ma ei tea kuidas ma
selle kinni sinna saaks+ see sahtel mis seal on see ka pläriseb! Mõtlesin siin ,et peaks kõlari enda poole ka suunama. Kuidas keegi selle probleemi
lahendanud on?Äkki oskate nõu anda!
võibolla oleks üx varjant selline et sahtel ära võtta ja klaasriidest sinna midagi mäkerdada?
|
|
|
Oizo
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.8
|
postitati 25.10.05 10:17
|
|
|
Kas ma pean tõesti armatuuri välja kiskuma, et panna armatuuri originaal aukudess teisi kõlle või saab ka kuskilt alt ligi,
I need BOOST, you know.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.05 10:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Oizo
Kas ma pean tõesti armatuuri välja kiskuma, et panna armatuuri originaal aukudess teisi kõlle või saab ka kuskilt alt ligi, |
Alt ligi ei saa, pealtpoolt ju ikka... ning piisavalt otsides leiab ka kõlarid mis sinna 1:1le sisse istuvad.
|
|
|
|
mustangman
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 21.11.05 20:21
|
|
|
On ikka viitsind!
Sellise asja oleks fiibrist ja sama jäiga saanud väiksema vaevaga ka teha. Aga ilus on küll.
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 16.08.06 08:06
|
|
|
Kiire küsimus
Kas keegi on sobitanud C4 esimestesse kõlari"kastidesse" 130mm-seid kõlareid
Originaalid seal umbes 100mm, tahaks 130 mm-ste signatite vastu vahetada.. arvan et 110mm-sed ei hakka seal mängima nii, nagu 130-sed.
Kas peab hakkama palju saagima ja kas üldse võimalik on?
Tänud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |