| Lehekülgi: 1 2 |
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 30.03.05 18:46
|
|
|
Pane sisse kvaliteetne (SJ, SL) tuntud firma õli ja peaks probleem lahendatud olema. Enne võiks teha mootoripesu näiteks Cleenflo lifters and valves
cleaner-iga.
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.03.05 19:01
|
|
|
praegu on mootoris Teboil poolsünt 10W-40, ei tea, kas ongi väga vilets õli, et hüdrotõukurid nii lagisema on hakanud kuumalt?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.03.05 19:43
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri756
praegu on mootoris Teboil poolsünt 10W-40, ei tea, kas ongi väga vilets õli, et hüdrotõukurid nii lagisema on hakanud kuumalt? |
Järelikult ei sobi see vedelik sinna mootorisse. Igatahes 80% positiivse tulemuse annab Valvoline Turbo V 10W-40.
|
|
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
|
postitati 30.03.05 21:33
|
|
|
tutaval oli sama mure 90 2,3 se mootoriga käis teenindusest teeninusse , et murest lahti saada keegi ei osand aidata kuni ükskord selgus , et õli oli
alla normi langend ja voila mootor tiksus ideaalselt peale juurdekallamist 
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.05 11:08
|
|
|
ja ongi nii, et õli on umbes pool normi sees, ilmselt pole raatsitud õlivahetusega õli väga normi kallata
Valan siis õli varsti normi tagasi ja vaatan, mis juhtuma hakkab........
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.05 11:14
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri756
ja ongi nii, et õli on umbes pool normi sees, ilmselt pole raatsitud õlivahetusega õli väga normi kallata
Valan siis õli varsti normi tagasi ja vaatan, mis juhtuma hakkab........ |
Normi ala on ikka see ala kus kõik on korras... kui õli selles vahemikus, kas siis max või min, on kõik OK, kuid kui juba alla normi on asi jama.
|
|
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
postitati 31.03.05 11:35
|
|
|
minu ess tiksus ka kui öli tiba üle minimumi oli. nüüd max sees ja vaikus majas.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.05 12:27
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
minu ess tiksus ka kui öli tiba üle minimumi oli. nüüd max sees ja vaikus majas. |
Võinii... siis vast oleks mõtekam max sees hoida jah.
|
|
|
|
|
|
maxs30
huviline
Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 TDI
|
|
postitati 31.03.05 15:43
|
|
|
Ma kasutasin autol lyqui molly õli ja tõukurid hakkasid sooja mootoriga rämedalt tiksuma (külmalt vaikne) Siis panin valvoline turbo v sisse.Natsa
aega tiksusid aga kui olin 3000 km ära sõitnud on vaikus. Võib vabalt olla õlis probleem.
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.04.05 13:50
|
|
|
Siin paari teadja tuttava käest uurisin, et Teboil poolsünt ei pidavat eriti hea õli olema. Kui saast õli sees, siis hüdrokad on esimesed, mis märku
hakkavad andma sellest.
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.6
|
|
postitati 03.04.05 16:25
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, sest mure sama. Tiksumine on pidev (sooja ja külma mootoriga). Õli sai just vahetatud (2000 km tagasi), õli ka max sees.
Äkki keegi on kunagi neid tõukureid ka piilunud. Asi selles, et kuskilt kuulsin, et peale tõukurite puhastamist pidi ka tiks ära kaduma. Selline loll
küsimus ka veel, et kuskohas need tõukurid täpselt asuvad? Kas kohe esimese kaane all või peabmootorit natuke rohkem lammutama.
Terv.
|
Audi - Oma ja Hää
|
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.04.05 18:08
|
|
|
Tere, ma olen nagu niimodi aru saanud et 2,0- il: klapikambrikaan maha, selle all järgmine õlitõkkekaan maha, nukvõllikinnitused maha, rihmaratas
maha, nukkvõll maha ja siis peaksidki hüdrokad tulema kätte. Ma enda A6-te veel lammutama ei hakka, saab ehk muud moodi asja.... võibolla....
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.04.05 08:46
|
|
|
Sai siis nyyd proovitud mitmeid variante. Panin õlilisandeid, kuid need ei andnud kahjuks oodatud tulemusi. Mee taoline lisand võttis kyll kohati
klõbinat vaiksemaks (tundub nii), kuid päris ära ei võtnud tiksu. Sai ka hüdrotõukurid kõik ära puhastatud, kuid ka see ei andnud tulemust. Selline
loll kysimus, siis et kas tõukurid lihtsalt ongi omadega täiesti läbi või võib ka midagi muud tiksuda? Kuulmise järgi ütleks kyll et see tiks on
ikkagi hüdrode juures, kuid see võib ju olla ka petlik?!
Terv. J
|
Audi - Oma ja Hää
|
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.04.05 05:19
|
|
|
Kas keegi oskab midagi soovitada?
|
Audi - Oma ja Hää
|
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
|
postitati 06.04.05 06:06
|
|
|
Ma arvan et tuleb hüdrod uute vastu vahetada.
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.04.05 06:28
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jyrgen61
Sai siis nyyd proovitud mitmeid variante. Panin õlilisandeid, kuid need ei andnud kahjuks oodatud tulemusi. Mee taoline lisand võttis kyll kohati
klõbinat vaiksemaks (tundub nii), kuid päris ära ei võtnud tiksu. Sai ka hüdrotõukurid kõik ära puhastatud, kuid ka see ei andnud tulemust. Selline
loll kysimus, siis et kas tõukurid lihtsalt ongi omadega täiesti läbi või võib ka midagi muud tiksuda? Kuulmise järgi ütleks kyll et see tiks on
ikkagi hüdrode juures, kuid see võib ju olla ka petlik?!
Terv. J |
Mis marki õli kasutad (täpsed andmed).
|
|
|
|
Hanz
huviline
Registreerunud 23.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant Quattro
|
|
postitati 06.04.05 06:47
|
|
|
soovitan hüdrotõukurid ära vahetada, maksavad tsiba üle 1K
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.04.05 08:28
|
|
|
Õli margiks oli minu mäletamist mööda Futura poolsünt (nr. ei mäleta). Üks tõukur pidavat maksma 119.- ja neid 8 tükki vaja. Soovitatakse ikka vist
kõik korraga vahetada?
Terv
|
|
|
|
tafkinmeez
huviline
Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39
|
|
postitati 07.04.05 07:15
|
|
|
mul sama asi aga külma mootoriga vahel tiksub uhkelt, soojaga nagu pole tähele pand. Agipi poolsünt sees , 1500 seljataga ja õli veel nagu mesi. Küll
aga on mul õlitase kuskil min-maxi vahel. Kas tõesti proovida seda mingir rx lisandit? Kust seda saab ja palju u maksab?Samas ega see tiksumine ju
peale kõrva midagi kriibi?!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.04.05 12:01
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jyrgen61
Õli margiks oli minu mäletamist mööda Futura poolsünt (nr. ei mäleta). Üks tõukur pidavat maksma 119.- ja neid 8 tükki vaja. Soovitatakse ikka vist
kõik korraga vahetada?
Terv |
Sa võid ju tõukurid ära vahetada aga lihtsam oleks õli vahetada ja proovi panna mõne tuntud firma mineraalõli (10W-40 SJ, SL kvaliteediga) sisse ja
olen kindel, et see jama on kadunud. Need igasugused kahtlaste firmade poolsündid ja sündid on täielik pask, mis sittab mootori seest ära ja siis need
jamad hakkavad.
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
postitati 07.04.05 17:43
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: tafkinmeez
mul sama asi aga külma mootoriga vahel tiksub uhkelt, soojaga nagu pole tähele pand. Agipi poolsünt sees , 1500 seljataga ja õli veel nagu mesi. Küll
aga on mul õlitase kuskil min-maxi vahel. Kas tõesti proovida seda mingir rx lisandit? Kust seda saab ja palju u maksab?Samas ega see tiksumine ju
peale kõrva midagi kriibi?! |
Vabandan, et küsimus teemast välja läheb, aga tafkinmeez, kust kohast sa Agipi õli said? Mul kunagi oli Agip Sint 2000 sees. Väga heade omadustega
poolsünt oli. Näitajad paremad, kui Mobilil või muul Eestis laialt tuntud kvaliteetõlil. Ka praktikas tundub praegu sees olev Mobil viletsam olevat.
Mujal maailmas on Agip päris tuntud, aga Eestis pole ma seda kuskil müügil näinud.
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.04.05 05:19
|
|
|
Õli sai just vahetatud (jaanuaris). Siis oli juba see jama, et tiksub. Seepärast vahetasingi kohe õli lootes, et asi paraneb. Samas leian, et vist
targem ja ka kindlam on uued tõukurid panna. Olen lisanditega proovinud aga ei aita. Ja ega see õli vahetuski neid tõukureid ju terveks ei tee vaid
lihtsalt leevendab seda tiksu natuke. Mulle on räägitud ka, et ega ta ei tohiks midagi lõhkuda ega kulutada (see tiksumine), kuid parem karta kui
kahetseda 
Terv
|
|
|
|
tafkinmeez
huviline
Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39
|
|
postitati 08.04.05 11:04
|
|
|
| Tsitaat: | | Vabandan, et küsimus teemast välja läheb, aga tafkinmeez, kust kohast sa Agipi õli said? Mul kunagi oli Agip Sint 2000 sees.
Väga heade omadustega poolsünt oli. Näitajad paremad, kui Mobilil või muul Eestis laialt tuntud kvaliteetõlil. Ka praktikas tundub praegu sees olev
Mobil viletsam olevat. Mujal maailmas on Agip päris tuntud, aga Eestis pole ma seda kuskil müügil näinud. |
tuttaval remondimehel väike autotarvetepood ka ja seal ta neid müübki. Kahjuks ei oska öelda kust ta neid tellib.
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.04.05 20:36
|
|
|
Ma arvan, et kui lisandid ja puhastamine asja ei muuda, siis on ikka tõukurid niipalju juba kulunud, ei pea õli sees, et vajavad väljavahetamist
jah.....
Kuigi viskoossem õli peaks asja parandama.... Aga jumal teab, kuidas see jälle ülejäänud mootoriosadele mõjub... või mis?
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |