Lehekülgi: 1 2 3 |
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Flameko AutoGaas
Teeme siis siia teema kus jutt ei oleks vaid teoreetiline vaid põhineks reaalsusele, ehk reaalsetele kogemustele.
Ja jätame kindlasti välja ka jutu, et mul kunagi oli või lugesin kuskilt.
Las antud teema jääb vaid meie poolt reaalselt paigaldatud autode jaoks.
Et antud teema areneks oleks meil vaja ka ju reaalseid näiteid ning kuna neid foorumis hetkel ei ole siis otsikski siis reaalseid soovijaid kes
tahavad gaasiseadet ning on valmis oma kogemustest siin pajatama.
Me paigaldaks siis erinevaid seadmeid erinevatele autodele ja vaatame mis saab.
Loomulikult tuleb testijatele testijate hind, ehk näiteks 25% soodsamalt.
Kellel huvi siis paluks antud teemas endast märku anda postitades siia oma auto andmed nagu aasta, kw'd ning kas on turbo ja hea oleks ka vin kood.
Paluks siia postitada vaid nendel kellel on reaalne huvi antud eksperimendis osaleda.
Pea täpsed hinnad saab esialgselt kodulehelt www.autohooldus.ee/autogaas
Kõik ülejäänud võivad lähtuda eelneval lingil kirjutatust!
|
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
|
Puhtast huvist. Kas su oma autol on ka gaasiseade?
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raineys
Puhtast huvist. Kas su oma autol on ka gaasiseade? |
Jah, kõikidel minuga seotud bensiinimootoritega autodel on gaasiseade, sama lugu on ka meie töötajatega.
Igapäevaselt kasutan diiselmootorit kuna auto sai enne gaasiseadmetega tegelemist ostetud ning täna ei ole veel mõtet paigaldada gaasiseadet
ökonoomsele diisel sõiduautole, küll aga paigaldame gaasiseadmeid diisel veoautodele ja suure läbisõiduga kaubikutele.
Kindlasti ostan järgmisena bensiinimootoriga auto ja paigaldan sellele gaasiseadme!
Miks!? Just seepärast, et bensiinimootoriga auto on ostes odavam, gaasiseadmega sõites rahaliselt tunduvalt odavam kuna gaas on 45% odavam ning jääb
ära igasugune kallis remont kuna pole kalleid osasid nagu pihustid, pump, kübemefilter, igasugu andurid ja kolled ning paljudel juhtudel ka turbo.
Ehk V8 bensiinimootori pidamine tuleb gaasiseadmega oluliselt odavam kui diisliga sõites.
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
Kui teemast väga mööda ei lähe, siis mis tootja gaasiseadmeid paigaldate?
Mis võiks orienteeruvalt maksta 4.2 AEC-le IV põlvkonna seade koos paigaldusega (koos toroidse paagiga)
Lihtsalt huvi pärast... Ehk aitab edasi mõelda...
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
|
Tunnen ka suurt huvi teema vastu.
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
"Just seepärast, et bensiinimootoriga auto on ostes odavam" see vist ainult VAG autode puhul, endale bemmi otsisin siis bensukad on kuni 5K euri
kallimad kui diislid
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
|
Ma ei saa aru miks neid summasid ja hindasid nii meeletult varjatakse ja salatsetakse, kuule juks ole hea mees ja kirjuta siia kõigile nähtavale
mingid hinnad nt mind huvitaks siis juba 2.8 V6 142 kw gaasiseade palju see maksaks? Pole vaja siin hakata mingite privadega jamama see tekitab
ebausku nii minus kui ka teistes kindlasti. Muidu lahatakse siin selliseid teemasid et jube aga nii kui läheb asi summadeks siis kohe mingid
privaatsõnumid ja asjad, saan aru ,et osadele teed odavamalt kui mulle ega ma sellepärast võtmata jäta või viha pea. Olen pannud mitmes teemas tähele,
et kui teemas küsitakse mingi teenuse või asja hinda siis seda ei avaldata. Kui ma pean hinna teada saamiseks sinuga isiklikult ühendust võtma siis
ei, mul on lihtsam otsida mõni muu koht kus on ilusalt kirjas kui palju üks või teine asi maksab ja saan kohe otsustada kas tahan või ei.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Ma ei saa aru miks neid summasid ja hindasid nii meeletult varjatakse ja salatsetakse, kuule juks ole hea mees ja kirjuta siia kõigile nähtavale
mingid hinnad nt mind huvitaks siis juba 2.8 V6 142 kw gaasiseade palju see maksaks? Pole vaja siin hakata mingite privadega jamama see tekitab
ebausku nii minus kui ka teistes kindlasti. Muidu lahatakse siin selliseid teemasid et jube aga nii kui läheb asi summadeks siis kohe mingid
privaatsõnumid ja asjad, saan aru ,et osadele teed odavamalt kui mulle ega ma sellepärast võtmata jäta või viha pea. Olen pannud mitmes teemas tähele,
et kui teemas küsitakse mingi teenuse või asja hinda siis seda ei avaldata. Kui ma pean hinna teada saamiseks sinuga isiklikult ühendust võtma siis
ei, mul on lihtsam otsida mõni muu koht kus on ilusalt kirjas kui palju üks või teine asi maksab ja saan kohe otsustada kas tahan või ei.
|
Ma jällegi ei saa aru miks inimesed ei loe või ei saa aru kirjutatud tekstist.
Selgelt kirjas ju kus on hinnad. Ning kuskil pole mainitud priva teemat, vastupidi palusin just siia teemasse postitada, et kõik oleks avalik - see ka
ju antud teema eesmärk!!!
Seega paluks enne ikka lugeda korralikult, enne kui ennast lolliks teha.
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
|
Ok, minu tähelepanematus tõesti. Kui aus olla siis sinu hind on muidugi krõbe aga ok. Hetkel olen kõige parema pakkumise saanud 900 euri kogu kompott.
Vabandan siis üleliigse mõla eest.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ok, minu tähelepanematus tõesti. Kui aus olla siis sinu hind on muidugi krõbe aga ok. Hetkel olen kõige parema pakkumise saanud 900 euri kogu kompott.
Vabandan siis üleliigse mõla eest. |
Tore kui 900 eest saad, ma saaks pakkuda ka komplekte koos paigaldusega mis maksavad 50% vähem kui momendil hinnakirjas, ehk Sinu autole u 700 aga ma
ei hakka sellega knagi tegelema. Soovitan aga need odavad asjad ära proovida siis on mul pärast tööd rohkem.
Ega Dacia ja Audi omavad hinnavahet põhjusega nagu ka gaasiseadmed.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Vabandan siis üleliigse mõla eest. |
Ja sõna "parem" all mõeldaksegi automaatselt odavam? Või on mingid kriteeriumid veel, mille järgi hindad?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
Sorry, aga ei lugenud kusagilt välja palju LPG-gaasi kasutamine mootori võimsust vähendab? Sain aru, et "Mul kunagi oli " juttu ei tohtinud ajada,
aga ühel riisiraketil oli see peal ja võrreldes bensiini ja gaasi, siis vahe oli tuntav ja lausa hästi. Nii umbe 30% võimsuse vahe vb isegi suurem
tuli? Küsimus ongi, et palju tänepäevastel see vahe on?
PS- Tegu bensiini mootoriga.
Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 888
Sorry, aga ei lugenud kusagilt välja palju LPG-gaasi kasutamine mootori võimsust vähendab? Sain aru, et "Mul kunagi oli " juttu ei tohtinud ajada,
aga ühel riisiraketil oli see peal ja võrreldes bensiini ja gaasi, siis vahe oli tuntav ja lausa hästi. Nii umbe 30% võimsuse vahe vb isegi suurem
PS- Tegu bensiini mootoriga. |
Eile teises teemas kirjutati, et võimsus ei vähene. Võimsuse vähenemine tuleb halvast paigaldusest, või seadistamisest.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 888
PS- Tegu bensiini mootoriga. |
Tänapäeva kvaliteetse seade ja kvaliteetse paigalduse ning seadistuse korral võimsus ei vähene, seda nii bensiini- kui diiselmootori puhul.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Sellel on üks konks - kui mootoriajus mappe ei oska ringi muuta, siis ikkagi väheneb.
Teatavasti teil sellist võimekust pole. Küll aga annab mõningal määral võimsuse vähenemise viia võimalikult väikseks, kui gaasiseadme ajus segu õige
on.
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
|
Täitsa kindlasti huvitab selline asi, kas V10 mootorile ka on võimalik paigaldada gaasiseadet. C6 S6, D3 S8. RS6- te ei pea silmas.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Sellel on üks konks - kui mootoriajus mappe ei oska ringi muuta, siis ikkagi väheneb.
Teatavasti teil sellist võimekust pole. Küll aga annab mõningal määral võimsuse vähenemise viia võimalikult väikseks, kui gaasiseadme ajus segu õige
on. |
Ma räägin seda mida olen reaalselt näinud, ehk dünos seda kuidas jõud jääb samaks.
Aga nagu ütlesin siis selle teema eesmärk on reaalne tulemus, mitte teoreetiline jutt.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: püstolett
Täitsa kindlasti huvitab selline asi, kas V10 mootorile ka on võimalik paigaldada gaasiseadet. C6 S6, D3 S8. RS6- te ei pea silmas.
|
Kõikidel otsesissepritse mootoritel on mootori põhine kitt, ehk kõik käib mootori tähtede järgi.
V10FSI S8'at olen ise näinud, mis mootori tähed olid, seda ei mäleta.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Hinnad
Panen siis ka hinnad ning nendele kes soovivad testis osaleda on allahindluseks -25%
Hinnad on siis momendil esialgsed aga kattuvad 99% juhtudest.
FSI puhul need hinnad ei kehti ning momendil FSI'le soodukat ei paku.
4 silindrit mini – 900.-EUR Sobib vanematele autodele kus ei ole vaja OBD juhtimist
4 silindrit OBD – 1000.-EUR Sobib uuematele autodele OBD juhtimisega
6 silindrit 1350.-EUR
8 silindrit 1580.-EUR
Prins (maailma parim gaasiseade) eripakkumine 3 kuni 4 silindrilistele autodele, võimsusega kuni 135kw 1265.-EUR – SOOVITAME!!!
Ja paagi paneme tagavara ratta asemele, seega ei jää paak nähtavale.
Kellel reaalne huvi see jätab oma soovi siia teemasse, et kõik oleks avalik.
See pakkumine laieneb vaid teatud arv autodele, seega kes ees see mees.
|
|
|
|
jaanus.lepik
huviline
Registreerunud 31.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8.5 '12
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus.lepik
Mis testis osaleda? | Ei taha või ei suuda esimesest postist aru saada?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
jaanus.lepik
huviline
Registreerunud 31.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8.5 '12
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus.lepik
Mis testis osaleda? | Ei taha või ei suuda esimesest postist aru saada? |
Lipsasid silmade vahelt läbi
|
|
|
ahtos
huviline
Registreerunud 18.09.07
Kasutaja on eemal
|
|
Olen sellest asjast reaalselt huvitatud.Audi 100 2,8q 128 kw 1992a.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Ma räägin seda mida olen reaalselt näinud, ehk dünos seda kuidas jõud jääb samaks. |
Aga mina olen dünos näinud, kui palju asi väheneb. Samuti olen enda näppudega asja dünos häälestanud, mitte ainult vaadanud.
Ning on loogiline ka, kuna gaas põleb aeglasemalt, kui bensiin ning sama süütenurgaga jõud väheneb, sest kütus ei jõua sama ajaga ära põleda ning PCP
saavutatakse silindris siis, kui kolb juba allapoole liikunud on.
Olen ka päris mitu LPG-ga turbokat häälestanud kiiremini sõitma, kui bensiiniga (gaasil on kõrgem oktaanarv), aga fakt on, et ilma mootoriaju kallale
minemata seda ei tee, sest sama võimsuse saavutamiseks on süüdet juba täiskoormusel vaja 5-7 kraadi varasemaks keerata.
Ükski mootoriaju *ise* süüdet varasemaks ei keera, kui tehasest seadistatud. Ainult hilisemaks. Rääkimata juba sellest, et ajule peab tekitama
duaalre˛iimi, et ta aru saaks kas hetkel on gaas või bensiin, sest bensiini peal 7 kraadi süüdet võib tähendada katkist mootorit.
Mõni graafik võiks ka tõestuseks olla - sina üritad siin teenust pakkuda ning puhtalt "ma kuskil olen näinud" temaatikaga see mõtlevale inimesele
peale ei lähe, kui sinu poolt kirjeldatav elementaarse füüsikaga vastuolus on.
Kuna teemaks testimine, siis pange peale, minge dünosse ja tehke tõmme bensiini peal ning seejärel gaasi peal. Ei tohiks ju väga keeruline olla.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |