Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Võimendi RED light PROTECT MODE (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 3942)
pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.4 121 kW 1999

postitati 07.05.08 10:11 Tsiteeri
Võimendi RED light PROTECT MODE

Eile vedasime koos vennaga Audisse juhtmed. Ühendasime kõik juhtmed ära ilusti võimu ja makiga. Kuid ma usun et ma pole ainuke kellel juhtus sama asi mis mul: Võim nagu on Protected Mode peal..punane tuli põleb võimul..tegelt peaks ju roheline põlema (Power) Et subwoofer käib väga õrnalt ja hommikul täna tulin ülesse ja pidin võtmega uksed lahti tegema, sest akul oli jumala 0. MA ei tea mis värk juhtus et nii kuivaks tõmbas et isegi süütetulesi ei näidanud :D
Lugesin välismaasaitide foorumites ka, et nu viga võib paljudes asjades olla aga oskate te mind aidata, milles vigavõib olla :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 07.05.08 10:24 Tsiteeri

esiteks käi kõik juhtmed uuesti üle...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 07.05.08 10:26 Tsiteeri

Otsad valesti ühendatud või lühises. Aku läks tühjaks, kuna võim jäi tööle või jällegi lühis on kuskil. Võimule juhtmed peab vedama otse akult, massi võib kerelt ka võtta aga parem on otse akult. Võimul on rmt(remote) klemm, sinna tuleb ühendada maki taga asuv sinine ots, kuhu tuleb pinge siis kui makile paneeli ette lükkad ja sellega ta lülitab võimu sisse ja kui paneeli eest ära võtad siis lülitab välja. Vaata kõik ühendused üle, tegite nkii midagi valesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Otsad valesti ühendatud või lühises. Aku läks tühjaks, kuna võim jäi tööle või jällegi lühis on kuskil. Võimule juhtmed peab vedama otse akult, massi võib kerelt ka võtta aga parem on otse akult. Võimul on rmt(remote) klemm, sinna tuleb ühendada maki taga asuv sinine ots, kuhu tuleb pinge siis kui makile paneeli ette lükkad ja sellega ta lülitab võimu sisse ja kui paneeli eest ära võtad siis lülitab välja. Vaata kõik ühendused üle, tegite nkii midagi valesti.

OO aitäh päris asjalik info, proovin täna kindlasti! Täna liitusin alles selle foorumiga, poleks oodanud asjalikke vastuseid :) Tänud mees :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 10:40 Tsiteeri

loodan, et ostsid ikka õiged juhtmed võimu jaoks, mitte ei hakkanud vana triikraua või lambijuhtmetega ühendama ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 10:53 Tsiteeri

Loomulikult õiged..Ega ma nii algaja ka pole! Ostsin ikka juhtmete kompleti 650 kr..et noh eelmisel autol oli see akujuhe 35 mm2 kuid nüüd on 20mm2. Kõik kaitsmed ja makijuhtmed on olemas..Rem juhe ei saa olla sest lülitab võimu välja kui paneeli välja võtan..ma ei kujuta ette mida teha :S

pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.08 12:24 Tsiteeri

viisin aku ühe spetsi juurde..ta ei hakanud kaua uurima kuna ütles et aku on omadega õhtul et isegi sädet ei anna..krt ma olen elav näide sellest et ei tasu kiirustada juhtmete vedamisega ..enivei uus aku nüüd ja 1500 kr läks nagu niuhti :(

uunp
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.08 06:01 Tsiteeri

kui nüüd ka tööle ei hakka, siis pead uue võimu muretsema...:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.08 06:47 Tsiteeri

nu täitsa müstika..vist ongi võimu viga kaldun arvama..kuna ma kontrollisin kõik juhtmed ilusti üle..kindel värk nagu! kui maki kinni panen siis kaob võimul punane tuli ka ära! ma ei tea peab võimu parandusse viima siis :mad:

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 08.05.08 07:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pulse219
nu täitsa müstika..vist ongi võimu viga kaldun arvama..kuna ma kontrollisin kõik juhtmed ilusti üle..kindel värk nagu! kui maki kinni panen siis kaob võimul punane tuli ka ära! ma ei tea peab võimu parandusse viima siis :mad:

Kui ma nüüd hästi aru sain siis lülitub sul võimendi välja, kui makil paneeli eemaldad?
Kui sul remote ühendatud siis võim peabki välja lülituma. Minu võim läks kah protect mode ja viga oli selles, et võimendi oli liiga peale keeratud. Proovi keerata nii makk kui võim nulli ja vaata kas siis läheb protect mode'i ning siis tasapisi peale tagasi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.08 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Tsitaat:
Algselt postitas: pulse219

Kui ma nüüd hästi aru sain siis lülitub sul võimendi välja, kui makil paneeli eemaldad?
Kui sul remote ühendatud siis võim peabki välja lülituma. Minu võim läks kah protect mode ja viga oli selles, et võimendi oli liiga peale keeratud. Proovi keerata nii makk kui võim nulli ja vaata kas siis läheb protect mode'i ning siis tasapisi peale tagasi.

Ei noh see REM juhe töötab nagu jah et juhtmete viga ei saa olla kindlasti..ma proovin siis sinu varianti ..tänx :)

pulse219
huviline

Registreerunud 07.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.08 21:43 Tsiteeri

Okei poisid teema lukku :P
Leidsin vea ülesse..suhtlihtne viga oli..võtsin valesti maandust..küll kere küljest aga seal oli vähe miinust (tagatulede metallkate pole täitsa kerega üheduses ..plastik on ka vahepeal seal) leidsime õige korraliku koha ja võim läks kohe tööle :cool:

Audi on valgele inimesele!
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.08 21:58 Tsiteeri

Nagu oli ennem öeldud:

Tsitaat:
Võimule juhtmed peab vedama otse akult, massi võib kerelt ka võtta aga parem on otse akult.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.08 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Nagu oli ennem öeldud:

Tsitaat:
Võimule juhtmed peab vedama otse akult, massi võib kerelt ka võtta aga parem on otse akult.

Sellega on nii ja naa, suht mõttetu on tavapärasesse süsteemi vedada 5m maanduskaablit siiski. Kõige mõtekam on võtta maandus võimule kõige lähim koht kerest ning mitte ühegi tehasepoolse poldi alt vaid panna üksi omaette poldi alla. Puurid siis augu, kasutad mõnd olemasolevat või miski muu, kuid värv tuleb sealt maha kraapida, et klemm puutuks otse vastu plekki ning sellest täiesti piisab. Enda masinal kui mässasin heliprotsessori ning erinevate häiretega siis sai veetud maandus akule kuna aku oli tagaistme all... aga vahet sellest ei olnud mitte kui miskit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.08 07:08 Tsiteeri

Mul vahe seisnes selles, et kui kere pealt võtsin(omaette august) siis võim vaikselt undas(undamine sõltus mootoripööretest ka) ja kui võtsin otse aku pealt siis undamine kadus ära.

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Nagu oli ennem öeldud:

Tsitaat:

Sellega on nii ja naa, suht mõttetu on tavapärasesse süsteemi vedada 5m maanduskaablit siiski. Kõige mõtekam on võtta maandus võimule kõige lähim koht kerest ning mitte ühegi tehasepoolse poldi alt vaid panna üksi omaette poldi alla. Puurid siis augu, kasutad mõnd olemasolevat või miski muu, kuid värv tuleb sealt maha kraapida, et klemm puutuks otse vastu plekki ning sellest täiesti piisab. Enda masinal kui mässasin heliprotsessori ning erinevate häiretega siis sai veetud maandus akule kuna aku oli tagaistme all... aga vahet sellest ei olnud mitte kui miskit.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]