Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi Telematic (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 2551)
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: q7

postitati 23.03.06 20:03 Tsiteeri
Audi Telematic

Ongi siihuke asi autol peal, meil ta otseloomulikult ei toimi puuduva vajaliku võrgu tõttu.
Siit ka küsimus, et kas on võimalik miskit moodi välja lülitada seda Telematic funktsiooni. Ajudele käib see, et iga kord kui ma süüte sisse keeran ja samas sellega autotelefoni tööle lülitan, siis pean ma telefonile selgeks tegema, et ma ei soovi Telematic-u poolt pakutavaid mugavusfunktsioone.
Kas on kuidagi võimalik nii teha, et telefon ennast aktiveerides kohe lülitaks sim kaardi nö primaarseks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 09.03.07 10:02 Tsiteeri

Võtaks selle teema uuesti ülesse ehk on keegi vahepeal targemaks saanud ja oskab aidata.Krt mul ka teeb see tsirkus selle telematicu ümber juba harja punaseks.
Kas keegi oskab üldsegi lahti seletada mis asi see telematic üldse endast kujutab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
R@ints
huviline

Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 - MB W210

postitati 15.03.07 20:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reimo
Võtaks selle teema uuesti ülesse ehk on keegi vahepeal targemaks saanud ja oskab aidata.Krt mul ka teeb see tsirkus selle telematicu ümber juba harja punaseks.
Kas keegi oskab üldsegi lahti seletada mis asi see telematic üldse endast kujutab?

Siin on inglise keelne seletus,mis asi see Telematic on.

The telematics system provides a connection between the navigation system and the mobile telephone.

By pressing an emergency call button, and/or when the airbag is ignited, the telematics system transmits an emergency call which is forwarded by the network provider to the emergency services. The navigation system identifies the precise location of the vehicle.

Pressing a breakdown help button in the event of a breakdown enables assistance to be called quickly without the driver having to take any other action. A range of other services, such as up-to-the-minute traffic reports, can also be accessed.

The new telematics system has extensive self-diagnosis capability.

The telematics system has a fault memory. Faults occurring in monitored components/wiring are stored in the fault memory together with an indication of the type of fault.

Võid proovida seda:

Service mode can also be activated and deactivated by entering *#4610# on the handset.

Ehk saab kuidagi ära keelata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]