Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi a6 c6, päevasõidutuled, tagumised tuled (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 5021)
dislapartei
huviline

Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.14 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tsitaat:
Algselt postitas: dislapartei
... ja tuleb siis poe sisse minna ja uus tuli osta;)

Milline või millised Sul täpsemalt läbi on või ei tööta - saaks uurida, kust oleks saada ja palju maksab.

Kui nüüd tagant poolt autot vaadata, siis parempoolne tuli(mitte luugi küljes) ja kõige vasakpoolsemad 2 ülemist ledi kutud, tuli on valeo toode, arvan ka et targem on uus osta kui selle vanaga mässata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
dislapartei
huviline

Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.14 12:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tsitaat:
Algselt postitas: dislapartei
Ma olen enda omal proovinud muuta küll, aga seal laseb muuta ainult hämara anduri protsente, regiooni valikut ei kuskil.

Grupp 17 [Instrument Cluster] -> Adaption -> xxxx1xx

Mina oma autol ei saa mitte kusagilt seda regiooni, sama kaabliga sõbra passatil oli igavesti suur valik, enda omal ei oska seda kuskilt muuta.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 03.05.14 09:01 Tsiteeri

See ei käi instrum. alt vaid cent. electr. 09 alt. Eelpool olev info ei vasta tõele.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kromwell
huviline

Registreerunud 21.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.14 15:30 Tsiteeri

Mul on paar parandatud välimisi FL Avandi tagatulesid pakkuda, kui kellelgi huvi on. Üldjuhul on remont tõesti suht mõttetu ettevõtmine, kuigi ei midagi ülikeerulist ja autospetsialistist saab uue tule mõistliku hinnaga.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.3% - SQL: 85.7%]