olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 10:18
|
|
|
A4 Siibrid kinni vms.
Auto seisis 3 päeva ja nüüd ei taha enam õhku liigutada klaasile ja jalgadele. puhub ainult nö. keskmistest avadest koguaeg, sulgeda ka ei lase. sooja
tuleb küll. varem ikka auto käima panin siis käis kohe kerge urin ja sätiti avad paika, nüüd vaikus. mingid elektriajamid liigutavad neid asju ja kus
need asuvad? lõhnab hirmsa lammutamise järele
edit: mnjah, mängisin nende juhtklahvidega pisut ja vahepeal ja nüüd saab õhku klaasile ja jalgadele aga keskele ei saa. keskmist nupukest vajutada
siis ajam teeb häält vaid korraks. võib oletada et see kalabki?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 27.08.07 11:35
|
|
|
No võta kliimaplokk ära ja sealt tagant see pistik, ning lase klappide mootoritele 12V edasi-tgasi (polaarsust vahetades).
Kui klapid liiguvad, siis proovi plokk tagasi panna ja vaata kas puhub igale poole.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
No võta kliimaplokk ära ja sealt tagant see pistik, ning lase klappide mootoritele 12V edasi-tgasi (polaarsust vahetades).
Kui klapid liiguvad, siis proovi plokk tagasi panna ja vaata kas puhub igale poole. |
kliimaplokki läheb 4 pistikut, igas mingi n juhet, oeh, ex peab siis pisut lõhkuma jälle, masendus tuleb peale igatahes
A4 B5 ja C4 samasugused?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 12:11
|
|
|
Seal pole ju mingit keemiat.
Stereo välja, siis maki kõrvalt need plastikjupid ära, seal taga 2 kruvi (torx), siis saad paneeli kätte.
Siis 2 kruvi kliimaploki juures, need ära, siis pistikud tagant ära ja ongi kliimaplokk käes.
Siis makipistikust võtad +12V ja antennimaandusest - pooluse.
Ja siis vaatad seda kliimapistikut kus on need antud värvidega paarid (3 paari) ja lased siis 12V peale las klapp lahti või kinni (oleneb polaarsusest
kuidas peale lased).
Kõik 3 klappi läbi niimoodi paar korda ja peaks funkama.
Kui klapp üldse ei liigu siis IMO on mõitlik uus hankida (räägitakse mingist puhastusest-määrimisest ka).
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 13:08
|
|
|
Seal pole ju mingit keemiat.
Stereo välja, siis maki kõrvalt need plastikjupid ära, seal taga 2 kruvi (torx), siis saad paneeli kätte.
Siis 2 kruvi kliimaploki juures, need ära, siis pistikud tagant ära ja ongi kliimaplokk käes.
Siis makipistikust võtad +12V ja antennimaandusest - pooluse.
Ja siis vaatad seda kliimapistikut kus on need antud värvidega paarid (3 paari) ja lased siis 12V peale las klapp lahti või kinni (oleneb polaarsusest
kuidas peale lased).
Kõik 3 klappi läbi niimoodi paar korda ja peaks funkama.
Kui klapp üldse ei liigu siis IMO on mõitlik uus hankida (räägitakse mingist puhastusest-määrimisest ka). |
tore kui näex millise klemmi alla need pruun ja valge lähevad üldse
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 13:17
|
|
|
pistikul on taha see plastikkate peal, mis on seotud kaablisidemega kinni.
See kaabliside hammusta lõikurite katki ja saad selle plastikkaitse pealt ära ja siis saadki juba elektriga suskima hakata.
Pärast pane ikka plastikkate peale tagasi ja kaablisidemega kinni ka.
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 07:49
|
|
|
Sain selle jama kätte sealt. võtsin mootori välja, suht kakine oli küll, metallipuru ja väga peenikest sodi täis. kas see võiski põhjustada selle
mittetöötamise? harju paistab veel jätkuma, aga võllist ma ei saa küll aru kas on kulunud või mitte.
millega seda seletada et otsevooluga töötab aga läbi kliima mitte. kui otsevooluga natuke käiata siis toimib ka läbi kliimaploki mõndaaega. otse
andsin 7,5V, mootor ise 7V'ne
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:06
|
|
|
Oled uurinud palju forssis uus klapp maksab?
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:17
|
|
|
Oled uurinud palju forssis uus klapp maksab? |
ma ei taha teadagi, 1.5k ikka maxab
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:28
|
|
|
Oled sa uurinud?
Helista Forssi ja uuri, ennastki huvitaks. (mõned kodanikud[firmad] saavad head soodukat ka), niiet ehk ei hammusta see uue asja hind nii julmalt.
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:41
|
|
|
Oled sa uurinud?
Helista Forssi ja uuri, ennastki huvitaks. (mõned kodanikud[firmad] saavad head soodukat ka), niiet ehk ei hammusta see uue asja hind nii julmalt.
|
1583.-
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:46
|
|
|
njahh 1500 kr on nõksa palju tõesti mingi klapi eest.
Tiigi tn lammerist oled küsinud? Ma sain kusjuures hooratta Gefist hoopis soodsamalt, kui Tiigi tn oma pakkus.
Niiet võid Gefist ka küsida (ei garanteeri, et korraliku asja saad).
|
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 08:47
|
|
|
Tiigi tn lammerist oled küsinud? Ma sain kusjuures hooratta Gefist hoopis soodsamalt, kui Tiigi tn oma pakkus.
Niiet võid Gefist ka küsida (ei garanteeri, et korraliku asja saad). |
lammutan ja puhastan praegu käesolevat. ehk ärkab ellu. igast puru tekib selle pöörlemisega ja see jääb kõik sisse kinni.
edit: no nüüd töötab lausa 6V peal ka, näis kas autopeal ka töötab.
edit2: esialgu töötab, ptyi ptyi ptyi
A4'l saaks asja küljepealt ka kätte kui ajami korpus oleks kinnitatud kahe kruviga mitte kolmega. ilmselt jätangi ta sinna kahe kruviga. kui
lõplikult ära nõrkeb siis ei pea enam keskkonsooli lahti kiskuma. piirduks vaid kindalaeka eemaldusega
|
|
|
110kilo
huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.08 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olc
Niiet võid Gefist ka küsida (ei garanteeri, et korraliku asja saad). |
lammutan ja puhastan praegu käesolevat. ehk ärkab ellu. igast puru tekib selle pöörlemisega ja see jääb kõik sisse kinni.
edit: no nüüd töötab lausa 6V peal ka, näis kas autopeal ka töötab.
edit2: esialgu töötab, ptyi ptyi ptyi
A4'l saaks asja küljepealt ka kätte kui ajami korpus oleks kinnitatud kahe kruviga mitte kolmega. ilmselt jätangi ta sinna kahe kruviga. kui
lõplikult ära nõrkeb siis ei pea enam keskkonsooli lahti kiskuma. piirduks vaid kindalaeka eemaldusega |
kustkohast neile klappidele ligi pääseb?
|
|
|