Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A4 siduri ja hooratta kohta küsimus (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 10079)
quz123
huviline

Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.08 18:53 Tsiteeri
Audi A4 siduri ja hooratta kohta küsimus

Küsimus, siis 1998-2001 a (vana kerega mudel) A4 1.9 TDI, 81kw kohta. Kas sellisel mudelil on sidur ja hooratas leevendus vedrudega või sidur on nagu ikka, et siduri korv jne sellised asjad, nagu ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jr
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.08 22:49 Tsiteeri
a4

kahemassiline hooratas on.ehk siis leevendusega.kui vajad siis mul on pakkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 10.01.08 07:05 Tsiteeri

Hindadest ka niipalju kuna endal läbitud etapp:
Uus esinduses: 13K
Forssist: 8500
Kasutatud lammerist: 3000
Tavaliselt see leevendus sureb ja siis viib vist ketta ka kaasa (endal nii juhtus)

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 10.01.08 09:04 Tsiteeri

Hooratas on jah kahemassiline! Olen juba pikalt aega võtnud, et sellist teemat teha aga näe - jõuti ette :P Niipalju tean õelda, et kasutatud hooratast ei soovita kuna sõber ostis ja temal ei muutunud praktiliselt midagi. Tema auto (A4 1.8 TQ 97a.) viga väljendub siis selles, et gaasi vabastamisel või vajutamisel auto jõnksutab korralikult. Kuigi tema vanat ja "uut" hooratast võrreldes oli vahe ikka märgatav. Ise olen näinud veel hooratast mille üks osa siis on pooleks.
Siit siis küsimus: Kas keegi oskaks pakkuda mingit alternatiivi orig. hoorattale mis soovitavalt võiks olla jäik ja samas oleks vaja siis ka vastavat siduri komplekti kuna originaal ketas siis enam ei sobi vist? Olen vaadanud ka igasugu performance hoorattaid aga nendega peab kaasa tellima ka sport siduri komplekti milleks ma hetkel vajadust ei näe ja hinnad on ka päris soolased.

Edit: Unustasin:P Autoks A4 1.8TQ 96a

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 09:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Hooratas on jah kahemassiline! Olen juba pikalt aega võtnud, et sellist teemat teha aga näe - jõuti ette :P Niipalju tean õelda, et kasutatud hooratast ei soovita kuna sõber ostis ja temal ei muutunud praktiliselt midagi. Tema auto (A4 1.8 TQ 97a.) viga väljendub siis selles, et gaasi vabastamisel või vajutamisel auto jõnksutab korralikult. Kuigi tema vanat ja "uut" hooratast võrreldes oli vahe ikka märgatav. Ise olen näinud veel hooratast mille leevendi on pooleks.
Siit siis küsimus: Kas keegi oskaks pakkuda mingit alternatiivi orig. hoorattale mis soovitavalt võiks olla jäik ja samas oleks vaja siis ka vastavat siduri komplekti kuna originaal ketas siis enam ei sobi vist? Olen vaadanud ka igasugu performance hoorattaid aga nendega peab kaasa tellima ka sport siduri komplekti milleks ma hetkel vajadust ei näe ja hinnad on ka päris soolased.

Edit: Unustasin:P Autoks A4 1.8TQ 96a

Fidanza
http://www.fidanza.com/ItemDetails.aspx?fid=14&mid=89&mk=AUDI&md=A4&yn=96-04&eid=15&mkid=20

http://www.sachsperformance.com/aluminium-schwungscheiben/audi/schwungrad-2-2-2-2-2-3-2.html

Sobivad siis loomuliklt ka originaal siduriga.
Kui tekib soov tellida, siis saan ka vahendada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quz123
huviline

Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.08 17:05 Tsiteeri

ise ma kuulsin ka hiljuti, et leevendusega on ikka paras jama küll, just ühel tuttaval oli toyota avensisel niimoodi, et hooratas andis otsad ja tänu sellele sai sidur ka otsa, remont kuskil 25k. Lugeins kuskilt välismass foorumist, et toyota avensiste originaal hooratta iga ongi ainult 160000km umbes. Ma plaanin siin lähiajal just osta sellist A4 nagu ma alguses kirlejdasin, ja tekkiski huvi sellise asja vastu.

To: tarts
Nagu ma aru sain siis on A4'l sidur ja hooratas leevendusvedrudega, aga kas siis selline võimalus on ka, et panna üldse jäik hooratas ja ka sidur siis vastav vms. Kui nii, siis palju sellisel mudelil need osad maksavad. 1998-2001 a (vana kerega mudel) A4 1.9 TDI, 81kw

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 11.01.08 08:35 Tsiteeri

Tarts-i postituses ongi antud jäigad hoorattad mis sobivad kokku orig. siduri komplektiga. Originaal siduril endal ei usugi, et midagi väga viga on aga viga on just kahemassilises hoorattas ehk leevendusega hoorattas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 08:54 Tsiteeri

tõesti ei tea, kas TDI mootorile ka sellist ühemassilist hooratast saada on, usutavasti mitte.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.08 09:16 Tsiteeri

Kui ma lammerist endale uue hooratta ostsin siis sealt paistsid mingid kummist leevenduselemendid, et see kummijura vist kulub ära ja siis ongi jama majas- minul ei läinud ükski käik sisse, kui mootor käis.
Remondikohta sõitsin nii, et panin 3-nda sisse ja libistasin kohapealt minema (sidur funkas).
Siis selguski et hooratas jahe + sidurikomplekt + tööraha = kokku ~6000 eeku.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kellakott3
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 08:05 Tsiteeri

No ega jah siin foorumis pole mõtet avensisest rääkima hakatagi...See selline juust ju ...Mõned päevad tagasi rääkis topgeari võrdluses et selline kõlbab ainult taksost ...Meil siin Rakveres ka ühel oli see taksoks vanal ka kohe hooratas puru. Selline vend peab peast natuke nikastand olema, kes oma raha eest sellise nuia ostab... Aga soovitan kindlasti A4 1.9 td osta, sest kindlasti ulme püss!!

TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 27.05.08 20:18 Tsiteeri

Mis oleks kergema hooratta + ja -?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.08 06:40 Tsiteeri

Ilmselt siis see, et madalalt on vähem jõudu (tühikäik võib ebaühtlaseks minna) , kergemini läheb pöördesse- seda siiski ainult oluliselt kergema hooratta puhul, kui 2-3mm maha freesida, siis ilmselt olulist vahet ei tunne.

TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 28.05.08 14:15 Tsiteeri

Ma ei mõtle tegelt seda et midagi kusagilt maha freesida lihtsalt kui panna alum. jäik hooratas mis on stock hoorattast poole kergem. Kiiremini läheb pöördesse ja pöörded kukuvad kiiemmini alla ka mis iseenesest ei ole ju hea.

Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 15.01.10 05:36 Tsiteeri

Kas vanemate dislade (1.9 66kw nt) ühemassiline hooratas sobib Pd motoori otsa? On keegi kursis? Sel juhul võtaks vana ühemassilise ja laseks pidurimeistris kettale uued lamellid paigaldada 66kw sidurile. Ehk siis horratta mida kasutati 1990 alguses. Või on poldivalemid/staarterid mutunud? Sobivus huvitab siis Pd (74kw/85kw/96kw ja 110kw)mootori puhul. Katsun ka ise lasta seda mõõta ja proovida, kui saan teada kirjutan.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 15.01.10 10:58 Tsiteeri

Endal kogemus 1.9 TDI (74kw) moooriga. Mootor värises tühikäigul kõvasti ja tegi ka häält... mõni kord kadus hääl siduri lahutamisega, teine kord just tekkis siduri lahutamisel hääl. Viga oli hoorattas.... plaadid olid omavahel nihkes ja tasakaalust väljas. Hooratta kätte saamiseks tuli natuke seda lõikuda, muidu ei saanud polte kätte. Hooratas ise maksis 6000 ja sidurikomplekt 4000. Pelae vahetust kadusid nii hääled kui ka mootori värisemine.;)

Vorsprung durch Technik
janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: S6 Avant, Coupe typ89q

postitati 15.01.10 17:36 Tsiteeri

Kasutaja Teemo oskab öelda milline ühemassiline hooratas 1.8T mootorile sobib. Siduri osas oleks üks odavamaid lahendusi sinna: AAN Sachsi tavakorv ja taastatud ketas, mis hoiab natuke ka väänet.

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 15.01.10 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janisp
Kasutaja Teemo oskab öelda milline ühemassiline hooratas 1.8T mootorile sobib. Siduri osas oleks üks odavamaid lahendusi sinna: AAN Sachsi tavakorv ja taastatud ketas, mis hoiab natuke ka väänet.

Kuidas sinna AAN korv ja ketas peaksid sobima?

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 18:05 Tsiteeri

Uued poldi, tihvtiavad teha ja tööpind soovitavalt sirgeks lasta. Ketas võib olla ei sobi kui nuut erinev.

äss
klubiliige

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janisp
Uued poldi, tihvtiavad teha ja tööpind soovitavalt sirgeks lasta. Ketas võib olla ei sobi kui nuut erinev.

Nuut on sama, aga 1,8 hooratta külge ma küll ei kujuta ette mis valemiga sa 240mm ketta ja korvi paned - a4 on 228mm sidur.

http://matipold.planet.ee/hr.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 18:44 Tsiteeri

Pidasin silmas ühemassilist süvendita hooratast. Sinna süvendisse võib olla tõeti ei saa seda 240mm ketast panna ja pole ruumi ka süvendit ma võtta. Erinevatele autodele muidu neid AAN korvi lahendusi teinud.

äss
klubiliige

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 18:48 Tsiteeri

Ühemassilisele võibolla tõesti kannatab midagi kombineerida. Iseasi, mille hooratast siis sinna kasutada - mõne vanema r4 mootori oma?

Rene999
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.8Q

postitati 16.01.10 13:12 Tsiteeri

Tallinas on selline firma, mis tegeleb auto varuosa müügiga "Teeme OÜ". Sealt sai kunagi ostetud uus siduri komplekt koos hoorattaga, autoks oli Seat 1.9TDi. Hind, minu mäletamist mööda võis olla ca 6000 eek. Igaljuhul tasub uurida. Uus hooratas anti ühe massiline ja siduiketas leevendusega.

Aht0
huviline

Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3Q

postitati 03.05.11 18:42 Tsiteeri

On kahtlus, et ka minu Audil vaja kogu kompott vahetada. Uuriks enne kasti maha võtmist maad ja hindu. Kahjuks pole 600 eurot tagataskust võtta:(. Kas mõne vanema Audi ühemassilise hoorattaga ja leevendiga sidurikettaga komplekt ei sobi, mis ka odavam oleks? Kui romula teed minna, siis millise Audi alt saan ma enda Audile sobivad jupid? Ka parema poolse rooliga isendi omad sobivad?
Nõuanded oodatud.

"Täissöönul pole isu ja nälginul toitu ning hädas on mõlemad." A. H. Tammsaare
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
smi
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 -95 92kw

postitati 05.05.11 06:49 Tsiteeri

Mul on aga selline küsimus, et mitu päeva ma pean varuma kui ma tahan ise, kanaliga garaashis vahetada siduri + äkki ka hooratta. Kusjuures tööriistad püsivad käes ja õlut samal ajal ei jooks. Autoks A4 1,8 -95 ja asemele läheb ilmselt pruugitud komplekt, aga sel ilmselt ei oma ajalises mõttest tähtsust.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.11 06:59 Tsiteeri

Minu autol vahetati sama komplekt ära 6 tunniga.

Tsitaat:
Algselt postitas: smi
Mul on aga selline küsimus, et mitu päeva ma pean varuma kui ma tahan ise, kanaliga garaashis vahetada siduri + äkki ka hooratta. Kusjuures tööriistad püsivad käes ja õlut samal ajal ei jooks. Autoks A4 1,8 -95 ja asemele läheb ilmselt pruugitud komplekt, aga sel ilmselt ei oma ajalises mõttest tähtsust.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.6% - SQL: 62.4%]