tarzan22
huviline
Registreerunud 15.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.10 17:13
|
|
|
Audi A4 2,5 diisel manual. head ja vead? vastupidavus
Plaan soetada Audi A4 2.5 diisel manual, aastast 1999-2000 millele peaks võibolla pisut rohkem tähelepanu pöörama?
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 15.06.10 19:43
|
|
|
Tegemist on AFB mootorikoodiga mootoriga, ei soovita! Nukkvõllid kuluvad ära 250-350 000 vahel, ja üldiselt siuksed läbisõidud on selle aastakäigu
masinatel ees. Ise tahtsin ka algselt 2,5 diislit manuaali ja nelikveoga, ja püstitasin ka samasuguse küsimuse kui sina, soovitati mööda vaadata
sellest masinast, noo mina soovitan ka . Kuid küsiks üle, et kas
mootorivalik on seotud sellega et soovid ökonoomset masinat? Sel juhul oleks 1,9TDI muretum valik, vastupidav ja värki. Kui soovid head minekut ka
siis (Ei ole küll ilus Audi foorumis bemmile reklaami teha aga missiis) siis võta 525TDS, 2000. aastast läks mootor 120kw peale ja siuksel on minek
suht uhke, sõbral on 2000. aasta universaal ja rebib küll, kui auto on timmis siis küttekulu ka suht väike (sõbra omal reisiarvesti näitas
4,8l/100km).
Edu sulle ostmisel! Loodan, et mu jutust oli kasu .
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
postitati 16.06.10 03:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Tegemist on AFB mootorikoodiga mootoriga, ei soovita! Nukkvõllid kuluvad ära 250-350 000 vahel, ja üldiselt siuksed läbisõidud on selle aastakäigu
masinatel ees. Ise tahtsin ka algselt 2,5 diislit manuaali ja nelikveoga, ja püstitasin ka samasuguse küsimuse kui sina, soovitati mööda vaadata
sellest masinast, noo mina soovitan ka . Kuid küsiks üle, et kas
mootorivalik on seotud sellega et soovid ökonoomset masinat? Sel juhul oleks 1,9TDI muretum valik, vastupidav ja värki. Kui soovid head minekut ka
siis (Ei ole küll ilus Audi foorumis bemmile reklaami teha aga missiis) siis võta 525TDS, 2000. aastast läks mootor 120kw peale ja siuksel on minek
suht uhke, sõbral on 2000. aasta universaal ja rebib küll, kui auto on timmis siis küttekulu ka suht väike (sõbra omal reisiarvesti näitas
4,8l/100km).
Edu sulle ostmisel! Loodan, et mu jutust oli kasu . | AKE
ja AKN mootorid on siis paremad?
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 16.06.10 10:04
|
|
|
Ei tea, kas AKN või AKE on paremad, mulle tutvustati ainult AFB-d, kui samasuguse küsimuse postitasin. Tahtsin ka orjenteeruvalt 98-00 2,5TDI-d,
soovitati mööda vaadata ja räägiti 2,5 Diisli probleemidest, et b6 põlvkonnaga muutus see mootor vastupidavamaks, aga 99-00 on veel raudselt b5, niiet
riskantne ost. Lisan lingi enda postitusele, link siis vaata,
mida targemad asjast arvavad, mina lihtsalt räägin seda mis mulle räägiti.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 16.06.10 15:59
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema. Oleks vaja A6 2,5TDi 1999 turbo vaakumklappi. Seda mis labasid liigutab. Ehk keegi teab kas nüüdseks neid keegi järgi ka
teeb või on ikka ainult originaal? Kui kellegil vedeleb olen huvitatud. Igasugu info on oodatud. Kas 1,9 TDi klapp on teistsugune?
|
|
|
|