Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2,5 diisel manual. head ja vead? vastupidavus (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 3305)
tarzan22
huviline

Registreerunud 15.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.10 17:13 Tsiteeri
Audi A4 2,5 diisel manual. head ja vead? vastupidavus

Plaan soetada Audi A4 2.5 diisel manual, aastast 1999-2000 millele peaks võibolla pisut rohkem tähelepanu pöörama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 15.06.10 17:31 Tsiteeri

Loe läbi!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 15.06.10 19:43 Tsiteeri

Tegemist on AFB mootorikoodiga mootoriga, ei soovita! Nukkvõllid kuluvad ära 250-350 000 vahel, ja üldiselt siuksed läbisõidud on selle aastakäigu masinatel ees. Ise tahtsin ka algselt 2,5 diislit manuaali ja nelikveoga, ja püstitasin ka samasuguse küsimuse kui sina, soovitati mööda vaadata sellest masinast, noo mina soovitan ka :D. Kuid küsiks üle, et kas mootorivalik on seotud sellega et soovid ökonoomset masinat? Sel juhul oleks 1,9TDI muretum valik, vastupidav ja värki. Kui soovid head minekut ka siis (Ei ole küll ilus Audi foorumis bemmile reklaami teha aga missiis) siis võta 525TDS, 2000. aastast läks mootor 120kw peale ja siuksel on minek suht uhke, sõbral on 2000. aasta universaal ja rebib küll, kui auto on timmis siis küttekulu ka suht väike (sõbra omal reisiarvesti näitas 4,8l/100km).
Edu sulle ostmisel! Loodan, et mu jutust oli kasu ;).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 16.06.10 03:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Tegemist on AFB mootorikoodiga mootoriga, ei soovita! Nukkvõllid kuluvad ära 250-350 000 vahel, ja üldiselt siuksed läbisõidud on selle aastakäigu masinatel ees. Ise tahtsin ka algselt 2,5 diislit manuaali ja nelikveoga, ja püstitasin ka samasuguse küsimuse kui sina, soovitati mööda vaadata sellest masinast, noo mina soovitan ka :D. Kuid küsiks üle, et kas mootorivalik on seotud sellega et soovid ökonoomset masinat? Sel juhul oleks 1,9TDI muretum valik, vastupidav ja värki. Kui soovid head minekut ka siis (Ei ole küll ilus Audi foorumis bemmile reklaami teha aga missiis) siis võta 525TDS, 2000. aastast läks mootor 120kw peale ja siuksel on minek suht uhke, sõbral on 2000. aasta universaal ja rebib küll, kui auto on timmis siis küttekulu ka suht väike (sõbra omal reisiarvesti näitas 4,8l/100km).
Edu sulle ostmisel! Loodan, et mu jutust oli kasu ;).
AKE ja AKN mootorid on siis paremad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 16.06.10 10:04 Tsiteeri

Ei tea, kas AKN või AKE on paremad, mulle tutvustati ainult AFB-d, kui samasuguse küsimuse postitasin. Tahtsin ka orjenteeruvalt 98-00 2,5TDI-d, soovitati mööda vaadata ja räägiti 2,5 Diisli probleemidest, et b6 põlvkonnaga muutus see mootor vastupidavamaks, aga 99-00 on veel raudselt b5, niiet riskantne ost. Lisan lingi enda postitusele, link siis vaata, mida targemad asjast arvavad, mina lihtsalt räägin seda mis mulle räägiti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 16.06.10 15:59 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema. Oleks vaja A6 2,5TDi 1999 turbo vaakumklappi. Seda mis labasid liigutab. Ehk keegi teab kas nüüdseks neid keegi järgi ka teeb või on ikka ainult originaal? Kui kellegil vedeleb olen huvitatud. Igasugu info on oodatud. Kas 1,9 TDi klapp on teistsugune?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.8% - SQL: 78.2%]