Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 |
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
Ma sain igatahes kinnitust faktile, et peab ikkagi korraliku köie muretsema kuskilt. |
Laevaköis abiks, kuid kohta kust seda muretseda ei oska pakkuda.
Aga nägu endiselt
Tänaseks ikka kaks korda ka kinni jäänud. Aga ei midagi hullu. Kohati on ikka teed väga ära poleeritud. Suvekatega suht kehva ideaal trajektoori
võtta. Kipub ikka liiga libisema.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
magazin-is olen näinud üsna jämedat,ei mäleta palju ta meetri hind oli
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S8 d2 6-manuaal
|
|
Minagi panin tähele seda rs2-te. Liikus mingi aeg Ülemistel.
Olgugi, et tegu igati hea autoga, kuid kui ikka pidamist pole siis pidamist pole - lasi Ülemiste parklas ringe küll, kuid pooled kurvid tahtis masin lihtsalt otse minna.
Enda muljetest niipalju, et 225/45/17 lamelliga pole ikka mitte kui midagi teha . Tondi tänava ringidel oli tükk tegemist,et saaks otsa ringi keerata - masin lihtsalt lähebki otse ja ei ole sinna midagi parata....
Aga üldkokkuvõttes on need viimased päevad olnud suu kõrvuni peas päevad
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
|
Suvepapude teema on sujuvalt läinud üle teemaks "QUATTROGA LUMME"
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
|
sai ka eile Ülemistel mõned ringid tehtud, aga all Matadori naelad ja tee, mis tahad, pidamist pole, läheb otse, mis otse...järgmiseks hooajaks uued
ketsid vaja soetada....
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raivu
Ma võin nalja rubriigi kohapealt nii palju öelda, et mul on juba kolmas aasta järjest suvekummid autol all, ilma et ma oleks neid vahepeal vahetanud.
Auto on esiveoline ja ma ei näe üldse mingit takistust, ainuke probleem on majade vahel ning auto parkimisega. Muidu on kõik OK. |
jajah, tagasi teemasse.
tegemist on lauslollusega!
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
lauslollusega on tegemist ka siis kui käiakse kaubanduskeskuste parklates uhamas. ostke natuke rohkem kütet ja linna äärsetes kohtades palju paremaid
kohti ja ohutumaid.
käisin ka eile quattrotamas ja nüüd sulatan masinat garaazis.
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Esisilla ja kässariga jälle saab teha mõningaid asju mida qga või tagaveoga ei saa teha. Ntks küla vahel lükatud ühe saha laiune tee, sellega
ristuvalt sama suguselt kiire ja täpne nõelasilma kurv vötta. Aga kauaks jah pönev pole.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
lauslollusega on tegemist ka siis kui käiakse kaubanduskeskuste parklates uhamas. ostke natuke rohkem kütet ja linna äärsetes kohtades palju paremaid
kohti ja ohutumaid.
käisin ka eile quattrotamas ja nüüd sulatan masinat garaazis. |
ja talv läbi suvekatega uhamine on kõigile eeskujuks? äkki viitad ka mõnele heale kohale, kus sile maa, mitte künnivaod?
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
ja talv läbi suvekatega uhamine on kõigile eeskujuks? äkki viitad ka mõnele heale kohale, kus sile maa, mitte künnivaod? |
kes rääkis suvekatest? see on ka lollus muidugi.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
ja talv läbi suvekatega uhamine on kõigile eeskujuks? äkki viitad ka mõnele heale kohale, kus sile maa, mitte künnivaod? |
kes rääkis suvekatest? see on ka lollus muidugi. |
loe korralikult teema läbi, tõin näite siin kirjutatu põhjal......ei õigusta ka enda teguviisi, kuid kuna esimene lumi selle autoga, siis eelistasin
ikkagi asfalt platsi, kui põldu...
seal lõhkumiseks tiba odavamad autod
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Esisilla ja kässariga jälle saab teha mõningaid asju mida qga või tagaveoga ei saa teha. |
Esisilla ja kässariga kõvatamine on sama, mis jalgrattaga hoog sisse vändata ja siis pidurit tallates külg ette lastes seisma lõpuks jääda....
Ja nõelasilma kurvi võtab siiski 4 vedu märks kiiremini!
Või kui kiirus pole sinu jaoks eesmärk siis ära pane minu postitust tähelegi.
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
Esisilla ja kässariga jälle saab teha mõningaid asju mida qga või tagaveoga ei saa teha. Ntks küla vahel lükatud ühe saha laiune tee, sellega
ristuvalt sama suguselt kiire ja täpne nõelasilma kurv vötta. Aga kauaks jah pönev pole. |
Sul pole vist väga suuri kogemusi ei nelikveo ega tagaveoga?
Julgen väita, et õigete sõiduvõtetega on sellise kurvi nagu sa kirjeldanud oled läbimine kõige kiirem just nelikveoga.
...
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
lauslollusega on tegemist ka siis kui käiakse kaubanduskeskuste parklates uhamas. |
Ma ise arvan, et öösel tühjas linnas kätt harjutades ja auto käitumist tundma õppides olen ma päevases tihedas liikluses parem juht. Kindlasti ka
rahulikum. Ma ei tekitanud öösel ühtki liiklusohtlikku olukorda. Mõne lumesaha oleks hea meelega tahtlikult teelt välja ramminud, kui jõud üle käinud
oleks, aga see selleks...
Aga tänane linnatiir tehtud, igav. Nagu oleks suurde kurgisoolveetünni sattunud. Täna võiks linnas täiesti vabalt jälle suvekatega edasi lasta.
Kentmani ja Kaupmehe tänav olid ainukesed teelejäänud kohad, kus veidigi huvitavam oli. Aga ega mu eilne kiire rehvivahetus ei olnudki mingi
ratsionaalne otsus. Ratsionaalsust oli seal tunduvalt vähem kui C4 2.8 > 2.2T swap'is.
ostke natuke rohkem kütet ja linna äärsetes kohtades palju paremaid kohti ja ohutumaid. |
Kus? Küttes ei ole niivõrd probleem, kohti tõesti ei tea.
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kala
Esisilla ja kässariga jälle saab teha mõningaid asju mida qga või tagaveoga ei saa teha. |
Esisilla ja kässariga kõvatamine on sama, mis jalgrattaga hoog sisse vändata ja siis pidurit tallates külg ette lastes seisma lõpuks jääda....
Ja nõelasilma kurvi võtab siiski 4 vedu märks kiiremini!
Või kui kiirus pole sinu jaoks eesmärk siis ära pane minu postitust tähelegi. |
100% nõus - ignorance is blessing
Tegelikult enne, kui Quattro juurde asuda, võiks kõigepealt esiveolisega sõitma õppida (samuti fun!), siis on võimalik nautida ka nelivedu veidi
tõsisemalt kui lihtsalt tagumiku keerutamine. Siin on
video esiveolise auto pedaalide kasutamisest kurvides, kui mõni tõesti seda veel ei tea
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
misajast porsche 944 esiveoline on?
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tahaks kah teada, et kas 944 on esiveolisi olemas? Kui selle video järgi sõitma hakkata siis lõpetad esiveolisega puu otsas. Pidur-käik sees-ja gaasi. Rohkem nagu tagaveolise stiil.
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Irw, ma vaatasin neid "related" videosid ja kopisin vale aadressi. Nüüd link parandatud. Sealt "heel and toe" alt tasub vaadata ka teisi videosid,
kus seletatakse asi pikemalt lahti. Kes tahab näha asja irl-s, koputagu Raadil vm mõne saabiklubi numbrialuseid kandva vanema Saabi aknale, ehk
võetakse pardale ja tehakse vajadusel puust ja punaseks. Saabid nimelt ainult esiveoga masinad ja nende omanikud, kes pidevalt rajal sõitmas käivad,
on lihtsalt sunnitud olnud õppima asja selgeks.
|
|
|
Perfect
huviline
Registreerunud 24.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6
|
|
esisilla mehed saavad ka ju väga ilusti driftida ei pea kässerit midagi tõmbama , võib ka ju gaasi ja piduriga täiesti vabalt külg ees sõita.. Nii ,et hea plats ( ohutus kohas) Miks mitte!
Aga Q- tahaks küll lumes proovid
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
|
OT:
Esisillaga pole korrektne öelda "driftima". Drift on see, kui jõuga
aetakse enne kurvi juba auto libisema. Seda saab teha aga ainult RWD või väga võimsa 4WD'ga.
/OT.
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
OT:
Esisillaga pole korrektne öelda "driftima". Drift on see, kui jõuga
aetakse enne kurvi juba auto libisema. Seda saab teha aga ainult RWD või väga võimsa 4WD'ga.
/OT. |
Valejutt. Nagu eelnevalt öeldud, ilma kässarita (suuremal kiirusel kui 50 siiski) saab väga edukalt sundida autot enne ja pärast kurvi ja soovi korral
ka sirge peal driftima. Tuleb vaid piduri, gaasi ja rooliga mehiselt toimetada.
1.6se esiveolise riisikotiga olen nii kruusa kui lume peal ilma kässarita väga edukalt driftinud.
OT Lõpp.
Teemasse - suvepastlad eilse ilmaga olid ikka idiootsus. Täna (linnas) - ei ole probleemi.
Köis kaasas. Helista
|
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
|
No kodus maja ees võib igaüks nii pedaalidega vehkida.
Otsige parem youtubist ralliautodest sisevideosid siis saab näha kuidas jalad töötavad.
üks näide ( jalgade töö algab u. 1.20 filmi algusest )
http://www.youtube.com/watch?v=yTGJZS-XtSM
Loodan, et sai õige link.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tonx
Valejutt. Nagu eelnevalt öeldud, ilma kässarita (suuremal kiirusel kui 50 siiski) saab väga edukalt sundida autot enne ja pärast kurvi ja soovi korral
ka sirge peal driftima. Tuleb vaid piduri, gaasi ja rooliga mehiselt toimetada.
1.6se esiveolise riisikotiga olen nii kruusa kui lume peal ilma kässarita väga edukalt driftinud. |
Driftimine ei ole lihtsalt külglibisemine, driftimine on jõulibisemine (inglise keeles ka powerslide). Teostatav ka olematu hoo pealt. Esiveolisega
driftimiseks saab nimetada ainult alajuhitavust tekitades otse minemist.
Mis minu arust ei ole kuigi kütkestav tegevus.
|
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
|
Kõik on kinni nimetuses. FWD'ga ei saa driftida, mott.
Nimetage seda jumal teab kuidas, aga mitte driftiks.
Ja ma ise pole mingi driftipe*e, aga lihtsalt...häirib kui kõik on oma
arust karmid driftikunnid
/OT
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 |