Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6
Autor:
Pealkiri: trahvi tegemine kiiruse eest? (Vastuseid: 147 | Vaatamisi: 17425)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.07.08 06:32 Tsiteeri

Kuna roolijoodikut pole vastusõitvas autos kuidagi võimalik tuvastada siis ei vilgutagi kellelegi.;)

Miilitsate omavoli ja ülbamine on viimasel ajal tõesti vist oluliselt suurenenud, vahepeal jõudis juba tunduma hakata, et militsionäärid on tõesti rahva abistamiseks mitte karistamiseks.

Kusjuures väga üksikud tõesti kallid masinad hakkavad liikluses debiilitsemisega silma, reeglina vist paremal järjel inimene hoolib endast ja teistest ka rohkem. Valdav enamus ohtlikke manöövreid ja idiootlikke kihutamisi tehakse ikka odavate autode roolis.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 09.07.08 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Viskan kah mõned näited lisaks, kus väga võimatute asjade eest on tehtud ulmelisi trahve.
Üks veoautojuht sai ületonaazi eest, mis oli 200 KG 5000.- kr trahvi, olgugi et sildade erimassid olid lubatud piires, kuid kogukaal tuli natuke üle ja kui inimene esitas veel kaalumispaberid, kus oli laetud koorma kaal ja see oli lubatud piirides, siis pmt naerdi ta välja.
Teine sarnane juhum oli 90 kg üle ja inimene sai 3000.- kr trahvi - no krt see pole enam kaugetki normaalne. Kui asjad arenevad sama rada edasi, saab varsti selle eest kah trahvi, et julgesid oma auto garaazist välja ajada ja veidi sõitma minna.

Lahja, ma tean metsakat, mis sai 70kg eest 6000.- :D

Vilgutamise kohapealt - 100% vilgutan ja mingi 5km. Sõidan üldiselt päevasel ajal ringi ja vaevalt ma nüüd liiga tihti mingile roolijoodikule vilgutan (samas võibolla mõni on tõesti lõuna kõrvale ühe õlle teind - minagi teen seda vahest). Pimedal ajal ma loomulikult ei vilguta, vastutulija võib valesti aru saada :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.07.08 17:06 Tsiteeri

Praeguse liikluse rikubki ära see, et kehtib üldlevinud arvamus, et +10-20 km/h pole mingi rikkumine; kollane foorituli sümboliseerib päikest; kui mulle meeldib, võin ma sõita suvalisel ajal peatulede + udutuledega; suunatuled on auto küljes lisaraskus ja -tarbija; ülevaatuse võin ma vabalt ka osta, mitte auto tehniliselt korda teha; jalakäijad vaadaku ise, kuidas üle tee saavad (üleüldse, miks nad endale autot ei osta? vaesed rotid rsk...); turvavöö on autos, kuna selle otsaga on hea õllepudelit avada jne, jne. Nooremad saavad vanematelt pidevalt halba eeskuju. Maanteel 90-ga sõitjasse ja manööverdamise ajaks turvavöö kinnipanijasse suhtutakse kui pooletoobisesse värdjasse.

Ma olen vahel mõelnud, et kui ainsaks karistuseks isegi ükskõik millise pisieksimuse eest oleks surmanuhtlus (tuled ei põle - elektritool, tõkiskingi ei ole - elektritool), mis viidaks täide 3 päeva jooksul pärast rikkumise avastamist, kui suur siis rikkumiste osakaal oleks? Mitte, et ma nüüd nii radikaalset karistust pooldaksin, kuid kui lähete kõrgele kaljuservale, libastute ja surnuks kukute, ei anta enam mingit võimalust end sellisest pisieksimusest priiks osta. Seepärast hoiab alateadlik hirm meid ka kaljuservast eemale ja neid surnukskukkujaid ei ole palju. Võibolla tooks ainult surmahirm endaga kaasa olukorra, kus enne igat sõitu tehtaks tiir ümber auto ja vaadataks, et kõik tuled põlevad, LE loetaks igal õhtul läbi, otsides sealt seaduseparandusi, regulaarselt kontrollitaks haaknõelte ja tõkiskingade olemas- ja korrasolekut (vajadusel õlitataks haaknõelte vedrusid), rehvid vahetataks juba 5 mm kulumise juures, kuna alla 3 mm mustriga rehvidega sõitmine oleks jällegi fataalne. Kiiruseületajat (või isegi täpselt lubatud kiirusega sõitjat, kuna hirmus jäetakse pigem kerge varu ja sõidetakse 80-85-ga) ja ilma suunda näitamata manöövritegijat vaadataks kui enesetapjat.

Utoopiline äärmus, kuid selles on ehk mõtlemisainet.

Nagu ma juba eelmises postituses mainisin, pole ka mina mingi musterliikleja. Ilmselt seepärast, et ma tean, et isegi 18000-se maksimumtrahvi suudan ma mingi aja jooksul ikkagi ära maksta. See on küll valus, aga ei tapa mind. See lubab ju liikluses väikest tolerantsi. Isegi mossed võivad sõita linnas 50-ga ja maanteel 90-ga. Ma arvan, et mul on palju-palju-palju parem auto, mul on mosseomanikust palju kiirem ja terasem reaktsioon, palju suurem IQ (muidu ta ei sõidaks ju mossega), ma võin vabalt ilma mingit ohtu tekitamata 20 km/h kiiremini sõita. Ma ju tean, et kui vahele jään (võimalus selleks on õhkõrn, kuni 20 km/h ületamine on nii väike rikkumine, et selle pärast ei hakka ükski patrull mind peatama), pean ma maksma vaid 600.-

Aga nüüd ühel kevadõhtul peetigi mind Sõpakal kinni. Kell oli 23.30, tee oli tühi, kuiv, valgustatud, igale poole hea nähtavusega, sõidusuundade vahelise eraldusribaga, seepärast sõitsin cruise'iga tiba alla 70. Protokolli läks 65 km/h ja trahv oligi 600.- Suht tühine, tegin samal õhtul ülekande ära. Aga nüüd ma ei julge enam üle +10 km/h sõita. Vähemalt mitte aasta jooksul, kuna HIRM korduva rikkumise eest suurem trahv ja võibolla veel lisakaristuski saada on suur ja siis kui ma olen teel üksi ja on suurem oht, et igavlev patrull mu siiski rajalt maha võtta võib. Aga kurat, päevasel ajal sõidavad ju kõik linnas tihedalt üksteise jorus 70-ga, miks MINA pean sõitma 60-ga, kui kõik teised lasevad 70-ga? Nõme! Nii et siis ma ikkagi riskin, kuna oht, et just mind peatatakse, on olematu. Aga kui aasta läbi saab, siis ma olen jälle puhas leht ja võin süümekateta +20 sõita!

[/analüütiline eneseiroonia]

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 17.07.08 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Ma arvan, et mul on palju-palju-palju parem auto, mul on mosseomanikust palju kiirem ja terasem reaktsioon, palju suurem IQ (muidu ta ei sõidaks ju mossega)
kahjuks paljud mõtlevad sellist asja täie tõsidusega:(

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 17.07.08 18:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: Black Ma arvan, et mul on palju-palju-palju parem auto, mul on mosseomanikust palju kiirem ja terasem reaktsioon, palju suurem IQ (muidu ta ei sõidaks ju mossega)
kahjuks paljud mõtlevad sellist asja täie tõsidusega:(
Kuule, enamus mossedel ja vazidel on CO rohkem kui paigast ära ja pole mõnus sõita seal sinise pilve sees ja loomulikult ma sõidan siis mööda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 17.07.08 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
km/h ja trahv oligi 600.- Suht tühine, tegin samal õhtul ülekande ära.

Ja jälle me jõuame siia, et sinu jaoks tühine teise inimese jaoks mitte, miinimum palka teeniv inimene peab selleks käima 3,5 päeva tööl sentigi kulutamata. Lihtsalt tore võib olla inimesel mõelda, kes töötab kuskil vabrikus koristajana või liinitöölisena, et mu 3,5 päeva töö on suht tühine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 18:51 Tsiteeri

Ja kui sul raha ei ole, no mida paganat sa siis kihutad? Vaata enne rahakotti kui paremat jalga sirutad!

Ma siinkohal seda üldise liiklusohutuse juttu jälle ajama ei hakka...

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulithKuule, enamus mossedel ja vazidel on CO rohkem kui paigast ära ja pole mõnus sõita seal sinise pilve sees ja loomulikult ma sõidan siis mööda.
kahjuks paljud inimesed arvavad ka nii:(

mu masin seisis ligi pool aastat, panin aku peale ja sõitsin ülevaatusele, peale liigse rooste polnud tal ühtegi häda. CO, NOx ja kõik muud gaasid mis mootorist välja jõudsid olid ilusti normide piires.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 18:56 Tsiteeri

suht kohane variant, et kui pappi viskab hästi peale siis siruta aind jalga nii et spidokal on alati + 50 km h üle, pritsi aind plekki aknast välja ja siruta jalga edasi. Mina küll sellist Eestit ei tahtnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 19:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: ulithKuule, enamus mossedel ja vazidel on CO rohkem kui paigast ära ja pole mõnus sõita seal sinise pilve sees ja loomulikult ma sõidan siis mööda.
kahjuks paljud inimesed arvavad ka nii:(

mu masin seisis ligi pool aastat, panin aku peale ja sõitsin ülevaatusele, peale liigse rooste polnud tal ühtegi häda. CO, NOx ja kõik muud gaasid mis mootorist välja jõudsid olid ilusti normide piires.

Vanale mossele vist pisu teised normid ka minuarust. Bensukas reeglina ei tossa ja haise kunagi, kui just kütusekulu ei ole samas klassis õlikuluga. Hoopis kõvem tase on sõita Kamazi järel määst alla, kus kamza juht tühikäigul alla laseb ja siis enne mäge lapatsit tallab. Vot selle asja nimi on juba lont

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 19:01 Tsiteeri

Vaata rulamees, kui sul pappi pole, siis mida sa kihutad? OK, ei kihuta, mis sul siis trahvide suurusest? Jõuame kohani, et nendele, kellel pappi on, neile on trahvid liiga väiksed, laksame trahvisummadele näiteks rõõmsalt nullid otsa, hakkavad ehk osad nendest rikastest ka tiba verd köhima vms. Kuna sinul pappi ei olnud ka ennem, seega sa ei kihutanud, seega on sul ikkagi ükskõik, kas sellel trahvisummal on üks null rohkem või vähem, sinul ju ei ole nagunii pappi, seega sõida korralikult mitte ära virise et trahvid on liiga suured... Või otsi tasuvam töö omale (mission impossible suht praeguses eestis).

Mul pappi pole, sõidan 84 väljalaskeaasta "risuga" ja kirun et trahvid on liiga väiksed - kuna pappi pole, siis ei kihuta, niisamalihtne see ongi.

kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 17.07.08 19:41 Tsiteeri

kle tarmo oled sa ment et sellist juttu ajad???:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rulamees
Vanale mossele vist pisu teised normid ka minuarust. Bensukas reeglina ei tossa ja haise kunagi, kui just kütusekulu ei ole samas klassis õlikuluga.
89a mosse on piisavalt uus, et temale mingeid erandeid ei tehtaks. täpselt samadele normidele peab vastama nagu iga teine alla 25a vana auto meile liikluses.

üle 25a vanustele autodele vist kehtisid tiba lahjemad tehnilised nõuded, vastavalt tootmise aastal kehtinud normidele

Et oleks raskem!
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Vaata rulamees, kui sul pappi pole, siis mida sa kihutad? OK, ei kihuta, mis sul siis trahvide suurusest? Jõuame kohani, et nendele, kellel pappi on, neile on trahvid liiga väiksed, laksame trahvisummadele näiteks rõõmsalt nullid otsa, hakkavad ehk osad nendest rikastest ka tiba verd köhima vms. Kuna sinul pappi ei olnud ka ennem, seega sa ei kihutanud, seega on sul ikkagi ükskõik, kas sellel trahvisummal on üks null rohkem või vähem, sinul ju ei ole nagunii pappi, seega sõida korralikult mitte ära virise et trahvid on liiga suured... Või otsi tasuvam töö omale (mission impossible suht praeguses eestis).

Mul pappi pole, sõidan 84 väljalaskeaasta "risuga" ja kirun et trahvid on liiga väiksed - kuna pappi pole, siis ei kihuta, niisamalihtne see ongi.

Tarmo ära ole nii sinisilmne, tore et sul on nägemus ideaalsest liiklusest. Et iga rikkumine on karistatav trahviga 1000000000 eurot ja rikkumisi polekski. Sust võiks hea siseminister saada. Vali tarmo ja politseid polegi vaja, keegi nagunii ei julge rikkuda, sest trahv on võrdne Euroopa riikide eelarvega. Kiirus kiiruseks, tuled, kindlustus, ülevaatus jne... Ma küll ei usu, et sul on täpselt peas oma auto vahukustuti säilivusaeg. Ja veel vähem ma usun, et sa seda igal korral enne sõitu kontrollid. Nii otsuta siis ise mis oleks õigem sellise rikkumise puhul, kas trahv 10000000 või nagu sa ennist ütlesid, et kui ei püsi meeles, siis mida sa tallad. Minu töökohal ja palgal pole midagi viga, aga ma peaks peast soe olema kui hakkaks töökohta otsima politsei trahvimäärade järgi. Suht mõttetu teema selle koha pealt. Ma arvan, et 99% juhtidest kellel on load olnud 10 aastat ja kes regulaarselt autoga sõidavad, on ikka trahvi saanud. Olenemata sellest kas nad teenivad sama palju või vähem või rohkem kui tarmo.

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.08 21:43 Tsiteeri

Black ära muretse, +20 eest on maks karistus 600 ja juhtimisõigust ära võtta ei saa, niiet talla edasi;) ka korduva +20 puhul. ...pealegi nagu me kõik juba teame, kui spidoka järgi 20 yle, siis tegelikult.... aga see-selleks. Tore lugu oleks jah, kui iga pisemagi rikkumise eest surmanuhtlust kohaldataks, ilmselt statistika järgi kahaneksid juhtumid miinimumi lähedale. Kahjuks aga pole olemas absoluutset musta või valget, õiget või vale. Seega tuleb arvestada (nagu kehtib see praegugi), et on siiski inimesi, kes iga pisemagi eksimuse tõttu kannatavad meeletult ja on neid, kes saavad tutvuse kaudu vms pakku, siis kindlasti jääks ka taolistes olukordades need alles. Ilmselt killustaks see inimeste seisust enamgi ning mis peamine - kõige rohkem saab ikka peksa seesama vaeneõnnetu.

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 18.07.08 06:54 Tsiteeri

Krt no olete ikka teema siia teinud nüüd. Milleks meil on liikluseeskirjad?? Vastus: et nende järgi liiklus sujuvalt toimiks. Milleks on üldse vaja neid reegleid teadlikult rikkuda ma ei mõista ja siis vinguda trahvide suuruse üle. Kas eeskirjade järgi sõitmine on nii kontimurdev? Vaadake lennuliiklust näiteks. Seal on tohutu liiklusdistsipliin ja niisama lihtsalt seal reegleid ei rikuta. Autojuhid on aga sellise jutuga ``et näed ma 20 aastat juba rooli keerand ja mida sa vingud minu sõidustiili üle´´ . Sellise jutu peale annaks vastu peakolu ning saadaks uuesti autokooli ohutumat liiklushoiakut omandama. Seda ka, et nagu näha ei muuda see trahvimine ka midagi, sest meil on loodud päästepaat SMS-laen.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.08 07:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Milleks meil on liikluseeskirjad?? Vastus: et nende järgi liiklus sujuvalt toimiks. Milleks on üldse vaja neid reegleid teadlikult rikkuda ma ei mõista ja siis vinguda trahvide suuruse üle.

Mäletate (kes näinud), mis öeldi filmis Kariibi mere piraadid Piraatide aukoodeksi kohta - And these are moreover like guidelines anyway :P:D

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.08 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priidik

Mäletate (kes näinud), mis öeldi filmis Kariibi mere piraadid Piraatide aukoodeksi kohta - And these are moreover like guidelines anyway :P:D

Ja nüüd elame nii nagu Hollywood õpetab :D? Eks igaüks teab juba ise kas mõelda oma peaga või kasutada selleks kellegi teise oma...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 20.07.08 14:56 Tsiteeri

Iseenesest see suurte trahvide väänamine oleks absurdne! Võtame näiteks kas või selle koristaja kes saab miinimum palka. Sõidab tema siis oma autoga esimest korda elus tallinnast tartusse ja kuulab teepeal raadiot. raadiost tuleb mingi lugu mis talle absoluutselt ei meeldi, ja hakkab jaama vahetama, kuna ta naisterahvas ka ja asi ei käi nii lihtsalt sis jääb pilk 3 sekundiks raadiole. Aga samal ajal sõidab ta 90 alast 70 alasse ja ei pane seda märki tähelegi. Ja kohe mendid tee ääres fööniga ja peavad kinni. Saab trahvi nt 30 000. nõelge kui kaua see koristaja peab töötama et sellist trahvi ära maksta. Ja lihtsalt sellepärast et ei pannud 1 märki tähele. Ma usun et ükski autojuht ei ole nii tähelepanelik et näeb kõiki liiklusmärke! Pika sõidu ajal jääd ju ikka midagi vahtima, kas vastutulevat autot, teeääres ohutuledega parkijat või kasvõi mingit lehmakarja põllu peal, ja tahes tahtmata jääb mõni märk nägemata. Ja kui laskuda veel rohkem äärmusesse nagu Black kirjeldas - Surmahuhtlus. Siis kui palju meist julgeks üldse autoga sõita? Mina küll mitte. Käiks ennem jala või ühistranspordiga, ja see et inimesed enam autoga ei sõida see jätaks ju paljud neist tööta.... autod enam ei liikle- pole vaja niipalju rem. töökodasid, tanklaid, müügikohti jne. see oleks majandus katastroof. Aga ise pooldaks hoopis astmelist trahvimist mis oleks seoses rikkuja palgaga, sellisel juhul oleks asi tegelikult ju palju rohkem kontolli all.

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 20.07.08 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mihkel
Krt no olete ikka teema siia teinud nüüd. Milleks meil on liikluseeskirjad?? Vastus: et nende järgi liiklus sujuvalt toimiks. Milleks on üldse vaja neid reegleid teadlikult rikkuda ma ei mõista ja siis vinguda trahvide suuruse üle. Kas eeskirjade järgi sõitmine on nii kontimurdev?

:D:D:D on küll eeskirjade järgi raske sõitta kui näiteks maanteel 30 märk on kilomeereid heal teel,pole teetöölisi,lahtis killustikku ja muud sellist.Ikka lased 50-60 ga.(ma ei saa aru,miks pannakse see märk 3 kilomeetrit enne,kui 2 tõõlist seal m idagi teevad:mad:.Kui nendeni jõuan,võtan 30 ni )Tahad õelda,et kui kõik teised sõidavad sellel alal näiteks 50-60 ga siis sina 30ga.Ära aja,ma ei usu ühtegi inimest,kes vastupidist väidab.Kui rohkem näiteid tahad saada siis otsi selles teemas minu eelmine postitus üles ja ütle mis on sul minu näidete kohta tarka õelda :) et kas ikka oma "tõe" juurde jääd.
Aga ära nüüd valesti aru saa,et ma kogu aeg raskelt eeskirju rikun,kindlasti mitte.
Ja suured on trahvid kindlasti,sest neid saab tihti nii sama.Näide-sõitsin isaga linnas.Kaks mutti ülekäigu rajal jutustamas.Isa hakkas hoogu maha võtma,et üle lasta aga mutt näitas käega,et minge edasi,nad ei tahtnud üle minna.500 m pärast võtis üks mendi tõllerdis kinni,et me ei lasknud mutikesi üle.Seletasime neile,kuidas asi tegelt oli aga ei see neid kottind.Ütlesin küll,et ok,otsime mutid üles ja küsige nende käest aga vaidlemise eest panid veel trahvi juurde ja ülbitsesid.Ütlesid,et me ei annudki neile võimalust :mad::mad::mad: Nii et saime päris hästi ja ära enam ütle et väikesed trahvid,eriti veel ilma asjata saada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 20.07.08 20:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
:D:D:D on küll eeskirjade järgi raske sõitta kui näiteks maanteel 30 märk on kilomeereid heal teel,pole teetöölisi,lahtis killustikku ja muud sellist.Ikka lased 50-60 ga.(ma ei saa aru,miks pannakse see märk 3 kilomeetrit enne,kui 2 tõõlist seal m idagi teevad:mad:.Kui nendeni jõuan,võtan 30 ni )Tahad õelda,et kui kõik teised sõidavad sellel alal näiteks 50-60 ga siis sina 30ga.Ära aja,ma ei usu ühtegi inimest,kes vastupidist väidab.Kui rohkem näiteid tahad saada siis otsi selles teemas minu eelmine postitus üles ja ütle mis on sul minu näidete kohta tarka õelda :) et kas ikka oma "tõe" juurde jääd.
Aga ära nüüd valesti aru saa,et ma kogu aeg raskelt eeskirju rikun,kindlasti mitte.

Rääkisin ka sellel teemal tuttava politseiametnikuga, et kui ma öösel koju tulen ja pean 5km 30 sõitma siis on oht magama jääda, ta ütles, et kui teel pole teisi liiklejaid ega teetöölisi, siis lase rahulikult 60-ga keegi ei torgi sind, muidugi ei saa seda kõigi korravalvurite kohta öelda, aga meie kandis on nii

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.08 06:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
:D:D:D on küll eeskirjade järgi raske sõitta kui näiteks maanteel 30 märk on kilomeereid heal teel,pole teetöölisi,lahtis killustikku ja muud sellist.Ikka lased 50-60 ga.(ma ei saa aru,miks pannakse see märk 3 kilomeetrit enne,kui 2 tõõlist seal m idagi teevad:mad:.Kui nendeni jõuan,võtan 30 ni )Tahad õelda,et kui kõik teised sõidavad sellel alal näiteks 50-60 ga siis sina 30ga.

Jõuamegi äärmustesse sellise mölaga :D. Ma pean rohkem silmas elementaarsemaid asju a la 90 alas laseme külmalt 105-110-ga....pargime invaliidide kohale ( muide haabersti rimi juures oli küll maru naljakas minu jaoks kui üks blondiinitar oma A5-ga invaliidi koha peal mendile vahele jäi :D , sellist nalja võiks rohkem õhtuti näha.), no ja siis mõni ei suuda suundagi näidata. Liikluses valitseb mingi ellujäämisseadus...mõelge nüüd ise, kui sõidate teise autoga kõrvuti ja oleks vaja kõrval olevale reale reastuda. Kas lisaksite gaasi ja reastuksite selle auto ette või siis lubaksite tal viisakalt edasi sõida ja reastuksite tema selja taha?? Ma olen kindel et 95% autojuhtidest valiks esimese rweastumise variandi (ärme hakka mingitest äärmustest jälle rääkima kus on pensionärid ja vanad kamassid).

See on loomulikult absurde kui heal teel on 30 märk....tõesti ka mina sõidan sel puhul 50-60ga, sest see märk ei õigusta ennast mitte mingi nurga pealt.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 22.07.08 07:08 Tsiteeri

Irw@teemat lugedes tekib sihukene mõte: kodanikud kes agaralt väikeste rikkumiste eest surmanuhtlusi või ülisuuri karistusi sooviksid võiks ju iseenda distsiplineerimisest alustada ja sellised reeglid kehtestada- väike liiklusrikkumine, oioioi midagi pole teha aga nüüd lähen ja hüppan türisalu pangalt alla. Või annetan 1000000 heategevuseks.:D
Elusees ei usu, et keegi 100% ilma praeguseid liiklusseadusi rikkumata üleüldse liigelda saab.;) Kui näiteks mina oleks üle keskmise ebainimliku mõttemaailmaga miilits ning minu motiveerimissüsteem põhineks määratud trahvide hulgast siis igal juhul leiaks alati mingi sätte mille järgi ikka ära väänata saaks. Auto on nii keeruline mehhanism ja liiklus iseenesest nii keeruline kooslus, et nendes valdkondades lihtsalt ei ole võimalik kõike must-valgelt võtta.

Samas liiklusrikkumisi aitaks selline karm poliitika vähendada kindlasti, kuid lihtsam ja õiglasem oleks sel juhul lihtsalt liiklemine ära keelata. :D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.5% - SQL: 61.5%]