Tsitaat: | Algselt postitas: mulds
upiks vähe teemat ja küsiks veidi lisa.
mulle kunagi ühe diagnostiku poolt seletati, et külmkäivituse saab muuta ka suht lihtsaks süsteemiks(ilma selle originaal plokita), kui külmkäivituse
nn"mootori" asemele panna miski golfilt pärit bi-element, mis vastavalt (ma nüüd ei teagi, mis temp-i ta mõõdab, või mis voolikud sinna külge
tulevadki)temeratuurile muudab pinget(koos aegreleega vist) külmkäivitus pihusti ahelas ja vastavalt ka juhib külmkäivitus pihustit vastavalt
temperatuurile.
On see "linnalegend" või koduste vahenditega teostatav teema?
ja veel, kas külmkäivitus pihusti on nn. on/off reziimiga või avaneb ta vastavalt pingele? |
Külmkäivituspihusti on jh on/eiole reziimiga, info saab ta temp andurilt ning lülitatakse teda madalama temperatuuriga kui praegu õues on. Põhimõtteliselt ei juhtu hullu midagi kui see süsteem ka üldse ei tööta.
Tühikäigusüsteemi kirjeldatud moel ümber ehitada küll ei soovita. Vanadel kolhvidel toimib ta vaid külmal mootoril pöörete tõstjana, tühikäiguklapp
(ma ei tea miks seda mootoriks nimetatakse) on ikka, ainult juhitakse teda
natuke primitiivsemalt. Sinu masinal oskab see süsteem (muidugi kui ta toimib) igasuguses olukorras pöördeid stabiilsena hoida.
Neid masinaid on lammutatud ju nii palju, et sellise ploki leidmisega ei tohiks küll mingit probleemi olla. Siinses voorumis liigub normaalse hinnaga
audi varuosi üldse minimaalselt, proovi KB või soovi vahendusel leida.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|