HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 04.10.07 20:50
|
|
|
2.6 -> 2.8
Sõbral oli bemari 2,0 mootoriga. teatavasti on bemaritel mootorid väljast ühesugused ja kuna tal oli see 2,0 üsna kohvi ka, siis me tõstsime asemele
2,5 mootori. Mootor iseenesest istus bolt-on külge ja juhtelektroonika ja kõik muu jäi 2,0 oma. Ja vahe oli ikka tunda küll ja võimsus tõusis nagu
oodatud.style="color:black;background-color:#ffff66">r />
style="color:black;background-color:#ffff66">r />
Kas Audil on ka võimalik 2,6 lihtsalt 2,8 vastu ära vahetada jättes kõik muud asjad ja ajud ja süsteemid 2,6 omad?style="color:black;background-color:#ffff66">r />
Ja kas sellest saab täisväärtuslik 128kW lõpuks?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 04.10.07 20:54
|
|
|
Ei, juhtmestik ja mõned andurid on teistsugused. Bolt-on'ist on asi kaugel.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.07 21:20
|
|
|
Bolt-on selles mõttes, et istub ju samade patjade peale ja käigukast käib ka samamoodi külge. Või ei käi?
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 05.10.07 05:56
|
|
|
aju on 2,6 ja 2,8 teine.. siis õhuvõtusüsteem on teine, mõtlesin isegi kunagi 2.6 asemel 2.8 lasta peale panna:d aga seal on jah tegemist palju rohkem
kui ainult tõsta vahelestyle="border:none" alt=":D" />
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 05.10.07 07:42
|
|
|
Füüsiliselt tegelikult peale kolvikäigu olulist vahet pole. Silindrikaaned näiteks on kindlalt samad, blokk on kolvikäigust tulenevalt erinev,
kinnitused ilmselt samad. Sisselase on kindlasti erinev, 2.6-l vist polnud õhulugejat või oli see teostatud kuidagi teistmoodi. Alumiiniumist
sisselaskekollektori saad ilmselt uue mootoriga niikuinii kaasa. Ajud on kindlalt erinevad. Vahetus on siiski vast kõvasti lihtsam kui R5 > R5T.
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.07 09:24
|
|
|
Kuidas saab ilma õhulugejata? Ma just mõtlengi seda, et kui plokk vahetada, siis sinna külge panna kõik 2,6 jupid: süüde toide jne.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.07 09:38
|
|
|
Andke andeks, et kahtlen ettevõtmise mõtekuses, aga kas poleks lihtsam sobiva mootoriga auto osta ja vana maha müüa?style="color:black;background-color:#ffff66">r />
Oled sa kokku löönud kõik kulud mis mootorivahetusega kaasnevad ?style="color:black;background-color:#ffff66">r />
Võtan jutu tagasi, kui tegu on mingitsorti projekti- või spetsiaalautoga.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 05.10.07 09:55
|
|
|
Müü oma 2,6 (oletame et esivedu) maha, pane see papp (kõige madalam ots) ~15k juurde ja osta 2,8 ja quattro, oleks kõige mõistlikum liigutus style="border:none" alt=";)" /> Kui ei leia siis pane koonus, metallkärgedega sportkatid ja sõida edasi.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.07 09:56
|
|
|
Olen, aga mulle tundus, et kui ma saan komplektse 2.8 mootori 2500eek kätte ja muid suuri kulutusi peale töö pole, siis ma ei viici autoostjatel oma
autot piinata lastagi.
|
|
|