Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: tahhomeeter (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2955)
must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2.5tdi Q

postitati 12.11.05 09:41 Tsiteeri
tahhomeeter

et siis selline kysimus et tahax panna audi 80 diisel mootoriga tahhomeetert aga kas peab olema kindlalt diisli oma või võib ka benzuka oma olla? sest yx proov on tehtud et kui ma panin 5 silindrilise tahhoke peale siis kui käima panin jooksis kohe tahhokas põhja. või on kellegil diisli tahhokas myya? ostax ära

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaupz
huviline

Registreerunud 01.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: volvo v70/99/2,5tdi/vag R5, vw NewBeetle 99 1,9tdi 66kw

postitati 27.11.05 20:11 Tsiteeri

üks variant oli geneka pealt panna. sest jagajat diislil nagu raske leida.
ja r4 ning r5 tahhod on vast ikka erinevalt ehitatud erinevat signaali lugema.

auto24 või kuskil on seda teemat aetud ka.
mis kasu sellest kellast saad? kena vaadata?
tagumikuga ei ole tunda kuidas sõidab?
oled läbind mingi eri säästusõidu kooli? et vot 1058rpm pealt tuleb käiku vahetada?

endal mul ka tahho puudu, ja vahest on mõte olnud. et võiks, aga ega jah suurt tolku ka ei ole. selle asemel ilus suuuur seinakell :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 27.11.05 20:18 Tsiteeri

sain lammerit terve jama 500eeki

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaupz
huviline

Registreerunud 01.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: volvo v70/99/2,5tdi/vag R5, vw NewBeetle 99 1,9tdi 66kw

postitati 28.11.05 05:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra

sul varem üldse ei olnud?
oli kell? kuhu otsad ühendasid?
koos spidoga said? kas nüüd on auto vähem läbisõitnud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 28.11.05 13:36 Tsiteeri

sul varem üldse ei olnud? EI OLNUD.

oli kell? kuhu otsad ühendasid?JA ALGUL OLI KELL.KÕIK SOBIS ILUSTI KOKKU ,AUDIL JUBA TEHASEST ORIG JUHTMED JA PISTIKUD.
JAH SAIN KOOS SPIDOGA NING KÕIK TÖÖTAS.
panin enda vana ikka tagasi,kuid nüüd sai sebitud valged kellad ja spidomeetri lõhkusin ära ja nüüd oli kohe olemas lammeri spidokas!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 28.11.05 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaupz
oled läbind mingi eri säästusõidu kooli? et vot 1058rpm pealt tuleb käiku vahetada?

milleks selline ägisemine?
kui inimene tahab ja meeldib las teeb ja jah on küll tore vahest vaadata mismoodi auto mootor töötab.

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 28.11.05 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: must1.9tdb4audi
et siis selline kysimus et tahax panna audi 80 diisel mootoriga tahhomeetert aga kas peab olema kindlalt diisli oma või võib ka benzuka oma olla? sest yx proov on tehtud et kui ma panin 5 silindrilise tahhoke peale siis kui käima panin jooksis kohe tahhokas põhja. või on kellegil diisli tahhokas myya? ostax ära

bensuka oma sa ei saa panna ilmselt kuna neil juba pöörded teised aga samas kui spidoka sees ära vahetada kell tahhoka vastu siis mine tea äkki diisli tahho saab signaali teisest kohast kui bensukas ja äkki niimoodi isegi hakkab tööle :)
krt sai vist vähe keeruline jutt :D aga äkki ampsad läbi mida mõtlen :)
aga olen ise vastupidist kogenud et kui panna bensukale diisli kellad peale siis hakkas tahhoka seiier hüppama tühikäigul ja sõidu ajal tagus põhja seda kogu aeg

allan26
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4 1.9tdi

postitati 28.11.05 20:23 Tsiteeri

endal ka 1.9 d audi. oli seieriga variant aga vahetasin välja audi 90 tahokate vastu ja toimib siiani väga viisakalt, tulevikus teha veel muudatusi armatuuris

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.05 12:43 Tsiteeri

et mis mul sellest tahhokast keegi kysis no on parem tahhokaga sõita et turbo saaks ikka õlitatud ei tunneta weel diislit nii palju kui bentsukat bentsukal ja diislil ikka wahe sees ennem sõitsin sierraga nii et nende kiirususe suhe ei ole sama et saax kiirusest ja käigust pöördeid lugeda

aga ex ma siis romulasse ja võtan r4 bentsuka tahhoka proovix yx veel on saadaval õnnex aga kui kellegil pakkuda diisli pealt tahhokat siis ostan ära!!

must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.05 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ultra

sul varem üldse ei olnud?
oli kell? kuhu otsad ühendasid?

no auto läbi sõit on naq nii selline suhteline mõiste vanal autol pole mõtet seda arvestada otsad on kohe olemas seal juhtmetes ainult lykkad otsad taha ja asi olemas

must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.05 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
Tsitaat:
Algselt postitas: must1.9tdb4audi

bensuka oma sa ei saa panna ilmselt kuna neil juba pöörded teised aga samas kui spidoka sees ära vahetada kell tahhoka vastu siis mine tea äkki diisli tahho saab signaali teisest kohast kui bensukas ja äkki niimoodi isegi hakkab tööle :)
krt sai vist vähe keeruline jutt :D aga äkki ampsad läbi mida mõtlen :)
aga olen ise vastupidist kogenud et kui panna bensukale diisli kellad peale siis hakkas tahhoka seiier hüppama tühikäigul ja sõidu ajal tagus põhja seda kogu aeg

ahaa no ma ei tea ex tuleb proovida

must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.05 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
üks variant oli geneka pealt panna. sest jagajat diislil nagu raske leida.
ja r4 ning r5 tahhod on vast ikka erinevalt ehitatud erinevat signaali lugema.

auto24 või kuskil on seda teemat aetud ka.

endal mul ka tahho puudu, ja vahest on mõte olnud. et võiks, aga ega jah suurt tolku ka ei ole. selle asemel ilus suuuur seinakell :)

jaa generaatori pealt tahtsime proovida aga ei leia pistikut nii peidus :S peeglite ja asjadega mässand aga ei sittagi

allan26
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4 1.9tdi

postitati 04.12.05 19:47 Tsiteeri

kui seal uued kellad paned siis need istuvad täpselt uuega mingit jama ei teki ainus vahe on jah see, et bentsuka tahokal on suuremad pöörded , diislil läheb 5000 juba punaseks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 04.12.05 21:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: allan26
kui seal uued kellad paned siis need istuvad täpselt uuega mingit jama ei teki ainus vahe on jah see, et bentsuka tahokal on suuremad pöörded , diislil läheb 5000 juba punaseks

Pöörded jäävad iseenesest samaks, sai endalgi lastud bensuka tahho peale panna. http://img-gamma.auto24.ee/auto24/560/2504506.jpg

juku
huviline

Registreerunud 14.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: B3 td

postitati 05.12.05 14:41 Tsiteeri
tahaks kah tahhokat

nagu ma aru saan on siin juttu B4- le tahhoka panemisest, aga ma tahaks oma B3-le ka saada. äkki on keegi sellega ka tegelenud, kui on andku teada.

laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 08.09.06 19:59 Tsiteeri

B4 1,9 TDi (66kW) variandile on tahhoka paigaldusest juttu olnud, kuid kas 1,9TD-le (55kW) on ka seda võimalik paigaldada? Proovinud olen praegu kahte bensuka näidikuplokki ja mõlemal korral jooksis tahhokas põhja. Või sobib ainult diisli näidikplokk? Või ei saa üldse ja ei tasu enam edasi otsida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.06 21:15 Tsiteeri

ei tea milleks seda kõike, endal on tüüpiline traktor, pole mingit tahokat ja spido on aasta aega ära kustunud ja saab ilusti hakkama :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 23.12.06 09:56 Tsiteeri

vahest ongi parem kui tahhokat pole, siis ei näe kui palju pöördeid on:) mõtlen põhjagaasil.

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 18:38 Tsiteeri

nii siis, sai enda traktori peal ka katsetatud. nimelt panin 90a. 1,6D B3'le 2,8se B4'a kellad ja tahhokas hakkas tööle, 3000rpm tühikäigul ja 7000rpm rahulikult sõites :D kui gaasi põhja vajutasin läks osuti teisele ringile. vägev ex. Ma ei tahtnud midagi aretada lihtsalt tahtsin proovida mis juhtub :)

ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 29.12.06 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
nii siis, sai enda traktori peal ka katsetatud. nimelt panin 90a. 1,6D B3'le 2,8se B4'a kellad ja tahhokas hakkas tööle, 3000rpm tühikäigul ja 7000rpm rahulikult sõites :D kui gaasi põhja vajutasin läks osuti teisele ringile. vägev ex. Ma ei tahtnud midagi aretada lihtsalt tahtsin proovida mis juhtub :)

kas 2.8 on V6??? aga proovi millegi rida 4 mootori tahhomeetrit, bensuka oma diislile... ehk on siis muu tulemus...

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 29.12.06 21:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulith
kas 2.8 on V6???

Jah.

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.06 01:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulith
Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees

kas 2.8 on V6??? aga proovi millegi rida 4 mootori tahhomeetrit, bensuka oma diislile... ehk on siis muu tulemus...

pole kuskilt võtta on üks asi ja muide ma tahtsin ainlt veenduda et tahhokas üldse tööle hakkab, aga aitäh soovituse eest btw, bensaka oma diislile ei lähe. see jutt juba oli et bensakal rohkem pöördeid kella peal ja dislakal hakkab see valetama.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.3% - SQL: 55.7%]